Cautare

694 de rezultate pentru "muzeul" (3.72 secunde)
Cu ocazia Zilei Mondiale a Postei, Posta Romana lanseaza o serie de expozitii la Muzeul National Filatelic, incluzand incursiuni prin istoria postei romanesti si a timbrelor. ... La Muzeul National Filatelic pot fi observate timbre, carti postale, reviste de specialitate, scrisori, stampile si alte documente postale importante.
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" anunta ca, in perioada 21-24 ianuarie, 2013, accesul vizitatorilor in expunerea permanenta este oprit, din cauza lucrarilor de conservare care se aplica exponatelor.
Jacqueline Niculescu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu cercei, brose din jaspuri, agate si bronzit - la 15 RON, bratari, coliere unicat din cuart, agate, jad, mokkait, jasp si aventurin - intre 60 RON - 160 RON.
Intrebata daca a reusit sa vada expozitia "The Human Body" de la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", Andreea a spus ca inca nu a apucat sa mearga, dar ca isi doreste sa ajunga.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers".
Am lucrat trei ani la Muzeul National de Geologie si am legat prietenii aici. ... Am intalnit-o la Muzeul National de Geologie, unde si-a expus bijuteriile sale inedite din cristale.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers".
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... La targul de cristale de la Muzeul National de Geologie a fost prezenta si Dana Nastase.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza prin Muzeul National de Geologie in perioada 26 iulie-4 august traditionala expozitie, care reuneste cei mai dedicati si experimentati participanti.
Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Marian Ralea si Vlad Zamfirescu, eveniment cultural ce se va desfasura la Muzeul Taranului Roman, Soseaua Kiseleff 3, Intrarea Monetariei.
de ExcesMusic, Muzeul National Peles si Radio Romania Cultural, va fi urmat de un alt eveniment: ... Accesul la concert se face pe baza de invitatie, care poate fi obtinuta de la Muzeul National Peles, tel.
Muzeul National al Taranului Roman, Complexul National Muzeal "Astra" si Muzeul National al Agriculturii. Si cinefilii sunt asteptati, la evenimentul dedicat Zilelor Muzeului Taranului din acest an, la o retrospectiva Mircea Daneliuc, care va avea loc la Studioul Horia Bernea.
Sarbatoarea se desfasoara la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti in perioada 20-22 septembrie. Sunt organizate spectacole de muzica si dansuri traditionale armenesti, expozitii de fotografie si obiecte din patrimoniul religios armenesc.
Afirmatiile actritei au fost combatute imediat de Muzeul Walt Disney, condus de familia animatorului, printr-un mesaj pe Twitter: ... Viziteaza muzeul si iti vom oferi un tur.
Cu cateva zile inainte de Adormirea Maicii Domnului, Liza Panait organizeaza la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" un shooting special pentru promovarea noii sale colectii.
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", alaturi de Compania de teatru Lupeto, va invita duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 11.00, in gradina de vara a Muzeului "Antipa" la spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani".
Astazi, cateva dintre sculpturile sale pot fi admirate la Muzeul National de Arta, Muzeul Tehnic din Bucuresti si Castelul Bran.
La Muzeul Municipal din Calarasi poate fi vizitata expozitia aniversara Centenar Ionel Constantin, care marcheaza o suta de ani de la nastere si 30 de ani de la disparitia celui care a fost timp de decenii un animator al vietii culturale din orasul de pe malul Borcei.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta prelungirea expozitiei temporare de paianjeni si scorpioni vii "Tesaturi periculoase", pana pe data de 13 septembrie 2015. ... Muzeul Antipa” vine in intampinarea publicului cu o oferta avantajoasa:
desenul Culegatoarea de morcovi de Vincent Van Gogh a fost expus recent la Muzeul Colectiilor de Arta, din Bucuresti.
google-analytics.com