Cautare

694 de rezultate pentru "muzeul" (3.17 secunde)
Muzeul de Arta, Muzeul de Etnografie, Muzeul de Istorie si Arheologie, Centrul Ecoturistic Delta Dunarii , Satul pescaresc traditional; - Lacasuri de cult :
Muzeul de Istorie Naturala - muzeul asta mi se parea enorm cand ne duceau cu clasa; ... Muzeul Locomotivelor cu Aburi - habar n-aveam ca exista asa ceva in Sibiu, e fix langa gara, ca o incursiune in timp!
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa din Bucuresti a fost luat cu asalt de vizitatori, luni, in prima zi de la redeschidere.
Cel mai complet ghid al pietrelor pretioase, fine si de podoaba, cu prezentari generale si aplicatii profesionale, cu peste 1.250 de ilustratii, tabele, macro si microfotografii, "Gemologie practica - identificarea pietrelor pretioase", a fost lansat recent la Muzeul National de Geologie.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Intr-o dupa-amiaza, dupa ce ati vazut intreg orasul si inainte de a pleca spre nordul tarii, puteti face o excursie la Waterloo, unde veti putea admira monumentul ridicat in memoria lui Napoleon (monumentul "Le Lyon" si muzeul, dedicate bataliei).
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Iarna Cristalelor".
Ana Capaneata a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu noutati precum: ... Urmatoarea expozitie la care ea si iubitul ei vor participa va fi organizata de Florii, intre 26 - 28 aprilie, la Muzeul National de Geologie.
Sambata 20 februarie, ora 11:00 Muzeul Municipal Calarasi deschide anul expozitional 2016, cu o expozitie deosebita.
Alexandru Graur este impotriva acceptarii in Muzeul de Arta al R.P.R. ... Cand vorbim despre imensitate, nu ne gindim numai la valoarea materiala a operei care urmeaza sa formeze muzeul Brancusi, pretuita de cunoscatori la mai multe milioane de franci.
Aflat la a II-a editie, Salonul Anual de caricatura va fi vernisat duminica, 12 august, la Muzeul Municipal Calarasi. Expozitia va fi deschisa in perioada 12 august - 31 august, de luni pana vineri, de la ora 9.00 pana la ora 17.oo.
Muzeul Dunarii de Jos, institutie de cultura, aflata in subordinea Consiliului Judetean Calarasi, va invita la deschiderea unei noi editii a Salonului de Toamna, sambata 15 septembrie, ora 13, la sediul din str.
In baza unei hotarari a Consiliului local din mai 2013, in fostul local al Palatului comunal se infiinta Muzeul municipal Calarasi, institutie care-si deschidea portile la 19 septembrie 2014. ... Hanes - Muzeul municipal Calarasi, inaugurat la 19 septembrie 2014 Post scriptum:
Astazi, la orele 13.00, la Muzeul Municipal Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de sculptura si pictura intitulata sugestiv Eclectic.
In cadrul KINOdiseea Altfel, sambata, 1 august, la ora 21.00, la Cinema Muzeul Taranului, va avea loc proiectia filmului Amelie.
Muzeul Olteniei in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj si Muzeul Judetean de Istorie Brasov au organizat marti, 30 mai, la sediul Sectiei de Istorie si Arheologie a Muzeului Olteniei vernisajul expozitiei "Restaurare.
Durant III, cel care a servit pentru mai multi ani ca director adjunct la Muzeul National Smithsonian al Aerului si Spatiului, a lucrat, de asemenea, si pentru CIA, fiind si autorul raportului grupului Robertson. Iar muzeul a publicat, in timp, mai multe lucrari partinitoare destinate anume demitizarii fenomenului OZN.
Mauritius a fost a cincea tara din lume care, din anul 1847, a inceput sa emita timbre postale, iar Muzeul de Filatelie este poate cea mai mare atractie a orasului, pentru ca desine mari comori filatelice: ... - Muzeul Blue Penny dedicat istoriei si artei din Mauritius.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si e2 Young Engineers va invita sa participati la doua programe educationale de succes duminica, 10 februarie 2019.
google-analytics.com