Cautare

19125 de rezultate pentru "noi informatii in privanta fetei gasite moarte in laanul de porumb" (3.41 secunde)
care au legatura cu sectorul agricol pot sa devina membri ai Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala, unde beneficiaza de schimb de informatii pe ce tema doresc ei, consultanta si asistenta tehnica pentru investitii si pentru atragerea de fonduri europene.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Farcas) Christopher Mellon a servit 20 de ani in guvernul federal american; a fost loctiitor adjunct al secretarului apararii pentru securitate si informatii, apoi directorul de personal al Comitetului pentru Informatii din Senat.
"Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat: ... "Dusmanului de clasa, de la caricatura la plutonul de executie".
FARCAS) Continuam sa rezumam, asa cum am facut si in cateva episoade anterioare, opiniile prezentate de ufologul veteran canadian Grant Cameron intr-un lung interviu despre OZN-URILE SI CONSTIINTA UMANA EXTINSA, acordat lui Alex Tsakiris, proprietarul podcastului Skeptiko.
Alte documente OZN desecretizate in Marea Britanie (Autor: ... Farcas) In iunie 2017, Ministerul Apararii al Regatului Unit a mai desecretizat 15 dintre ultimele dosare OZN ramase, depunandu-le la Arhivele Nationale.
Un grup de parlamentari PSD a depus la Camera Deputatilor o initiativa legislativa privind reglementarea activitatii Comunitatii Nationale de Informatii (CNI) pentru securitatea nationala a Romaniei.
FARCAS) In perioada 2009-2013, Ministerul Apararii al Regatului Unit a desecretizat, inainte de termen, 210 dosare OZN, continand peste 55.000 pagini de documente. Ele au fost realizate, incepand din 1967, de Secretariatul 2 al Directiei de informatii militare DI55.
Presedintele Basescu doreste ca modelul Comunitatii Nationale de Informatii sa fie extins la scara intregii Uniuni Europene. Afirmatia a fost facuta la Conferinta comisiilor parlamentare pentru controlul serviciilor de informatii din tarile UE, care s-a desfasurat ieri la Palatul Parlamentului.
"Doctorii au omorat-o pe Aura" Vadit emotionat in fata tragediei care a impresionat o lume intreaga, un medic din Bucuresti a asternut cateva ganduri sincere despre moartea Aureliei Ion, studenta care isi dorea sa fie un doctor renumit.
O actiune de solidaritate intre angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si cele cinci asistente din tara vecina, Bulgaria, dar si cu medicul palestinian condamnati la moarte in urma unui proces care a avut loc in Libia, s-a petrecut vineri la prinz.
Cruce Vei trai in liniste si vei avea un viitor stralucit. ... Cruce Este simbolul ordinii si este interpretata adesea ca un moment de cumpana in viata noastra, care este decisiv pentru viitor.
Mariustuca.ro / La peste 2.400 m inaltime, bebelusul este expus riscului de moarte subita (Autoare: Magda Marincovici) La altitudine, bebelusul este expus riscului de sindrom de moarte subita.
Inca apar documente care demonstreaza cum s-a ajuns, pas cu pas, la negationismul si secretomania fata de acest subiect, constatate si azi la multe oficialitati.
Iata interceptarile scurse din dosarul DNA, in conditiile in care ancheta trebuia sa fie secreta. Practic, in Romania libera a fost publicat intregul Referat al procurorilor DNA:
Presedintele Basescu ii nominalizeaza pe Claudiu Saftoiu, consilier prezidential, si pe George Maior, senator PSD, pentru functiile de directori la Serviciul de Informatii Externe (Saftoiu) si Serviciul Roman de Informatii (Maior).
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
World Wide Web Termenul World Wide Web, abreviat WWW sau si www, numit scurt si web, care in engleza inseamna panza (de paianjen); de multe ori este confundat cu retea (net) si se pronunta / waid web/respectiv /web/ (v.
Ministerele prin care se deruleaza fondurile UE au în Craiova organisme intermediare, de la care potentialii beneficiari pot afla mai multe informatii. Românii vor avea la dispozitie, în câteva luni, ghidurile de finantare pentru accesarea mult asteptatelor fonduri structurale nerambursabile alocate tarii noastre din bugetul UE.
Spre o cooperare internationala in ufologie (Autor: ... FARCAS) (Continuare) Schimb de informatii Si cu ocazia asa-numitei "Nopti Oficiale OZN din Brazilia", un caz spectaculos din mai 1986, a existat un schimb de informatii, de data aceasta intre Cridovni si Fortele Aeriene Braziliene.
google-analytics.com