Cautare

131 de rezultate pentru "nelu" (3.30 secunde)
De pilda in PSD, Geoana si Nastase, atat de inspirat alintati de nea Nelu, lupta pentru putere ca doi cocosi furiosi.
Nelu, Mircea, Adrian, Miron. Si au tunat si fulgerat impotriva puterii. Sunt in opozitie si e normal si necesar sa monitorizeze si sa critice puterea.
In plus, de cand nea Nelu ni l-a trimis pe nea Nicu, raiul s-a dezvoltat multilateral si paseste spre noi culmi de progres si civilizatie.
Nu doar ursii, cerbii, lupii vanati de vanatorul Adrian sunt razbunati acum, ci si nea' Nelu, care cu siguranta ca priveste cu vestitul sau zambet pe buze la drama prin care trece "Arogantul".
cand imbolnavita de mult prea palida lumina clipa se opreste si alta-n loc nu vrea sa vina, cand somnul, natanga naluca, alearga pe campia adormita, cand luna pune mantii argintii pe umerii infiorati ai plopilor ce inconjoara stadionul, iar acestia isi intind umbra lor subtire pana la soclul statuii lui Oblemenco, cateodata, si numai cateodata, cate o raza de luna ratacita se opreste pe chipul lui Nelu.
Nu e de ajuns ca au ramas in istorie cu evenimentele triste de pe vremea mineriadelor lui nea Nelu Cotrocelu!
Ceea ce nu inteleg acum actualii parlamentari este ca ei sint la fel de ridicoli ca si imaginea lui Adrian Minune, sau cum se mai numeste, in scaunul de parlamentar al lui Nea Nelu.
La Cultura, Basescu avea de unde alege - ori pe micutul Adi ex-Minune, ori pe mult mai sobrul Nelu Ploiesteanu.
Alaturi de acesta au mai ajuns dupa gratii Nelu Craciun de 30 de ani, Ciprian Popovici de 25 de ani, Alin Daranga de 22 de ani, Stefan Borsa de 33 de ani si Ilie Rapa de 27 de ani, toti retinuti in noaptea de duminica spre luni.
Nelu Tataru, fost ministru al Sanatatii, a explicat cum s-a facut achizitia mastilor de protectie in perioada pandemiei si ce se intampla acum cu stocurile ramase.
Printre conducatorii auto care au fost depistati in trafic conducand sub influenta bauturilor alcoolice si pe numele carora au fost intocmite dosare penale se numara Marian Curucu, de 43 de ani, din comuna Catane, care avea o alcoolemie de 0,92 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat, Justinian Bostinaru, de 37 de ani, din Craiova, cu 0,77 mg/l, Alexandru Balan, de 23 de ani, din Segarcea, cu o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat, Nelu Steolea, de 28 de ani, din Dabuleni, cu 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com