Cautare

270 de rezultate pentru "neptun olimp" (8.94 secunde)
Una din casele folosite de fosta familie prezidentiala este cea din statiunea Neptun, iar o parte din operele sau kitsch-urile de acolo este expusa la Muzeul de Arta Constanta inca din anul 1990.
Basescu a ajuns la vila de protocol din statiunea Neptun alaturi de sotia sa, Maria, in dupa amiaza de ieri, si nu are stabilit un program special pentru urmatoarele zile. Potrivit obiceiului, daca nu va interveni nimic important, Basescu va poposi la Neptun pana luni;
Contractul a fost castigat de agentia de publicitate a TV Neptun si prevede difuzarea de stiri de interes public.
Presedintele Traian Basescu (foto), impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mare, Ioana, s-au intalnit sambata seara, la o terasa din statiunea Neptun, cu ministrul Turismului Elena Udrea (foto) si cu sotul acesteia Dorin Cocos.
Vor urma hotelurile de cateva stele din Jupiter, Venus si Neptun Cele mai multe spatii destinate vanzarii sunt localizate in Saturn, aceasta statiune fiind, de altfel, si cea mai vitregita in privinta investitiilor de pana acum.
Profitand de vacanta pe care si-o petrece ca in fiecare vara la Neptun, Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare si vicepresedinte al Senatului, si-a lansat vineri la Constanta cele mai noi trei carti ale sale.
In topul preferintelor ramane statiunea Neptun, spre care s-au indreptat 16.513 turisti, urmata apoi de statiunea Mamaia, aleasa de 13.791 turisti.
Petrom si ExxonMobil Explorare si Productie Romania Ltd, o sucursala a grupului american ExxonMobil, au semnat o intelegere referitoare la explorarea in comun a potentialului de hidrocarburi a zonei de mare adanca din perimetrul Neptun, de pe platforma continentala romaneasca a Marii Negre.
Firma Cocor Turism Neptun (GALA) propune actionarilor majorarea capitalului social cu 8,46 milioane lei, precum si reaprobarea fuziunii cu societatile Cocor Estival si Ovidiu Estival 2002, potrivit convocatorului transmis joi pietei Rasdaq. ... Cocor Turism Neptun are un capital social de 845.
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
Alina Costache) (Continuare) De la trecerea sondei Voyager 2 pe langa Neptun la sfarsitul anilor 1980, nicio planeta (clasica, pitica) nu a fost explorata de la o distanta atat de mica, asa cum o va face sonda New Horizons.
OMV Petrom a luat decizia finala de investitie pentru proiectul Neptun Deep si, impreuna cu partenerul sau Romgaz, aproba planul de dezvoltare.
11 aprilie 2007, Gabriel Batranu, de 32 de ani, din Bucuresti se afla in excursie cu autocarul in Grecia, in apropierea muntelui Olimp.
Turneul inclus in calendarul Federatiei Romane de Tenis a adunat la start 50 de participanti din Craiova (Vointa, TC Olimp, TC Triumf 2000, CSM, Recon, TC Stanica, Atlas, CS Kofe), Bals, Caracal, Bucuresti, Pitesti, Petrosani, Valcea, Targu Jiu, Hunedoara si Deva. ... Gabriel Popescu (TC Olimp);
Poarta infernului Mitologia greaca si cea romana vorbesc despre Muntele Olimp ca fiind casa zeilor. Daca zeii erau inchipuiri populare, Muntele Olimp este cat se poate de real, el poate fi admirat de orice turist care viziteaza Grecia azi.
Dupa numirea lui Paul Foleanu in functia de conducere a SC Neptun Olimp S. A. , a venit randul unui alt mangaliot sa fie numit intr-o structura de conducere.
"Au fost puse in discutie sedintele partidului, care, in loc sa fie tinute la sediul PD din Mangalia, asa cum este statutar, au avut loc la sediul SC "Neptun-Olimp" SA, ba, mai mult, s-a discutat si despre colaborarea pe care o are presedintele Partidului Democrat cu PSD-ul local, prin contractele pe care le deruleaza cu Primaria Mangalia, lucru pe care conducerea centrala a PD a anuntat ca il va sanctiona aspru", afirma persoana care a fost prezenta la discutii.
Si, tot conform traditiei, presedintele Romaniei s-a cazat la vilele speciale din Neptun, iar prima cina a luat-o la restaurantul sau preferat, "Ciresica", apartinand omului de afaceri din Mangalia Costel Minca.
Pe terasa "Ciresica" din statiunea Olimp, presedintele Romaniei s-a distrat de minune in prezenta consoartei sale, de data aceasta destul de departe de privirile indiscrete ale presei, reporterii si cameramanii facand adevarate figuri echilibristice pentru a putea surprinde, cu camera video sau foto, crampeie din scurta distractie a primului om in stat.
Primarul Mangaliei a declarat ca mai are in plan amenajarea unui teren de golf, pe o suprafata de 50 de hectare, in zona Neptun-Olimp, terenul facand parte din domeniul privat al Municipiului Mangalia.
google-analytics.com