Cautare

270 de rezultate pentru "neptun olimp" (7.96 secunde)
In aceeasi zi, natiunea dezbatea pe toate partile incidentul de la Neptun, pe scurt, caftul de la miezul noptii dintre doi cheflii. ... Semneaza condica negresit la carciuma respectiva cand isi muta persoana cu prerogative de sef al statului la Neptun.
La cativa kilometri departare, la Olimp, incepe sa apara discrepanta - plajele sunt precum un mozaic: ... In plus, salvamarii sunt la postul lor, mai ales ca Olimp-ul este una dintre zonele cu cel mai ridicat risc de inec, din cauza curentilor marini foarte puternici.
Astfel, printre fericitii operatori care vor administra si in acest an 24 de sectoare de plaja se numara Romned Port Operator, Zoom, Tracon, Vega Turism, Perla Majestic, Bitzi Serv, Demad Serv, Clik Net Advertising, Neptun Olimp, Delta Aurora, Distrilux, Massaro Trans, Perla Venus, Adras, NCS Virtus si Lial Star.
In perioada 2002-2003 fratii Ioan si Viorel Micula au achizitionat, in urma unor licitatii - despre a caror legalitate s-a discutat foarte mult la vremea respectiva - 12 hoteluri in statiunile Mamaia (complexul Unirea, Patria si National) si Neptun- Olimp (hotelurile Banat, Romanta, Craiova, Slatina, Caraiman, Prahova, Terra, Balea si Clabucet).
Anuntul a fost facut de catre presedintele ANPC, Dan Vlaicu, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri, 4 iulie in statiunea Olimp. ... *Neptun - Hotel Miorita - telefon: ... Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche.
Plaje pe care turistii le preferau- Eforie Nord sau Eforie Sud, Olimp, Costinesti, in dreptul hotelului Forum, Saturn, zona dig Sud Port Mangalia - Pescarie, sunt in prezent inundate in proportie de aproximativ 50%.
Sudul litoralului cunoaste de ceva timp cateva miscari interesante si chiar intr-unul din cele mai vitregite locuri ale sale, statiunea Olimp.
Presedintele Traian Basescu se afla pe litoral, seful statului petrecand cateva ore, joi seara, cu familia la o terasa din statiunea Neptun, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Locurile de cazare de pe litoralul romanesc pentru sezonul estival 2008 vor fi contractate in septembrie, la Mamaia si Neptun, in cadrul Bursei Litoral, organizata de Asociatia pentru Promovarea Turismului, Litoral.
Daca se va confirma o descoperire comerciala, dezvoltarea ulterioara a perimetrului Neptun va avea un impact industrial, social si economic pozitiv semnificativ asupra Romaniei, considera reprezentantii Petrom.
Acoperisul cladirii de patrimoniu care a gazduit Baile Imperiale Neptun s-a prabusit. ... Ansamblul Bailor Neptun se inscrie in contextul urbanistic al zonei Cazinoului, care constituie cel de-al doilea nucleu istoric al localitatii, realizat in a doua jumatate a secolului al XIX-lea.
Tuzla, Mangalia, Olimp 1, Navodari 1 si Cap Aurora au ramas neacoperite, agentii economici considerand ca nu sunt atractive, ne-a declarat ieri Catalin Anton, purtatorul de cuvand al DADL Constanta.
Bucuresti si la Societatea Comerciala "Olimp Estival 2002" - S.A. ... Bucuresti cu un pachet de 4.762.543 de actiuni, reprezentand 87,9236 % din capitalul social si Olimp Estival 2002 SA.
Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus, Jupiter, Saturn, 2 Mai, Vama Veche, Gura Portitei. Zona vizata este situata intr-un areal cu pronuntat caracter turistic, pe malul marii, intre statiunile Costinesti si Olimp, potrivit directorului Cancelariei Prefectului, Corina Cusa.
Vama Veche si Costinesti au fost preferatele tinerilor, dar turistii au facut cozi si la intrarea in Neptun, Olimp sau Jupiter.
Cele mai numeroase "santiere" de pe litoralul sudic sunt, in prezent, in statiunile Olimp si Neptun, insa si la Saturn exista imobile in constructie, ba chiar unele dintre cele mai "generoase" din punctul de vedere al lipsei de respect fata de trecatori:
Noul centru multifunctional va furniza servicii unitatilor turistice din Mangalia, Venus, Jupiter, Olimp, Neptun, in partea romana a litoralului si in Albena si Nisipurile de Aur, in Bulgaria.
Neptun-Olimp S.A.
Interesanta este si vizita, care nu s-a facut publica, a chestorului Valentin Fatuloiu la Neptun in data de 2 mai a.c.
Ministrul Sulfina Barbu a anuntat cu ocazia intalnirii de la Neptun faptul ca prefectii si factorii de la cele doua ministere (Mediului si MAI) au discutat un proiect privind alinierea la standardele europene in privinta continutului de nutrienti din apele subterane si din sol.
google-analytics.com