Cautare

320 de rezultate pentru "nicoleta vaduva" (3.25 secunde)
Dupa cum anticipam zilele trecute, Adunarea Generala a Actionarilor de la Litoral SA a revocat din calitatea de membri ai Consiliului de Administratie pe Marius Vasile Iosif Roman, Monica Barbuletiu si Olivia Vaduva.
De aceeasi parere a fost si Victoras Vaduva, patron la SC MOBIMAR SRL Craiova. ... Cred ca aceasta taxa o sa se resoarba pe parcurs, astfel ca nu o sa influenteze prea mult pretul produsului finit", a precizat Vaduva.
Pe de alta parte, noi suntem bastionul cel mai important al bancilor, pentru ca acestea îsi adapteaza oferta în functie de ceea ce colectam noi, birourile de credite, de la clienti", a afirmat Cristian Vaduva, manager general al Credit Mad Invest Craiova.
Cine este tanara Dana Ionica, vaduva lui Sergiu Nicolaescu Dana Ionica, in varsta de 35 de ani, este ce-a de-a treia sotie a lui Sergiu Nicolaescu. ... Dana Ionica este si ea o dovada a acestui lucru, actuala vaduva a regizorului avand cu 47 de ani mai putin decat el.
Brandusa Socaciu vorbeste despre casnicia pe care a avut-o cu artistul, despre incercarile prin care au trecut si suferinta indurata de cantaret, in ultimele luni din viata. Timpul adanceste ranile, spune vaduva lui Victor Socaciu.
Vaduva lui Nosfe spune de ce ani la rand si-au tinut povestea de iubire ascunsa si cum i-a afectat invidia apropiatilor.
Invitata la un eveniment monden, Nicoleta Luciu a venit acompaniata de sotul ei, Zsolt Csergo. ... Nicoleta si Zsolt au impreuna patru copii, Zsolt (5 ani) si tripletii Kim, Kevin si Karoly (2 ani).
Astfel membrii Biroului Permanent Judetean al PD-L Constanta au hotarat ca in locul Emiliei Murineanu (AJOFM) sa il sustina pe Remi Minca iar in locul lui Vasile Petro (foto) (Garda de Mediu - Comisariatul Constanta) pe Nicoleta Griguta.
Senatorii au completat lista magistratilor de la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), validandu-le, prin vot, pe Mona Pivniceru (din partea Inaltei Curti de Casatie si Justitie), pe Alina Nicoleta Ghica (din partea Curtii de Apel Bucuresti) si pe Florentina Gavadia, care este prim-procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 6.
Nicoleta a ales o locatie exclusivista din Piata Universitatii, singura din Bucuresti unde panorama este de 360 grade. ... Mi s-a parut normal ca la majoratul sotului meu sa avem aproape toti prietenii de suflet si nu pot sa spun decat ca ne-am distrat pe cinste", a marturisit Nicoleta.
Nicoleta Jutka s-a nascut in Romania, insa de 27 ani traieste in Germania. ... Tema principala din lucrarile artistei Nicoleta Jutka o constituie chipurile de oameni.
De doua luni, Nicoleta Luciu se lupta cu o acnee pacatoasa care i-a invadat toata fata. ... Mai am doar cateva semne si cu tratamente de infrumusetare, in scurt timp, nu voi mai avea nimic", ne-a declarat Nicoleta Luciu.
Nicoleta Velicu a participat recent la Nutraceutica organizata in Pavilionul C 4 de la Romexpo cu un stand cu produse bio alimentare si cosmetice.
Nicoleta Luciu a scapat de 11 kilograme in mai putin de o luna.
Andrei Radu) USR ar putea fi scos din alegeri nu de PSD, ci de Monica Nicoleta Patrut, o jurista din Deva foarte activa in tot felul de chestiuni politico-civice, este de parere jurnalistul Liviu Avram.
Nicoleta Dragne mai are o luna pana naste, dar se confrunta cu dureri ingrozitoare! Nicoleta Dragne, tintuita la pat. Si-a dat planurile peste cap!
Fosta contabila de la Ciocarlia a plecat in concediu cu acte din institutie Si pentru ca Nicolae Marghiol nu putea sa faca falsuri in acte singur - alaturi i-a fost chiar contabilul primariei, Nicoleta Claudia Onara.
Nicoleta Luciu a tras o spaima teribila cand a fost anuntata ca fiul ei, Zsolt, a avut un accident. ... In tot acest timp, pustiul nu are voie sa miste mana dreapta", spune Nicoleta Luciu.
Cristina Casian, Florina Gleznea si Nicoleta Lefter Muzica: ... Nicoleta Lefter si Ionut Grama "Ajunge sa deschida primul caiet si sa citeasca din el ca sa poata trai.
Potrivit secretarului Primariei Craiova, Nicoleta Miulescu, "pentru lucrarile executate potrivit Legii nr. ... Temeiul in care Primaria Craiova a eliberat autorizatia de construire sta in PUG, mai arata Nicoleta Miulescu:
google-analytics.com