Cautare

416 de rezultate pentru "negi pe maini" (5.16 secunde)
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Intoarcerea la ceausism", pe care il puteti citi in continuare.
Constantin Gheorghe comenteaza pe blog episodul umilirii opozitiei de catre Basescu, la Cotroceni, sub titlul "Un trib numit Romania", pe care il puteti citi in continuare. ... De ce sa faci spectacol pe spinarea unui sarman cu mintea ratacita?
Octavian STIREANU publica pe Amos News un articol intitulat "Va trebui sa...", pe care il puteti citi in continuare. 'La doua dintre subiectele spovedaniei sale televizate dl Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei) a avut un plus de apasare:
Octavian Stireanu publica in ziarul AZI articolul cu titlul "Va atrag atentia...", pe care il puteti citi in continuare. ... • A mai fost unul care le-a facut pe toate in tara asta, dorind sa fie seful tuturor institutiilor, si a sfarsit-o destul de prost.
Presedintele Traian Basescu ar trebui sa lase PDL sa-si ia soarta in maini, pentru ca partidul sa scape de eticheta de partid prezidential, fara identitate si doctrina. ... "Voi fi un presedinte jucator pe tot terenul".
De ce s-a certat Ponta cu Geoana, analiza pe care o puteti citi in continuare. ... Sa-l atace frontal pe Traian Basescu? Umar la umar cu PNL si mogulii sa-l suspende si sa-i smulga puterea din maini?
Realitatea TV a difuzat marti un material in care un bucurestean filmeaza doua masini de politie stationate noaptea pe strada, fara luminile de semnalizare pornite. Tanarul ii intreaba pe politisti de ce stationeaza pe banda a doua de circulatie, iar oamenii legii il acuza pe acesta ca este beat.
In urma exploziei, militarul a suferit rani in zona fetei, a toracelui si la maini", se arata intr-un comunicat al MApN.
Adrian Nastase publica pe blog articolul "O noua mizerie marca Traian Basescu", pe care il puteti citi in continuare.
Scandalul privind Tinutul Secuiesc va ingropa ideea regionalizarii Dintr-o gaselnita electoral-politicianista, ideea reorganizarii teritoriale pare sa isi dea ultima suflare din pricina scandalului guvernamental starnit de asa-zisul Tinut Secuiesc, comenteaza europarlamentarul social-democrat Corina Cretu, pe blog-ul propriu.
Era pe val. ... Si, atunci cand se va intampla, va fi gratie acestui om pe care si-l imaginau providential.
Persoana respectiva a suferit arsuri de gradul II pe fata si pe maini. ... Rezultatul anchetei ITM Gorj il contrazice astfel pe directorul UM Sadu.
in loc de interventii pe teme doctrinare, ideologice, in loc de seriozitate si decenta, in loc de maturitate si bun simt, corifeii enumerati mai sus au oferit mostre de neghiobie, marlanie, patetism si multa-multa-multa incultura de toate felurile.
Cred ca e varianta pe care mi-o doresc Presedintele PSD Victor Ponta a declarat astazi, la "Interviurile Gandul" ca USL are o intentie de vot de peste 50% si isi doreste intrunirea unei majoritati absolute la alegerile de la anul, fapt ce ar indreptati-o sa vina la guvernare.
In loc sa se concetreze pe imbunatatirea performantei guvernamentale, PDL incearca sa pastreze puterea politica utilizand un intreg arsenal de "smecherii" politicianiste, unele la periferia practicii democratice, altele situate deja in zona Codului Penal.
Acum Europa este de vina, altfel spus, pentru ca Romania nu se mai poate imprumuta, ieftin, ca sa supravietuiasca pe datorie.
Dar, Traian Basescu nu a convins pe nimeni si, ceea ce este si mai grav, nu s-a adresat nimanui.
"USL nu mai gaseste nordul pe busola!" De mai bine de o luna, de cand Traian Basescu a preluat contraofensiva, USL a tot facut o serie de pasi nesiguri, fapt care arata ca opozitia s-a considerat prea repede stapana pe situatie, sustne analistul politic Stelian Tanase.
Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
Cu furt si cu tembelism local, care l-a facut, de altfel, de 3x primar pe Funar, daca pana la urma Boc e declarat castigator al Primariei Clujului, asta e pierzania PD-L. ... Triumfalismului pe mormant. ... Si pe care continua sa o nege, in ciuda evidentei.
google-analytics.com