Cautare

2 de rezultate pentru "nandi la voloiac" (2.55 secunde)
Membrii PSD din Biroul Permanent au asteptat, in aceeasi sala, aproape zece minute dupa care s-au dus la biroul lui Adrian Nastase, anuntand ca sedinta va incepe intr-un sfert de ora.
Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului. ... Ca urmare, au fost lansate solicitari catre 17 hoteluri, pentru a afla cam la ce pret ar fi dispuse acestea sa-i cazeze pe alesi.
In urma cu ceva timp, acesta a cerut lista cu privire la conditiile de afisaj si a primit raspunsul abia ieri.
"Ar mai trebui facute destule lucruri pentru a imbunatati calitatea campaniei in Romania, insa aceste semne sunt incurajatoare", a mai spus Sorescu. Abaterea cel mai des constatata de activistii APD, referitor la campania stradala, vizeaza nerespectarea unui articol din Legea nr.
Conform aceluiasi comunicat, “PRM considera ca obsesia privind organizarea alegerilor anticipate denota atat inconsistenta si iresponsabilitatea partidelor aflate la guvernare, cat si un veritabil primitivism politic.
Restructurarea Guvernului va fi efectuata in perioada de vara, probabil in mai-iunie, dupa semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la UE, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu .
El a aratat ca de la instalarea sa, din 27 decembrie, si pana in prezent Guvernul Tariceanu nu a trimis spre dezbatere Camerei nici un proiect de lege.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
"PSD a plagiat fara rusine mai multe initiative liberale", a aratat Flutur, precizand ca o "ultima gaselnita pentru ca Guvernul sa se mentina la putere" este preluarea ideii liberale de intabulare gratuita a terenurilor.
Curtea Constitutionala a respins toate contestatiile formulate impotriva candidatilor la Presedintie, astfel incat pe buletinele de vot se vor regasi toti cei 12 candidati validati de Biroul Electoral Central.
Ei vor ca referendumul pe aceasta tema din Ungaria sa le dea castig de cauza si, astfel, sa se "intoarca la tara-mama".
La numai o zi dupa ce s-a inscris in Partidul Blocului National Democrat (PBND), Cristian Popescu, zis Piedone, a fost ales sef al organizatiei Bucuresti a partidului.
La sfarsitul saptamanii trecute, o noua bomba a fost detonata pe scena politica romaneasca: Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte. La randul sau, Ciontu i-a cedat locul nr.
Vreau o discutie foarte clara cu domnul presedinte Traian Basescu, sa stiu exact ce se asteapta de la mine, o discutie la fel de clara si de serioasa cu Calin Popescu-Tariceanu si, nu in ultimul rand, sa existe un vot in cadrul partidului.
Senatorul PSD Ion Iliescu a declarat ieri ca nu se poate exclude o posibila alianta cu PPRM, avand in vedere ca ambele formatiuni politice sunt partide parlamentare.
Programul european SAPARD menit dezvoltarii comunitatilor rurale a ajuns sa fie inrolat in echipa de campanie a candidatilor PSD la Parlament. Spre exemplu, echipa argeseana a PSD+PUR a ajuns ieri in comuna Mozaceni, unde respectivii erau asteptati sa ia parte la inaugurarea unei investitii.
Am inceput sa materializam o parte din programul pe care mi l-am propus inca de la inceputul mandatului. Am finalizat pana la ora actuala asfaltarea a trei strazi si a unei alei si continuam, atat cat ne permite timpul. ... Am mai instalat geamuri termopane la Gradinita nr.
Caracterul pur electoral al bunavointei si intelegerii demonstrate de Guvern in ultimul timp nu poate fi pus la indoiala, indiferent de explicatiile date de cei in cauza.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
PNL sustine Guvernul Tariceanu mai ales in vederea semnarii tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana si a prezentarii unui raport de tara favorabil pentru Romania de catre Comisia Europeana.
google-analytics.com