Cautare

2 de rezultate pentru "nandi la voloiac" (2.90 secunde)
Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste.
Pana la 9 martie 2001, Victor Bostinaru a fost membru PD, avand o perioada functia de vicepresedinte al acestui partid.
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca luni va avea loc ultima sedinta din legislatura 2000-2004 pentru ca, in scurt timp, deputatii care au fost alesi la 28 noiembrie vor trebui validati.
UN PSD+PUR a obtinut in Suceava, in urma alegerilor parlamentare, un scor cu patru procente mai scazut fata de alegerile locale din iunie.
Proiectul referitor la aparitia respectivei institutii a fost dezbatut, ieri, in Camera Deputatilor - camera decizionala in acest caz - dar nu a putut fi votat decat pe articole deoarece a lipsit cvorumul necesar adoptarii sale.
La Biroul Electoral Judetean Gorj s-a prezentat ieri deputatul de Gorj Iriza Scarlat, care a solicitat dosarele cu semnaturi ale sustinatorilor candidaturii lui Nicolae Mischie pentru a le verifica.
Fidel principiului "Azi in Timisoara, maine-n toata tara", Gheorghe Ciuhandu a precizat ca programul ce in prezent se desfasoara in judetul Timis se poate extinde la scara nationala.
Oficialitatile locale au afirmat ca, in situatia in care bugetul a ajuns la fundul sacului, aceasta a ramas unica solutie pentru a scoate primaria din impasul financiar si pentru a evita o iminenta intrerupere a curentului electric, a gazului metan si a apei.
Sase primari liberali din Mehedinti au plecat din PNL si au trecut la PSD, a anuntat, ieri, presedintele organizatiei judetene a PSD, deputatul Eugen Nicolicea. La alegerile locale din iunie, in Mehedinti, PNL a obtinut 12 portofolii de primar, iar PSD - 42.
Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au votat ieri alocarea timpilor de antena pentru emisiunile electorale dintre cele doua tururi de scrutin pentru alegerile prezidentiale.
Nemultumirile pe care APD le-a avut in ultima perioada referitor la reglementarile legilor electorale au fost in parte solutionate printr-o ordonanta de urgenta aprobata in urma cu doua saptamani.
Senatorii au reglementat ieri, printr-un memorandum intern, situatia zilei de joi. Incepand cu perioada campaniei electorale, lucrarile in Senat se desfasoara doar in zilele de luni, marti si miercuri.
Adrian Nastase conduce in topul prezidentiabililor cu 40%, urmat la 9 procente de Traian Basescu (31%), iar la parlamentare conduce Uniunea Nationala PSD + PUR (39%), urmata de Alianta PNL-PD cu 32%, releva un nou sondaj realizat de Data Media pentru compania internationala de consultanta politica GCS.
Formatiunile de factura crestin-democrata si populara, PNTCD, Actiunea Populara si Partidul Noua Generatie, incapabile sa creeze un pol doctrinar de aceasta orientare, au preferat sa-si incerce singure fortele, propunand si cate un candidat de calibru redus la Presedintie, in speranta ca vor putea accede in Parlament.
Rezultatul strofocarilor mai mult sau mai putin justificate din campania care abia a inceput isi vor spune insa cuvantul la scrutinul electoral, cand unii se vor putea numi norocosii loteriei de partid, iar altii umplutura. ... Sau poate ca domnii candidati de la Constanta nu au nimic de spus electoratului.
isi pun toate sperantele, a inceput sa fie atacat chiar de catre unii dintre fostii apropiati ai candidatului PNL-PD la Presedintie.
Vicepresedintele PNL Mona Musca a anuntat ieri la Sfantu Gheorghe ca PD si PNL vor forma grupuri parlamentare separate pentru a obtine mai multe locuri in comisiile de specialitate din Parlament.
El a declarat ca totusi numarul celor care s-au prezentat la urne ar trebui sa fie “un semn pentru politicienii partidului de guvernamant din Ungaria ca aceasta problema trebuie rezolvata“.
google-analytics.com