Cautare

131 de rezultate pentru "nelu" (5.70 secunde)
Asa ca papasa Nelu a avut grija sa fie incadrat de inca doua persoane. ... Inainte de alegeri, cel mai in forma parea nea Nelu;
Nea Nelu privind la dinsul il intreaba cu dispret: ... Nea Nelu are insa niste probleme; dar scapa el, n-aveti grija.
Nea Nelu privind la dinsul il intreaba cu dispret: ... Nea Nelu are insa niste probleme; dar scapa el, n-aveti grija.
Nelu este de departe un maestru, un meserias desavirsit. ... (Mi-ar putea aminti de un mare comic al cinematografiei franceze daca s-ar numi Nelu de Funest).
Nelu este de departe un maestru, un meserias desavirsit. ... (Mi-ar putea aminti de un mare comic al cinematografiei franceze daca s-ar numi Nelu de Funest).
Si daca nici nea Nelu nu le stie... ... „De cit cu nea Nelu/ Sau cu Bombonelu/ Mai bine cu chelu“.
Si daca nici nea Nelu nu le stie... ... „De cit cu nea Nelu/ Sau cu Bombonelu/ Mai bine cu chelu“.
Pai, parca mai distant parea nea Nelu cu PSD-ul lui cu tot decat Basescu. Bine, de fapt nea Nelu avea premier de la acelasi PSD iubit de el.
Cine i-a eliberat pe Adrian Ganceanu si Nelu Ilie, nu stim. ... Nelu si Adrian, de 39 si 41 de ani, nu aveau, bietii, de unde sa stie ca intr-o baza militara dintr-o tara in razboi nu se umbla cu aparate de fotografiat.
nici macar nu se trecuse la vot si primele doua bancuri - evident proaspat compuse - circulau deja printre supusii lui nea Nelu.
Oamenii simpli au stat la coada pentru a-l felicita pe “Nea Nelu“, pentru a-l pupa si a-i strange mana, iar liderii marcanti ai PSD, partidul sau de suflet, s-au intrecut sa-i ureze toate cele bune presedintelui de atunci.
Cercetarile ulterioare au scos in relief faptul ca motorina a fost valorificata sau folosita in interes propriu de administratorul societatii, Nelu Iuruc.
Din delegatia care l-a insotit au facut parte chestorul principal de politie Sandu Florin, secretar de stat in cadrul MAI, chestorul de politie Nelu Pop, inspector general in cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera.
Acelasi document adoptat in martie 2005 prevedea si ca membrii Biroului Permanent, liderii si viceliderii de grupuri parlamentare sa poata face deplasari atat in Bucuresti, cat si in afara Capitalei, in cadrul cotei lunare alocate, inclusiv in zilele nelu-cratoare, “din dispozitia celor pe care ii deservesc“.
Daca legam brusca decizie a lui Talpes de intrunirea Consiliului National PSD de maine, este posibil ori ca revolta lui sa fie intr-adevar un semnal ori sa reprezinte o incercare nu atat de a ridica rozele in sprijinul lui nea Nelu, cat de a pune niste piuneze pe scaunul lui Geoana.
doi senatori - Ioan Talpes si Neculai Apostol, si doi deputati - Mihai Malaimare si Traian Dobre. Din PSD si-a mai dat demisia ieri si consilierul judetean din Timis Nelu Balas.
Astfel au procedat Gheorghe Tanase, Amza Nelu si Maria Bandi. In cursa au mai ramas alaturi de Mircea Stoian Constantin Moraru si Anisoara Costea, dar numai pentru ca „sa nu candideze singur”, dupa cum a subliniat Constantin Moraru.
Unii imi spun Nelu, altii Ionica, altii Sefule, altii Dom'profesor. Nu vad altceva in apelativul maestru, caruia Arghezi, ostil apelativului, ii zicea echivalent cu Mestere.
• In cadrul evenimentului, sculptorul Ioan Ladea si pictorii Mihai Carstea, Dan Munteanu, Nelu Predoi, Trifan Sorin Ienulescu si Razvan Paul Mihaescu isi vor prezenta lucrarile inspirate de poetul national, in incercarea de a omagia opera acestuia si de a aduce in fata publicului dialogul intercultural cu multiplele lui posibilitati, atat literare, cat si plastice.
De asemenea, in data de 7 ianuarie sarbatoresc si cei pe care ii cheama Jan (4700), Jean (3500), Nelu (peste 20.000), Jana (peste 5.000), Nela (peste 11.000) si Onuta (134).
google-analytics.com