Cautare

51 de rezultate pentru "nico" (4.28 secunde)
Si cantareata Nico spune ca a "topit" in acelasi fel 6 kilograme. Pe cat e de atractiva, pe atat poate fi de periculoasa, avertizeaza specialistii nostri.
Printre vedetele care vor participa la evenimentul educational "Initiere in coaching" de sambata, 30 mai, ora 10:00, se numara si: Alexandru Constantin, Nico, Julia Jianu, Monica Iagar, Adriana Bahmuteanu si Teo Trandafir.
Juriul format din Chef Foa, Chef Nico Lontras si Marius Tudosiei a decis care este cel mai bun burger prezentat de restaurantele participante, anume Burger Bar (Bucuresti) , Burger Box (Bucuresti) , Burger Van (Bucuresti) , Bistro de l'Arte (Brasov), Grand Combo (Bucuresti), Ludic(Bucuresti), Modelier (Bucuresti), Old Brick Pub (Bucuresti), Sky Bar (Bucuresti) Va prezentam mai jos lista celor mai buni burgeri de la BURGERFEST:
Juriul format din Chef Foa, Chef Nico Lontras si Marius Tudosiei a decis care este cel mai bun burger prezentat de restaurantele participante, anume:
Loredana & Banda Agurida, Andra, Monica Anghel, Luminita Anghel, Paula Seling, Nico, Andreea Banica, Marcel Pavel, Phoenix, Vunk, Bere Gratis, Directia 5, Vita de Vie, Tolouse Lautrec, byron, Voltaj, Proconsul, Stefan Hrusca, Ducu Bertzi, Fuego, Damian Draghici & Friends, Bosquito, Ovidiu Komornyik, Cargo, Corul de copii Radio, Mioara Velicu, Irina Loghin, Grigore Lese, Gheorghe Turda si multi altii.
Vor fi invitati sa cante mari artisti romani, laureatii galelor realizate de mine, printre care Gheorghe Zamfir cu taraful lui, cu un moment surpriza, apoi academicianul Dumitru Farcas, Irina Loghin, Nico,Vlad Mirita, Matilda Pascal Cojocarita, Lia Lungu din America va veni special, Jennifer Crestol - artista americana, momente superbe cu copii, momente surpriza cu mari artisti romani, peste 400 de celebritati, oficialitati.
Cum Nico si Vlad Mirita au fost cei care au spart gheata, fiind primii care au cantat in finala Eurovisionului din acest an, emotiile romanilor de pretutindeni au fost parca si mai mari, iar asteptarea fara sfarsit.
Se pot purta, de asemenea, la smoking, la o rochie, cum a purtat Nico, astazi. Sau, Irina Margareta Nistor le-a purtat la o fusta si chiar toata lumea a admirat-o.
Nico trebuie sa aiba un traseu clar pentru acest an, pentru anul viitor si pentru peste doi ani. Anul acesta va avea 7, anul viitor va avea 10 si peste 2 ani va avea 14.
Luis Enrique face prima schimbare corecta, il baga pe Morata, dar cele doua, Koke si Nico Williams, nu le-am inteles.
Diogo Costa - Joao Mario, Otavio, Pepe, Wendell - Varela, Nico Gonzalez, Pepe - Francisco Conceicao, Evanilson, Galeno Rezerve: Claudio Ramos, Fabio Cardoso, Eustaquio, Grujic, Sanchez, Jaime, Namaso, Andre Franco, Romario Baro, Toni Martinez, Goncalo Borges, Ze Pedro Arsenal:
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com