Cautare

19131 de rezultate pentru "noi informatii in privanta fetei gasite moarte in laanul de porumb" (3.23 secunde)
Politistii din Mangalia sunt ingrijorati ca lucrurile ar putea degenera in municipiul la care facem referire, in conditiile in care chiar astazi are loc o noua tentativa a consilierilor locali de a tine o sedinta extraordinara.
Reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj si cei ai Politiei Comunitare verifica la domiciliu pensionarii pe caz de boala care isi ridica pensiile prin cont bancar. Din 374 de persoane verificate in Craiova, mai putin de jumatate au fost gasite acasa.
Povestea fetitei violate de propriul unchi s-a transformat intr-o adevarata isterie nationala, pe care ai nostri, in goana nebuna dupa senzational, au transbordat-o peste granite. Ma refer la poveste si la insistenta reporterilor din Romania de a smulge declaratii medicilor din Anglia care au operat-o.
FARCAS) Este destul de rar cand un oficial guvernamental, de pilda american, este dispus sa vorbeasca deschis despre fenomenul OZN. Si o face, de obicei, dupa iesirea la pensie.
De la paranormal la fizica experimentala (Autor: ... FARCAS) Recent, pe platforma de intrebari si raspunsuri Quora, Luis Elizondo, fostul director al proiectului OZN - AATIP - de la Pentagon si actualmente directorul programelor speciale ale Academiei To the Stars, a raspuns pe larg la intrebarea:
A MURIT la fel de tragic ca si parintii ei! ... Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica.
CE ESTE DEPRESIA SI CUM SE TRATEAZA Depresia e o tulburare a felului in care ne simtim, in care cel putin o data in viata am experimentat un EPISOD DEPRESIV. Tulburarile depresive sunt extrem de frecvente, o persoana din 4 putand avea aceasta "conditie" pe parcursul vietii.
Programul de subventionare a celor care isi recicleaza masinile vechi a avut un efect-surpriza pe piata reciclarii. ... Persoanele fizice beneficiare ale Programului de Innoire a Parcului National Auto stiu ca vor primi contravaloarea fierului vechi in momentul predarii rablei.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) i-a intocmit afaceristului Ilie Hondoreanu dosar penal pentru faptul ca nu a oprit lucrarile la un gard de imprejmuire a vilei pentru care nu avea autorizatiile necesare si care mai era construit si pe domeniul public.
Politistii din Mehedinti au depistat marti, pe Drumul European 70, patru tineri care aveau asupra lor plicuri in care se afla o substanta suspecta, mai multe seringi, fiole si o reteta pe care erau prescrise 150 de miligrame de Tramadol, un anestezic destul de puternic.
Scene macabre in cartierul Primaverii din Bucuresti: Doua persoane, gasite decedate in conditii violente Doua persoane au fost gasite decedate in conditii violente, marti seara, in cartierul Primaverii din Bucuresti, una dintre victime, spanzurata de calorifer, avand multiple plagi taiate pe corp.
Deputatul Ion Stan adus la DNA Vicepresedintele comisiei SRI in aceasta legislatura si presedintele acestei comisii intre 2004-2008, deputatul PSD Ion Stan, a fost ridicat azi de DNA pentru anchetare.
ADEVARUL DE CLARASI informeaza: ... O tanara de 20 de ani si-a pus capat zilelor aruncandu-se in gol de la etajul 4 (Autoare: Ionela Stanila) O tanara de 20 de ani si-a pus capat zilelor aruncandu-se in gol de la etajul 4.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne. Puteti citi in continuare textul interpelarii.
Dupa cum era de asteptat, Traian Basescu a reusit sa-si impuna omul la conducerea super serviciului secret infiintat vineri printr-o hotarare a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT). Comunitatea Nationala de Informatii (CNI) reuneste patru dintre cele sapte servicii servicii secrete ale Romaniei:
Like-urile te dau de gol: Facebook arata tuturor cine esti de fapt Facebook a devenit mai mult decat o retea de socializare, ajungand sa ofere din ce in ce mai multe informatii despre fiecare, chiar si cele care ar trebui sa ramane ascunse.
Horatiu Ioani, neurochirurg - Cum decurge interventia chirurgicala de hernie de disc (Autoare: Madalina Dragoi) Am aflat de la Dr. Horatiu Ioani, medic primar Neurochirurgie, la Spitalul Clinic Colentina din Capitala, semnele si simptomele herniei de disc ce ne trimit la control medical, dar si detalii despre interventiile chirurgicale.
FARCAS) La inceputul anului 2015, Ben Emlyn-Jones, un blogger pe subiecte controversate, comenta ca, la foarte putin timp dupa lansarea, in 1995, a faimosului film al lui Ray Santilli despre o autopsie extraterestra, a aparut si o inregistrare similara, mult mai putin cunoscuta, nu mai putin incitanta, care nici pana azi nu a fost definitiv clarificata.
Marturia unui neurochirug celebru dupa ce a fost in coma Nu e om care sa nu-si fi pus macar o data in viata intrebarea "Exista viata dupa moarte?".
google-analytics.com