Cautare

3601 de rezultate pentru "nascuti in ziua 20" (3.28 secunde)
Ziua Armatei.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Ziua Armatei Romaniei La 25 octombrie, este sarbatorita Ziua Armatei Romane.
Primaria Municipiului Calarasi impreuna cu Asociatia Mila 23 a maestrului Ivan Patzaichin organizeaza pe 1 iulie 2018 Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean In data de 27 iunie 2018, se va incheie perioada de sustenabilitate a proiectului Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean, proiect implementat de UAT Municipiul Calarasi si finantat prin Programul Operational de Pescuit 2007 -2013, masura 2.1.1 - Imbunatatirea competitivitatii zonei de pescuit, prin investitii in vederea imbunatatirii mediului de viata.
Nu, am sa ma refer la modul in care a ajuns sa fie privita astazi ziua in care, pe vremea cind eram copii, invatam poezioare comuniste pentru mamele noastre si faceam acuarele timpe despre pace, flori si industrializare.
Zilnic, SMURD efectueaza, in medie, 1.000 de interventii, cu 280 de echipaje de prim ajutor, 30 de terapie intensiva, 8 de terapie intensiva pentru nou-nascuti, 8-9 elicoptere (Autoare: ... Ziua SMURD s-a incheiat in haine festive la Gala SMURD 25, gazduita de Palatul Culturii.
Zodia care va avea noroc in dragoste. Afla ce ti-au pregatit astrele si ce cristale iti aduc noroc in aceasta saptamana (vezi horoscopul COMPLET la final de articol). - Berbecii recupereaza bani imprumutati, dar in cuplu risca sa provoace tensiuni si conflicte. ... Vezi ce le aduce noroc in iubire.
ZIUA PAMANTULUI 2013, sarbatorita de Google printr-un Doodle. ZIUA PAMANTULUI: ... ZIUA PAMANTULUI 2013, 22 aprilie 2013, a fost sarbatorita pe 22 aprilie 2013 de Google printr-un Doodle interactiv.
GOOGLE DOODLE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special, care poate fi admirat luni pe pagina principala a versiunii in limba romana a motorului de cautare.
Anamaria Ferentz si-a serbat ziua de nastere pe 18 decembrie. De regula, nu organizeaza petreceri de ziua ei, insa de aceasta data a simtit sa faca un gest nobil.
Senatorul Trifon Belacurencu a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Internationala a Dunarii - un eveniment international prea putin mediatizat in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale".
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Ziua Internationala a Pamantului", pe care o puteti citi in continuare. Se apropie sarbatorile pascale si, intamplator sau nu, a treia zi de Paste coincide anul acesta cu Ziua Internationala a Pamantului.
Romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Frantei, 14 Iulie STIRI.TVR.RO : 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei, o sarbatoare cu valoare europeana Instaurata in anul 1880, Ziua nationala a Frantei celebreaza cele doua evenimente care au marcat istoria sa moderna, inceputul Revolutiei Franceze prin caderea Bastiliei si Sarbatoarea Federatiei.
Ziua Pamantului 2017. Google omagiaza Ziua Pamantului cu un nou doodle Astazi, este Ziua Pamantului 2017. In cinstea evenimentului Google a schimbat deschiderea primei sale pagini si chiar a facut si un mic filmulet.
Ziua de nastere 28: personalitate Plini de initiativa si manati de dorinta de a se impune, cei nascuti pe 28 au stofa de lider, dar au mai mare succes in asociere decat singuri.
Calin Georgescu este unul dintre cei mai importanti experti romani in dezvoltare, si anume in dezvoltarea durabila. ... Acuzat ca urmareste regionalizarea si unificarea intregii lumi, in realitate Clubul s-a razvratit impotriva "ignorantei sinucigase" a omenirii cu privire la adevarata ei conditie.
Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. ... Este convins ca medicina inseamna vocatie si ca spitalul ideal este cel in care sunt multumiti atat pacientii, cat si personalul medical.
Scaderea numarului populatiei a continuat in 2006, cu un spor natural negativ de 1,8 la mie. ... Desi mortalitatea generala a scazut in 2006, natalitatea s-a situat, de asemenea, pe o panta descendenta.
In acest an s-au aliniat la startul pentru Parlament candidati pe cat de "colorati" din punct de vedere politic, pe atat de diferiti in ceea ce priveste ocupatia sau experienta profesionala.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti.
google-analytics.com