Cautare

416 de rezultate pentru "negi pe maini" (3.18 secunde)
"Constat ca domnul Mihai Razvan Ungureanu a renuntat la stacheta serioasa si inalta pe care eu voiam sa purtam discutiile intre primul-ministru in functie si liderul opozitiei propus pentru aceasta functie, un nivel al discutiilor care sa se refere la lucruri foarte concrete:
dupa ce a fost contestat in interiorul partidului, si seful statului se spala pe maini de candidatura sa.
Pe care va incerca sa-i excomunice. ... Dar nu numai Ciolacu, in calitate de presedinte, ci si PSD ca partid vor incerca sa se spele pe maini in fata opiniei publice. Mai intai, acuzandu-i pe cei cativa absenti. ... Si, in acest context, acuzandu-l pe Victor Ponta de tradare.
A face cariera la propria firma este o alegere pe cât de îndrazneata, pe atât de riscanta.
Spalatul pe maini frecvent, cu multa apa si sapun inca nu a devenit un obicei (Autor: ... Raportul a fost intocmit pe baza datelor transmise de medicii de familie din mediul rural si de cabinetele de medicina scolara din mediul urban.
Stafilococul auriu este o bacterie gazduita in nari si/sau intestin, prezenta lui pe tegumene fiind tranzitorie. ... -scuame, -maini -sau excremente contamintate. ... -din pulberi, -de pe asternuturi, -lenjerie intima, -haine, -mobilier, -alimente.
Alexis Tsipras spune ca nimeni nu poate ignora vointa unui popor Premierul grec Alexis Tsipras a declarat duminica, dupa ce a votat la referendumul pe tema propunerii de acord a creditorilor internationali ai Greciei, ca nimeni nu poate ignora determinarea unui popor de a-si lua destinul in propriile maini, transmit EFE, AFP si DPA.
FARCAS) George Parvu, doctor in geologie, a publicat nu demult istoria unei intalniri stranii si inexplicabile, pe care afirma ca a avut-o, in 1939, la varsta de 9 ani, in comuna sa natala, Armasesti, judetul Ialomita, la circa 5 kilometri nord-vest de Urziceni.
Un BARBAT ORB si prietenul sau fara maini au plantat 10.000 de copaci! ... Din 2001 cei doi sunt de nedespartit si au format o echipa pentru a impaduri o zona de pe malul unui rau.
-crema de maini cu extract de geranium si ulei de masline, fara parabeni, fenoxietanol si coloranti artificiali are 96% din ingrediente de origine naturala. ... Este ideala in ritualul zilnic de ingrijire pentru maini suple si catifelate.
Miruna Ioani) In ultimele zile, le-am vazut pe toate. Mesajul viral de pe whatsapp, care zicea despre coronavirus si gatul umed, precis il stiti (cica e un comunicat de la Ministerul Sanatatii, sa ne pastram gatul umed tot timpul, ca asta ne va salva.
Doamna doctor Olga Simionescu a postat pe pagina sa de facebook un text cu informatii utile in aceste zile.
Cel mai vandut produs, pe langa uleiul esential si apa de lavanda, este uleiul de corp, care este un amestec de uleiuri esentiale diverse: ... Crema de maini se vinde bine, dar se vand bine si saculetii cu lavanda, sapunurile cu lavanda, si parfumurile solide.
Probabil ca din cauza asta nu ne pune pe ganduri faptul ca, de multa vreme incoace, ne tot impiedicam. ... Daca ne luam dupa sindicate, soarta postasilor a fost pecetluita in 2001, cand Guvernul a acceptat sa treaca Posta Romana pe lista societatilor comerciale monitorizate de FMI.
Incendiu puternic intr-un cort, in timpul unei slujbe. Un barbat are arsuri pe maini si pe fata
"Ce tramvaie circula pe Lipscani?". ... "Cum sa treaca tramvaie pe Lipscani!? Nici pe vremea tramvaiului cu cai n-a trecut vreunul".
S-a spalat pe maini dupa? ... Nu e inca destul de clar ce procent din electorat crede ca Cioaca, sotul suspectat de crima si cu chilotii pe prima pagina a ziarelor, s-a spalat sau nu pe maini dupa ce a folosit toaleta benzinariei.
In fine, in haosul de ieri, dupa claxoane ale grabitilor si depasiri ale bolizilor pe contrasens si etc, in momentul in care am redevenit pieton un microbuz de calatori (le stiti, nu-i asa?) a oprit pe trecere fix... ... Bine ca n-a fost cu maini rupte si alte asemenea.
Grav este faptul ca, in momente de creia, de mare criza, unii se detaseaza cu zambetul pe buze, si - culmea - canta prohodul. ... Suspiciunea, specifica taramurilor tenebroase, nu numai ca nu-i lasa sa doarma, dar le comanda sa dea din maini si piciare.
Pentru a se mentine in forma atat pe scena, cat si in viata cotidiana, Adina Postelnicu, blonda sexy de la trupa Heaven, face sport si foloseste creme de corp si uleiuri de masaj de la prietena ei, Oana Turcu (Ardes Cosmetici).
google-analytics.com