Cautare

3601 de rezultate pentru "nascuti in ziua 20" (2.77 secunde)
Azi, 14 februarie, se sarbatoreste Sfantul Valentin-Ziua indragostitilor. Potrivit wikipedia, Valentine's Day este Ziua Indragostitilor in traditia occidentala. Ziua comemoreaza pe Sf. ... In Franta, o tara traditional catolica, Valentine's Day este cunoscuta simplu drept Sfantul Valentine si este sarbatorita ca in restul tarilor occidentale.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In fiecare an, in Sfanta zi a Inaltarii Domnului nostru Iisus Hristos celebram si Ziua Eroilor, sarbatoare dedicata eroilor cunoscuti si necunoscuti, cazuti in lupta de-a lungul zbuciumatei noastre istorii nationale pentru credinta, libertate, dreptate, pentru apararea si reintregirea neamului.
Anul acesta, Ziua Tatalui se sarbatoreste pe 12 mai Ziua Tatalui si Ziua Mamei au fost legiferate ca sarbatori in Romania incepand cu anul 2010.
Fast lane - dieta de vara care-ti face un corp perfect in 2 saptamani Vara e aproape si inca nu ai corpul pe care ti l-ai dorit? O nutritionista de top iti propune un regim special cu care slabesti intre 4 si 6 kilograme in numai 2 saptamani.
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata "9 MAI - ZIUA EUROPEI SI ZIUA INDEPENDENTEI ROMANIEI", pe care o puteti citi in continuare. Pentru cetatenii Romaniei, Ziua Europei coincide in mod fericit cu Ziua Independentei Nationale.
Vezi cum poti pierde pana la 5 kilograme in 7 zile Supa este un aliment satios, iar dietele pe baza de supe sunt recunoscute ca fiind foarte usor de urmat.
Micul dejun este nelipsit in aceasta dieta si se bazeaza exclusiv pe fructe, care sunt extrem de recomandate atat de-a lungul celor 90 de zile, cat si dupa incheierea lor, respectiv a regimului. ... Ziua 1:
Vineri, 30 martie 2018, vremea isi continua procesul de incalzire, iar temperaturile maxime ar putea ajunge chiar si la 20 de grade. Cerul va fi variabil, iar norii isi vor face aparitia, aducand ploi, doar in nord si centru.
Dar ce ne facem cand nu dam doi bani pe ele, chit ca este vorba de cate una gen "Ziua Europei"?
Unii gandeau ca inca de pe vremea uriasilor, cand soarele rasarea doua sprancene mai departe de colina lui Duarte, nu ca acum cand pare sa fiarba, in zori, ierburi salbatice, amestecate cu farmece, in cazanul vrajitoarei pe care unii spun ca o vad uneori facand descantece in coliba parasita din varful colinei.
Botezului Domnului/ Boboteaza - Dumnezeiasca aratare (Matei 3, 13-17) In vremea aceea a venit Iisus din Galileea la Iordan, catre Ioan, ca sa fie botezat de el.
Ziua de luni, 13.03.2017 are vibratia cifrei 8, o cifra a norocului financiar, dar si a succesului obtinut prin munca si prin abilitatea de a ne folosi, la cote maxime, talentul, pregatirea si experienta profesionala.
Ziua de nastere nu a fost marcata prin nimic deosebit in primarie, intrucat primarul nu obisnuieste sa organizeze chefuri festive. „Nu practic obiceiul de a-mi tine ziua de nastere cu tam-tam. Nu mi-am tinut ziua de nastere nici cand am implinit 18 ani.
PRINCIPALE ZILE FESTIVE INTERNE SI INTERNATIONALE 1 martie - Ziua Martisorului 8 martie - Ziua internationala a Femeii 20 martie - Ziua internationala a Francofoniei 21 martie - Ziua internationala pentru eliminarea Discriminarii Rasiale 22 martie - Ziua mondiala a Apei 25 martie - Ziua Politiei Romane
Ziua Jandarmeriei Romane 5 aprilie: Ziua NATO 5 aprilie: Ziua mondiala a Tineretului 7 aprilie: Ziua mondiala a Sanatatii 22 aprilie: Ziua internationala a Pamantului 23 aprilie: Ziua Fortelor Armate Terestre Romane
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Senatorii UDMR au cerut liber de Ziua mortilor Senatul se va intruni intr-un singur plen saptamana viitoare, luni, cu program prelungit, dupa ce UDMR a solicitat ca ziua de marti sa fie libera pentru a sarbatori Ziua mortilor, inclusa in calendarul catolic, informeaza realitatea.net, care citeaza Newsin Astfel, liderii de grup au decis ca luni Senatul sa legifereze in program prelungit, de la ora 15.30 pana la 20.30, fata de 18, cat era programul normal.
Cutuma lui Iohannis de Ziua Nationala, o premiera mondialav (Autor:
Puteti citi in continuare articolul in care este citat primarul Ontanu: ... Aceasta va avea loc de "Ziua recoltei" iar investitia in noua Piata Obor se ridica la 117 milioane de euro, fonduri care provin din bugetul Primariei sectorului 2.
Ziua Mondiala a Libertatii Presei se aniverseaza pe 3 mai avand in 2019 tema Media pentru democratie Ziua Mondiala a Libertatii Presei este dedicata, in 2019, temei Media pentru democratie:
google-analytics.com