Cautare

270 de rezultate pentru "neptun olimp" (2.57 secunde)
Proiectul a fost lansat in luna august de Primaria Mangalia si a presupus in prima faza o retea wireless de acces gratuit la internet in plajele din sudul Litoralului (Mangalia, Saturn, Venus, Jupiter, Neptun, Olimp), in portul si in alte zone publice din Mangalia.
Conform ultimului raport intocmit de specialistii DSP Constanta pentru perioada 23 - 27 iunie, calitatea apei de mare in zona Mangalia, care cuprinde statiunile Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche, este "excelenta".
Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru editia din acest an a programului (sejur sase nopti/persoana) ajung pana la 159 lei pentru hotel de o stea, fara mic dejun, 179 de lei la doua stele, fara mic dejun, si 269 de lei cu mic dejun, 199 de lei la trei stele fara masa de dimineat si 329 de lei cu micul dejun inclus, iar la patru si cinci stele - 379 de lei, respectiv 469 de lei, sumele incluzand Ai micul dejun.
Cel de al 9-lea Forum Regional al Energiei - FOREN 2008 - se desfasoara in perioada 15 - 19 iunie la Neptun.
Aflat la Neptun, presedintele Traian Basescu a reusit sa ii puna in incurcatura pe toti cei care ar fi dorit sa afle locatia exacta in care urma sa aiba loc „continuarea” zilei de nastere.
Desi nu a fost confirmata in mod oficial nici de la Bucuresti, dar nici la nivel local, prezenta presedintelui Traian Basescu la Neptun, la trecerea dintre ani, este „data“ mai mult ca sigura de surse apropiate conducerii Primariei Mangalia.
Oltencele au trecut cu scorul de 32-26 (16-10) de alta prim-divizionara, Neptun Constanta, si mai au nevoie de o victorie in urmatoarele doua partide pentru a evolua si in sezonul viitor in Liga Nationala.
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta. ... Principalele suspiciuni vin din partea privatizarilor derulate pentru hotelurile din statiunile Mamaia si Neptun, a precizat Cristian Radu.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Stelian Dutu, actualul sef al PD Constanta, este anchetat in privinta modului in care a obtinut peste doua hectare de teren in statiunea Neptun.
Dupa plecarea de la Nuclearelectrica, senatorii din grupurile USL s-au indreptat spre Neptun. ... Și liderul Grupului senatorial PNL Puiu Hasotti si-a felicitat colegii din USL ca au venit in numar atat de mare la intalnirea de la Neptun si a calificat vizita drept ‘‘istorica‘‘.
Dincolo de problemele infatisate de PRM, Radu Comanici a anuntat venirea pe litoral a lui Corneliu Vadim Tudor, care isi va petrece incepand cu 1 iulie circa doua saptamani de concediu cu familia la Neptun.
In statiunea Neptun se desfasoara in perioada 17-18 iulie intalnirea de lucru a reprezentantilor Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ministerului Administratiei si Internelor cu prefectii judetelor din tara, alaturi de factori de la directiile de ape din Romania.
Primarul a adaugat ca dovada a faptului ca turismul, cel putin in Mangalia, Jupiter si Neptun, a inceput sa se revigoreze, este si multimea de oameni aflati pe plajele din zonele mentionate. ... In plus, municipalitatea a pus la dispozitia Serviciului de Salvare Constanta un spatiu de interventie, la Neptun.
Degajat si bine dispus, seful statului a fost aplaudat frenetic, in mai multe randuri de cele 186 de "cursante" democrate, cucerindu-le definitiv odata cu invitatia pe care le-a facut-o pentru a-si petrece seara alaturi de el si sotia sa la vila de protocol de la Neptun.
"Eu si sotia mea va invitam in aceasta seara la Neptun". ... "Inedit", "excelent", "exceptional", "superb", "o atmosfera absolut deosebita" sunt cateva dintre expresiile si impresiile relatate presei la intoarcerea in Costinesti de unele dintre femeile democrate despre seara petrecuta impreuna cu seful statului la Neptun.
Aproape 200 de femei membre ale Partidului Democrat au luat cu asalt, marti seara, vila de protocol de la Neptun, la invitatia presedintelui Traian Basescu si a sotiei acestuia.
Presedintele Traian Basescu se afla, dupa operatia suferita, la vila de protocol de la Neptun, pentru a se reface.
Pe 2 aprilie, ziua in care este asteptata sosirea la Neptun a presedintelui SUA, George W. ... In plus, in perioada 1- 4 aprilie se recomanda a se evita deplasarile cu masina pe traseele Constanta - Mihail Kogalniceanu si Constanta - Neptun.
Desi nu avem probe care sa demonstreze cu certitudine ca presedintele Traian Basescu l-a carpit cu o palma pe un avocat, la Neptun, cert este ca nimeni din societatea romaneasca nu s-a gandit ca seful statului chiar nu ar fi in stare de o astfel de iesire nervoasa, atrage atentia analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri seara, dupa ce a chefuit si dansat la restaurantul Ciresica, din Neptun, ca el trece prin criza ca si prin furtunile de pe mare, "cu fruntea sus si nu cu capul plecat", opinand ca asa ar trebui sa faca toti romanii.
google-analytics.com