Cautare

3601 de rezultate pentru "nascuti in ziua 20" (2.71 secunde)
Google omagiaza femeile printr-un logo special de 8 Martie Google si-a schimbat, marti, logoul de pe pagina principala, pentru a celebra Ziua Internationala a Femeii, noua imagine sugerand in mod simbolic ipostaze ale femeii moderne.
Ziua Internationala a Femeii, celebrata si in 2012 de Google. VEZI povestea zilei de 8 Martie Motorul de cautare si-a modificat din nou emblema, de aceasta data la 8 martie 2012, de Ziua Internationala a Femeii.
ZIUA MUNCII, sarbatorita de Google printr-un Doodle special Google sarbatoreste, astazi, Ziua Muncii, printr-un logo special, care infatiseaza 4 personaje care muncesc. ... In logo-ul creativ mai apar o antena parabolica si un elicopter.
Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
15 ianuarie este ziua lui Mihai Eminescu, dar si Ziua Culturii Nationale. ... Ziua Culturii Nationale a fost marcata pentru prima data la 15 ianuarie 2011, adica in urma cu 10 ani. ... Incepand din 2011, pe 15 ianuarie, este sarbatorita ai Ziua Culturii Nationale.
ZIUA PAMANTULUI este sarbatorita in fiecare an, la data de 22 aprilie, in 192 de tari.
Senatoarea Doina Silistru a prezentat in plenul Senatului, in sedinta din data de 30 septembrie 2014, o Declaratie oficiala a Senatului Romaniei, intitulata "1 Octombrie - Ziua de lupta impotriva cancerului de san in Romania" ________________________________________ Cancerul reprezinta o problema majora de sanatate publica pe plan mondial, cu variatii legate de incidenta, mortalitate, supravietuire, factori determinati de mediu, programe mixte de prevenire, diagnostic, tratament si paliatie.
Ziua Nationala a Tineretului Ziua Nationala a Tineretului este sarbatorita in fiecare an, la 2 Mai. Proiectul legislativ privind decretarea acestei zile a fost initiat in anul 2004, de catre 15 deputati reprezentand toate formatiunile politice parlamentare.
Ar trebui sa fii rabdator si sa nu te pripesti in luarea unor decizii. Desi esti foarte entuziasmat de un nou lucru aparut in viața ta, nu strica sa fii putin cumpatat si sa astepti putin inainte de a face pasul important.
Luna Noua in Scorpion aterizeaza direct in a opta Casa erotica.. Iar asta face sa renasca in tine dorinta, pasiunea. Fie ca esti intr-o relatie, fie ca la capitolul asta doar incerci marea cu degetul, ziua o sa capete o incarcatura erotica.
13 mai, Ziua Dorului - o emotie transformata in sarbatoare. Astazi, #doruldecopilarie In 13 mai 2015, Romania a sarbatorit pentru prima data Ziua Dorului. ... In 2019, ziua dorului se concentreaza pe dorul de copilarie.
Ziua Copilului este sarbatorita de Google printr-un Doodle special pe 1 iunie 2019. ... E o zi speciala, menita sa intareasca spiritul de familie, in care micutii sunt in centrul atentiei.
FARCAS) Ni s-a intamplat de mai multe ori, mai ales in zonele rurale din Romania, sa intrebam martorii fara prea multa scoala ai unor fenomene de tip OZN, ce anume cred ei ca s-a intamplat. ... Si Ion Hobana evoca un astfel de caz, petrecut in iulie 1927.
In Exclusivitate pentru Prokid, Jojo dezvaluie despre ce vorbeste acum cu bebe. ... Si se uita la lucrusoarele pentru nou-nascuti, dar nu stia ce culoare sa aleaga pentru copilul sau: ... Se apropie ziua cea mare. ... Si in niciun caz sa filmeze atunci.
- Ce iti doresti in plan personal si profesional in acest an? ... La sfarsitul lunii ianuarie voi pleca la Paris unde am programata o sedinta foto pentru o revista renumita din Franta, iar in luna februarie avem deja antamat un turneu de promovare in Franta.
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
Ultimele sapte zile au adus cu ele o serie de schimbari pe plan local, dar si national, in ceea ce priveste structura unor partide.
, ziua de nastere. Democrat-liberalul a implinit 43 de ani, dar, cu toate ca este in floarea varstei, s-a bucurat mai ceva ca un adolescent la majorat atunci cand 50 de femei, angajate ale institutiei pe care o conduce, l-au pupat.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. ... Puteti citi in continuare postarea din 16 februarie 2011. ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!".
Astfel, nu doar a nemultumiti ci si patrunsi de dreapta credinta, 43 de parlamentari PDL, printre care se numara si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, au depus la Parlament un proiect de lege care prevede declararea zilei de 30 noiembrie, in care se sarbatoreste Sfantul Andrei, ca zi libera, anunta Agerpres, cu cateva zile in urma.
google-analytics.com