Cautare

4695 de rezultate pentru "nastase gabriel serban video" (2.83 secunde)
Primaria Craiova doreste sa implementeze cu bani europeni un amplu sistem de supraveghere a zonelor publice din oras cu zeci de camere video Municipalitatea a inclus in programul de investitii al anului 2012, aprobat de Consiliul Local Craiova luna trecuta, suma de 120.000 de lei pentru realizarea proiectului tehnic al obiectivului intitulat "Cresterea sigurantei publice din municipiul Craiova prin introducerea unui sistem de supraveghere video".
Cum arata un sistem complet de supraveghere Un sistem de supraveghere video pentru o locuinta modesta este mult mai rentabil ca in anii precedenti. Tehnologia a evoluat atat de mult incat preturile au scazut, iar o camera video costa si 70 de lei.
Actrita Eniko Georgescu, sotia regretatului compozitor Serban Georgescu, ne-a acordat in exclusivitate un interviu pentru www.estiri.ro. ... La cativa ani dupa ce l-a pierdut pe Serban Georgescu, Eniko si-a refacut viata sentimentala si are multe proiecte profesionale. - Cum l-ai cunoscut pe sotul tau, compozitorul Serban Georgescu?
Prima solutie completa de transmisie a datelor video prin LTE Noua solutie completa pentru transmisie via LTE va revolutiona transferul de date mobile si va satisface cererea in crestere pentru servicii TV oriunde.
Serban Huidu este un simpatic realizator de radio si televiziune, care a prezentat in fiecare dimineata impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM, precum si show-ul satiric saptamanal de la postul TV Prima TV numit Cronica Carcotasilor. ... Idolul lui Serban este Howard Stern.
Procurorii anticoruptie au cerut Camerelor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase, Ioan Melinescu si Serban Mihailescu. În loc sa asteptam sentinta, reluam ancheta.
Psihologia jocurilor video Jocurile video pot fi aliati in cresterea copilului, favorizand dezvoltarea diferitelor abilitati, sau sunt nocive si creeaza dependenta? ... Exista o frontiera de netrecut intre scoala si jocurile video? ... In colectia Psihologia pentru toti a Editurii Trei a aparut o carte intitulata Psihologia jocurilor video.
Mariustuca.ro / Dragos Serban, autorul unei metode rapide de identificare a cancerului fara biopsie, decis sa-si continue studiile la o facultate din Anglia sau SUA (Autoare: Magda Marincovici) Dragos Serban este in ultimul an la Liceul Teoretic International de Informatica din Constanta.
Ce spune Shakespeare despre desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar. ... Prin desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar, Victor Ponta a dat din mana altcuiva Puterea nu pentru o ora, nu pentru o zi, ci pentru o luna!
Lipsa unei componente de securitate din programul Adobe System, folosit pentru a distribui filme si emisiuni TV pe internet, permite utilizatorilor sa înregistreze gratuit din serviciul video streaming al Amazon.com, informeaza smartnews.ro, citând Reuters. Bresa de securitate expune continutul video on line la piraterie excesiva, cu efecte asemanatoare celor resimtite de industria muzicala în "era" Napster, si este prezenta pe serverele Adobe Flash video, la care sunt conectate toate playerele companiei de pe aproape toate calculatoarele "legate" la internet.
Magda Marincovici) Rechizitoriul, prin care procurorii DNA l-au trimis in judecata pe doctorul Serban Bradisteanu pentru favorizarea infractorului, , Emanuel-Danut Georgescu.
Azi, la Antena 3, am vizionat un interviu emotionant cu actorul Gabriel Fatu.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Calvarul lui Adrian Nastase trebuie oprit! DNA nu renunta la manevrele odioase menite sa-l tina in continuare in temnita pe fostul premier, condamnat politic Tribunalul Bucuresti judeca in aceasta dimineata recursul DNA la hotararea Judecatoriei Sectorului 4 de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase.
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Carmen Radulescu ne-a dat un interviu in exclusivitate, dezvaluind lucruri incendiare legate de Serban Georgescu si de moartea Madalinei Manole. ... - Ati colaborat si cu compozitorul Serban Georgescu, fostul sot al Madalinei Manole.
Mafia a scapat - ramane Adrian Nastase sa achite nota?
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Luminita Parvu publica pe HotNews.ro un comentariu intitulat "Adrian Nastase isi pregateste candidatura pentru sefia PSD. Cum au planuit Nastase si Iliescu revenirea in prim plan si cum l-au ingenuncheat pe Geoana", pe care il puteti citi in continuare.
UPDATE Cat va sta Adrian Nastase la puscarie. ... "Facem plangere la CEDO, eliberarea conditionata e un pas firesc" Fostul premier Adrian Nastase a fost din nou incarcerat, dupa ce a fost gasit vinovat de santaj si luare de mita in dosarul "Zambaccian".
google-analytics.com