Cautare

694 de rezultate pentru "muzeul" (6.90 secunde)
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa marcheaza joi, 25 aprilie 2019, Ziua Internationala a ADN printr-o serie de vizite ghidate destinate publicului larg.
- In 2016 a fost proiectat la UMF Iasi, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Universitatii, un film de arta despre colectia de pictura a tatalui dvs., marele oncolog Ion Chiricuta, colectie care este gazduita in Muzeul din Barlad.
Noaptea Internationala a Liliecilor este un eveniment educational realizat in peste 30 de tari incepand cu anul 1997, iar in Bucuresti este organizat la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa de Asociatia Wilderness Research and Conservation.
Programul special de vizitare al Muzeului Antipa vineri, 24 ianuarie 2020 Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va avea vineri, 24 ianuarie 2020, un program special de vizitare, fiind deschis intre orele 10:00 si 18:00 (ultima persoana poate intra la ora 17:00).
Muzeul Zambaccian nr. ... Muzeul Zambaccian, nr. 16 sector 1, imobilul fiind evaluat la peste 1.500.000 euro, cu toate dotarile aferente, inclusiv sistemul de supraveghere.
Declaratia de la Berlin, prezentata oficial la Muzeul Istoriei Germane Sambata, cancelarul Merkel i-a intampinat pe liderii celorlalte 27 de state membre la un concert extraordinar al Filarmonicii orasului.
Pana in prezent, din cele 1,2 milioane de lei alocate pentru Muzeul Satului in Padurea Garboavele, s-au executat lucrari in valoare de 700.000 de lei. Au mai ramas lucrari de aproximativ 500.000 de lei si ma refer la Muzeul Satului.
Disputele dintre cele doua parti sunt mai vechi, dar flacara s-a reaprins dupa ce cladirea in care functioneaza Muzeul Ady Endre din Oradea a fost retrocedat Episcopiei Ortodoxe.
Roman regiei ii sunt arondate 554 de metri patrati - platforma si trotuar-, la Centrul scolar pentru educatie inclusiva "Albatros" - 482 de metri patrati, la Muzeul Adamclisi - 462,5 metri patrati, la Muzeul Istria - 2.
cum - necum Astaldi atribuie contractul de cercetare/descarcare arheologica firmei Deprom, si nu Muzeului de Arheologie, insa firma Deprom nu poate face lucrarile decat cu angajatii de specialitate, pe care ii are muzeul.
"Eu cred ca Emil Boc s-a dus in China pentru a aduce de acolo niste trofee pentru muzeul comunismului, pe care actuala putere incearca sa-l construiasca la Bucuresti.
"A fost o dezbatere la Ordinul Arhitectilor referitor la pavilionul Brancusi de la Muzeul de Arta. Am comandat SF-ul, pe care l-am primit acum cateva zile.
Cu aceasta ocazie, premierul a vizitat si muzeul lagarului de la Auschwitz.
In februarie 2005 am preluat ca manager Muzeul Regional al Olteniei, institutie emblematica a culturii craiovene, care tezaurizeaza peste 300.000 de piese de patrimoniu cultural national.
Liviu Dragnea ar fi discutat cu Hans Klemm despre despre Muzeul Holocaustului si despre evolutiile recente din Europa, au precizat aceleasi surse.
Eforturile celor care conduc Muzeul Dunarii de Jos (director Valentin Parnic), Muzeul Municipal Calarasi (director Florin Radulescu) si Directia Judeteana pentru Cultura (director Sorin Danciu) ar putea fi incununtate de un succes care ar fi deopotriva al tuturor calarasenilor, indiferent de orientarea lor politica.
La Muzeul de Istorie, presedinte al Consiliului de Administratie (CA) este directorul acestei institutii, consilierul judetean PSD Stefan Stanciu.
La Muzeul de Arta Constanta va avea loc la data de 9 martie a.c., incepand cu ora 11.00 dezbaterea cu tema "Prioritati locale:
In cursul zilei de astazi, incepand cu ora 10.00 la Muzeul de Arta Constanta va avea loc Targul Firmelor de Consultanta si Certificare, organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.
Insa, in afara de Muzeul de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Istorie, o biserica si foarte putin competitiile sportive, turisti nu au ce face in Galati", a explicat Camelia Busuioc, manager a agentia de turism Galtour.
google-analytics.com