Cautare

74 de rezultate pentru "nicolau" (7.08 secunde)
Blogul lui Valentin Nicolau, noriimei.ro : Pulimea si intelectualul gonflabil sunt sustinatorii fideli oricarui conducator-mascarici. Ce e pulimea? Nimic mai putin decat cei asemenea presedintelui-mascarici, dar care n-au avut ambitia sa se catare intr-atat de sus, incat sa aiba puterea de a-si pune ibovnicele ministru.
Blogul lui Valentin Nicolau (Norii mei): Nici viitorul nu mai e ce-a fost... Regele si Hahalera Am scris candva o piesa de teatru, Ultimul Imparat, despre un mascarici care, uzurpand tronul regelui, vestea Sfarsitul si chema Apocalipsa.
Blogul lui Valentin Nicolau : Cetateanul e mort Serviciul de urgenta 112 in varianta Traian Basescu: "Buna ziua, ati sunat la Salvarea privata.
Valentin Nicolau) "Ia-l de pe mine ca-l omor!", striga acum Traian poporului care se ridica impotriva lui. Dar nimeni nu-l aude pe presedintele-jucator de odinioara, care acum sta ascuns in spatele zidurilor Cotrocenilor.
Valentin Nicolau) Umilinta la care Traian Basescu a marturisit ca a fost supus ca presedinte este fireasca pentru un impostor care s-a dat repede in vileag, pentru un mascarici cocotat pe tronul prezidential, strambandu-se la lume.
Blogul lui Valentin Nicolau: Portocaliu coclit Facand cateva drumuri prin tara, am vazut spectacolul jalnic al panourilor electorale, sloganurile ridicole cu care candidatii isi imbie alegatorii sa mai fie fraieri o data si sa-i voteze.
Acum sapte ani, la presiunile dumneavoastra si ale subordonatilor politici, am demisionat din functia de presedinte-director general al TVR. La acel moment, faceam o fotografie sumara a situatiei in care lasam televiziunea publica:
Valentin Nicolau) Fiecare are motivul sau, dar aproape toata lumea il vrea plecat pe Basescu de la Cotroceni. Poporul s-a saturat de hahaiala lui, dar in special s-a saturat de saracie.
Potrivit unor surse parlamentare, pesedistii il vor propune director interimar la TVR pe Valentin Nicolau. Comisiile parlamentare de cultura l-au avizat pozitiv pe Rares Bogdan pentru sefia TVR.
Scriitorul Valentin Nicolau publica pe siteul www.libertateapresei.ro, articolul '"Cainele de paza al democratiei" trebuie aparat de apetentele dictatoriale ale despotului si ale camarilei sale', pe care il puteti citi in continuare.
Televiziunea Telesport a fost lansata pe piata audiovizualului romanesc pe 1 decembrie 2003, fiind detinuta si condusa la momentul respectiv de Horatiu Nicolau.
Acest proces s-a acutizat in ultimul deceniu in care, intre mandatul lui Nicolau si acela al lui Tanase, slabiciunile manageriale si tentatiile materiale ale catorva sefi de trista amintire, s-au cuplat cu cutremurul TVA ducand Teleziunea Romana la groapa datornicilor.
Unplugged - Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) au evoluat aproape doua ore pe scena Hanului cu Tei, dupa nici opt luni de la infiintarea trupei.
Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) au sustinut un concert acustic cu prilejul lansarii acestui material discografic.
Evenimentul cheie al Zilelor Muzeului Taranului din acest an este expozitia Transporturile traditionale din Romania, care va fi deschisa pe 19 septembrie 2013, in salile Oaspeti si Irina Nicolau.
vernisaj Transporturile traditionale din Romania (Studioul Horia Bernea, Sala Oaspeti, Sala Irina Nicolau, Curte) 20 septembrie • 10.00 - 18.00:
Gabi "Gurita" Nicolau - voce, Eugen Mihaescu - chitara, Dragos Docan - bass, Sorin Voinea - claviaturi, Razvan "Lapi" Lupu - tobe vor sustine concertul care marcheaza reintoarcerea trupei la componenta care a pozitionat-o, in perioada 1990-1994, intre primele cinci formatii rock din Romania.
Felix Nicolau) - Scrierea creativa (creative writing) este inclusa in mod oficial in programele de studii din universitatile nord-americane. - La fel si in Europa Occidentala.
Admiratorii lui Nicu Covaci si ai operei sale geniale vor avea ocazia sa vada pe scena, in afara actualilor membri Phoenix, mai multi artisti cu care cel care a creat un nou curent in muzica romaneasca, etno-rock, a colaborat de-a lungul timpului - Dan Andrei Aldea, Calin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob si Zdub), A G Weinberger, Rares Totu, Alin Oprea (Talisman), Crivat si Luparul (Bucovina), Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihaescu si Gabi Gurita Nicolau (Krypton), Tavi Iepan (Rezident Ex) si alti invitati.Dupa spectacolul de la Arenele Romane, partea a doua a serii de 19 Aprilie va fi dedicata unui concert Phoenix in clubul Tribute, in cadrul unui eveniment restrans cu ocazia zilei de nastere a lui Nicu Covaci.
Alaturi de Viorica, pe scena de la Cinema Pro va urca trupa sa formata din Adrian Flautistu (contrabas), Alexandru Olteanu (pian) si Iulian Nicolau (tobe), precum si un cvartet de coarde si un trio de suflatori.
google-analytics.com