Cautare

270 de rezultate pentru "neptun olimp" (3.21 secunde)
Astfel, in statiunile Venus si Olimp, furnizarea curentului electric se face intr-un mod defectuos, fapt care, concluzioneaza primarul Mangaliei, va duce fie la adoptarea de catre societatea Electrica a unui plan de refacere a instalatiilor invechite, fie va determina Primaria sa refaca aceste instalatii pe propria cheltuiala.
L-am iubit ca pe un frate si l-am admirat. Probabil ca a decis sa plece, dispretuitor de pigmei, pentru a-si relua locul in Olimp.
In cursul noptii de marti spre miercuri, presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a aflat pe litoral, unde a petrecut doua ore impreuna cu consoarta sa la hotelul Majestic din statiunea Olimp.
Celularul a fost furat in statiunea Olimp, acolo unde ministrul a avut o intalnire de lucru cu liberalii constanteni. Desi Orban a transmis hotului si un SMS prin care ii cerea telefonul inapoi, pana la urma situatia a fost rezolvata de un liberal din Mangalia.
Printre acestia, si contractul cu societatea consilierului local mangaliot Dan Moldovan, Bemad Serv SRL, operatorul de plaja din zona Olimp.
Pentru cinci zile in Grecia, la Paralia, operatorii din turism pun la „bataie“, in aceeasi perioada, pachete de 99 de euro si 3 milioane de lei (cazare la trei stele, seara festiva de Revelion si vizite la Muntele Olimp, Meteora si Salonic), iar pentru opt zile in Egipt, la Sharm El Sheikh, un pachet de oferta este 830 de euro/persoana, plus 80 de euro masa de Revelion, cazarea la patru stele, adica aproximativ 32 de milioane de lei.
Vedeti Muntele Olimp! In plus, pentru fiecare zi aveti un program bine stabilit. Daca alegeti ca destinatie Israelul, ¥ara Sfanta, trebuie sa aveti in buzunar cel putin 600 de euro de persoana.
Si asta pentru ca, dupa cum se pare, sectoarele Tuzla, Mangalia, Olimp I, Navodari I si Cap Aurora nu au starnit interesul hotelierilor si agentilor economici.
Printre zonele licitate se numara si Costinesti 1 si 2, Constanta 1, Eforie Nord 2, Eforie Sud, Olimp 1, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Mangalia", ne-a spus el.
Navodari I, Cordon litoral Eforie Nord - Eforie Sud, Eforie Sud, Tuzla, Olimp I, Cap Aurora si Mangalia. In plus, pentru sectoarele Navodari IV, Venus I si II au fost depuse doar cate o oferta.
Sabin Tour a "cedat" concesiunea Zoom SRL, iar Perla a renuntat la sectorul de plaja Olimp II. Oare de ce?
In afara de cele doua hoteluri din Mamaia, holdingul detine hotelul Select din Mamaia, hotelurile Majestic din Olimp si Jupiter, Hebe din Sangeorz-Bai si un complex de apartamente in Navodari Coral Beach), precum si hotelul Phoenicia din Bucuresti.
la data de 26 martie, pentru sectoarele de plaja Navodari III zona 1, Navodari IV zona 1, Cordon Eforie Nord - Eforie Sud I, Olimp I, Venus I zona 2;
La targul organizat la World Trade Center Bucuresti in perioada 19-23 martie vor fi expuse 70 de proiecte rezidentiale."In cadrul expozitiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investitie de peste patru miliarde euro, insumand aproximativ 22.000 de unitati locative in Bucuresti, Brasov, Sinaia, Busteni, Bran, Iasi, Bacau, Ploiesti, Constanta, Costinesti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia si Sunny Beach (Bulgaria), Spania si Brazilia.
Pentru ca noi, patronii de firme de salvamar, ne-am saturat sa mergem in pierdere in fiecare an", a declarat, in cadrul unei conferinte de presa organizata in statiunea Jupiter, presedintele "Callatis Club Nautic" George Lipoveanu, seful salvamarilor ce actioneaza in portiunea Vama Veche-Mangalia-Olimp.
Ca o concluzie insa a celei de-a doua runde de monitorizari, Mare Nostrum acorda 5 stelute sectorului de plaja din dreptul hotelului Belvedere, din statiunea Olimp;
In paralel, va continua programul de iluminare a statiunilor, programul de asfaltare/reabilitare a drumurilor - Mangalia-Olimp, cordonul Saturn-Venus - si, de asemenea, se intentioneaza amenajarea a doua miniterenuri de golf si de transformare a hergheliei intr-un Western Park, cu conditia ca unitatea sa treaca in subordinea primariei.
Grupul are in prezent 27 de hoteluri de patru, trei si doua stele in 15 locatii. Lantul hotelier are si doua hoteluri in Mamaia, respectiv Amiral si Comandor si unul in Olimp, Panoramic.
Strategic din fire, ziaristul isi va putea aproviziona restaurantul de unul singur, cu peste proaspat si chiar cu pui de balta, deoarece directorul Jurnalului National este patronul unei cherhanale de succes, din Olimp.
Imi doresc sa ajung intr- o buna zi in Brazilia pentru o samba adevarata", se inveseleste extrema CSM, care a mai evoluat la Olimp, apoi Zaporoje si Dnepr, din tara sa, Ucraina.
google-analytics.com