Cautare

320 de rezultate pentru "nicoleta vaduva" (3.45 secunde)
Secretarul Craiovei, Nicoleta Miulescu, a declarat ca ex-pesedistul Cretu este, si dupa votul de ieri, consilier local cu drepturi si obligatii depline. ... Sa vedem ce o sa se mai intample", a conchis Nicoleta Miulescu, facand trimitere la controlul de legalitate pe care Prefectura Dolj trebuie sa-l efectueze.
Pentru postul de director coordonator adjunct Siguranta Alimentelor s-a inscris Nicoleta Marin, coordonatorul Sectiei Zonale Control Reziduuri din cadrul institutiei. De mentionat ca Nicoleta Marin este angajata Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor de la malul marii din luna noiembrie a anului 2002.
"Initial, PD-L-ul o propusese pentru sefia Garzii de Mediu pe Nicoleta Griguta, dar, pana la urma, s-a decis ca Vasile Petro (foto) va fi cel care va coordona, in continuare, activitatea institutiei, pe motiv ca Nicoleta Griguta nu detine pregatirea necesara obtinerii postului", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Mircea Banias, liderul judetean al PD-L.
Consilierii locali au votat fara sa cracneasca, sub indrumarea profesoarei Diana Busoi, care a prezidat acea sedinta, iar apoi secretarul urbei, Nicoleta Miulescu, si-a asternut semnatura pe hotararea ilegala, crezand ca ii poate da astfel putere mai mare ca a unei legi.
Nicoleta Miulescu, secretarul Primariei Craiova, crede ca orasele mari au o problema dupa aderare pentru ca, desi teoretic raspund de toate, ele nu detin nimic. ... Nu putem sa raspundem de tot ce este intr-un oras si in realitate sa nu avem nimic", a precizat Nicoleta Miulescu.
In 2006, comparativ cu 2005, se observa o crestere in special pe aspect cultural", a declarat Adi Nicoleta Curelea, agent de turism la agentia Touropa. ... Alta destinatie catre care mai sunt solicitari, insa de persoanele cu un statut social mai ridicat, este SUA", a spus Nicoleta Curelea.
Vox News - cea mai noua televiziune de stiri, se lanseaza luni, 16 noiembrie, pe piata audiovizualului din Romania - emite pentru inceput cu "o grila restransa", care cuprinde emisiunile in direct "Romania Vox Magazin", moderata de Nicoleta Cone si difuzata incepand de luni, intre 16.00 - 19.00, "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi (difuzata de luni, intre orele 19.00 - 22.00), si "Zece plus", cu Cristian Gava (difuzata incepand de luni, in intervalul 22.00 - 01.00).
Ildiko Barbu, Maria Vlasceanu, Florina Serban (portari) - Alexandra Gogorita (4 goluri), Mihaela Briscan (6), Carmen Ilie (2), Diana Patru, Andreea Ianasi (7), Nicoleta Tita Craciun (1), Irina Lazarin (4), Elena Nicu, Andreea Patuleanu (2), Mihaela Patuleanu si Andreea Mitran (2).
Romania a obtinut 6 medalii de aur, in prima zi, la editia 66 a Campionatelor Balcanice In orasul bulgar Stara Zagora, in prima zi a Campionatelor Balcanice de atletism, ajunse la a 66-a editie, delegatia Romaniei a obtinut 6 medalii de aur, prin Mihai Donisan (inaltime), Carmen Toma (triplusalt), stafeta masculina de 4x100 m, Adelina Pastor (400 m), Dorina Korozi (800 m) si Nicoleta Grasu (disc).
Mireasa colectiei a fost propusa publicului de Nicoleta Luciu. ... Am mai prezentat pentru Liza si stiam ca ce face ea poate fi doar la superlativ" a declarat Nicoleta Luciu.
In deschiderea show-ului, artistii Global Records Vanotek, Yanka si Nicoleta Nuca au bucurat spectatorii veniti la eveniment. Nicoleta Nuca a cantat noul ei single Castele de nisip pe care urmeaza sa il lanseze oficial curand.
Radu & Ivana â€" Feel My Love (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=Ls0jYSLML9A&sns=fb Andrei Prodan a facut parte din proiectul The Marker si din duo-ul de producatori The Farmers,, alaturi de Claudiu Ursache, care au compus si produs multe piese precum Jameia , Hurricane â€" Antonia, Spre mare, Tu si eu â€" INNA, Proconsul, Nicoleta Nuca Linistea, Nu sunt.
Antonia, Loredana Groza, Delia, Nicoleta Nuca, Vanotek, Georgian, Yanka.
Diana Cavallioti, Alexandru Pavel, George Costin, Nicoleta Hancu, Adrian Nicolae, Sorin Miron, Andrei Hutuleac, Andreea Gramosteanu, Alin Florea/Andrei Radu, Codrin Boldea, Matei Arvunescu, Carol Ionescu, Costin Dogioiu, Flavius Calin, Marian Olteanu, Vociu Aanitei, Andrei Redinciuc, Stefan Mohor, Paul Radu, Nicoleta Bucur, Paula Safciu.
Anisoara Geamanu, Nicoleta Ignat, Jimmy Stanescu, Rodica Iacob, Valentina Popescu, Dumitru Nicolae, Nelu Chiru, Maria Sarbu, Niculina Berheci, Corina Mihaela Soare, parintele Adrian Grigoriu, Elena Staicu, Nicoleta Stanciu si Georgiana Dragomir.
Danut Florea, ce reprezinta Intreprinderea Individuala Florea Nicoleta Aspazia, din judetul Brasov, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului.
Focul s-a intins rapid pe sub podea, insa la suprafata s-a simtit abia cand era prea tarziu pentru ca Mihaela Tuca (24 de ani), Nicoleta Vasiliteanu (23 de ani) si Nicoleta Cengher (22 de ani), aflate in vestiar, sa se mai poata salva.
Studiul a fost realizat sub egida Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie de catre Nicoleta Raducanu, absolventa a programului de studii de Masterat in Nutritie Clinica si Comunitara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Targu Mures.
Pielea poate fi agresata de clorul din apa, se deshidrateaza si este expusa la o imbatranire accelerata, a explicat Nicoleta Ion, Trainer Repechage Romania. ... - Inainte de baia in piscine, recomand pentru pielea fetei un produs hidratant pe baza de alge marine si vitamine, a conchis Nicoleta Ion.
Artista Nicoleta Voicu, trecuta prin COVID-19, lanseaza un avertisment: Nu luati tratamente ,,dupa ureche!"
google-analytics.com