Cautare

667 de rezultate pentru "mures" (4.74 secunde)
Intre 1993 si 1997, a urmat cursurile Academiei de Arta Teatrala din Targu Mures. In aceasta perioada a lucrat si ca redactor si realizator la doua posturi de radio si televiziune din Targu Mures.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a anulat duminica vizita in judetul Mures, la festivalul Vaii Muresului din localitatea Rastolita, din cauza "vremii nefavorabile", unde urma sa aiba o intalnire cu primarii comunitatilor locale si sa tina un discurs participantilor la festival.
La o serbare campeneasca, pe Valea Gurghiului, in judetul Mures, la care a venit si presedinte PSD Mircea Geoana, liderii locali ai partidului au impartit mii de carti postale cu mesajul "Mircea Geoana presedinte".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Ibanesti, in judetul Mures, ca intre Bucuresti si Chisinau exista "o relatie absolut glaciala", iar acest lucru este "de neacceptat" Geoana a refuzat sa comenteze afirmatiile fostului premier Calin Popescu Tariceanu potrivit carora unirea Romaniei cu Moldova nu este dezirabila, dar a apreciat ca relatia intre cele doua tari este "absolut glaciala".
Trei sute de primari si alesi locali din Covasna, Harghita si Mures au participat, vineri, la cea de-a doua adunare a alesilor locali din secuime.
De asemenea, deputatul PSD de Mures, Ghiorghe Vasile Gliga o are ca sefa de cabinet pe Gliga Elena, pe langa alti doi angajati - cei trei fiind remunerati in luna februarie cu 8.424 de lei.
"Este vorba despre Timis, Vaslui, Bacau, Satu Mare, Mures si Teleorman", a precizat Borbely. Ministrul a mentionat ca, in acest moment, in Mures functioneaza ilegal doua depozite pentru deseuri, iar cei din Satu Mare duc gunoiul in alt judet.
Deocamdata, singurul proiect cunoscut de reorganizare a regiunilor de dezvoltare este cel initiat de UDMR, care prevede aparitia a 16 regiuni, una dintre ele grupand actualele judete Covasna-Harghita-Mures.
Desi presedintele Traian Basescu a declarat ca planul de reorganizare a Romaniei va fi stabilit de majoritati parlamentare, nu de minoritati si ca nu este partizanul concentrarii intr-o regiune a unei minoritati, realitatea este cu totul alta.Una dintre viitoarele regiuni va reuni judetele Harghita, Covasna si Mures, reinviind ideea stalinista a lui Gheorghiu Dej - Regiunea Mures Autonoma Maghiara.
Cel mai controversat punct al proiectului UDMR se refera la reunirea judetelor Mures, Harghita si Covasna intr-o singura regiune, reconstituindu-se astfel regiunea istorica a Tinutului Secuiesc. ... Arad-Caras-Severin-Timis, Bihor-Salaj-Satu Mare, Hunedoara-Alba, Sibiu-Brasov, Maramures-Cluj-Bistrita-Nasaud si Harghita-Covasna-Mures.
Presedintele Tineretului Social Democrat din Romania, Nicolae Banicioiu, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca mesajul lui Sogor Csaba este "aberant" si ca impotriva europarlamentarului UDMR ar trebui sa fie luate masuri.
Astfel, acestia doresc infiintarea unui mega-judet care sa cuprinda actualele Harghita, Covasna si Mures, iar un al doilea judet sa includa judetele Satu Mare, Salaj si Bihor.
Mai mult, seful PRM sustine ca o regiune de tip Harghita-Covasna-Mures-Alba-Arad ar putea sa faca UDMR sa ramana la guvernare.
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
USL, prima motiune de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu Se lucreaza intens la redactarea unei motiuni de cenzura cu privire la infiintarea facultatii cu predare in limba maghiara la UMF Targu-Mures, scriepesurse.ro.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus vineri ca parlamentarii USL vor cere luni revocarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor Roberta Anastase, iar pe 17 aprilie vor depune motiunea de cenzura pe tema Facultatii de Medicina si Farmacie in limba maghiara din Universitatea Targu Mures, anunta Agerpres.
Pe 17 aprilie, motiune de cenzura pentru "cedarea premierului Ungureanu in fata UDMR" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica in cadrul unei conferinte de presa, ca, pe 17 Aprilie, USL va depune motiune de cenzura pentru "cedarea premierului Ungureanu in fata UDMR" in chestiunea UMF Targu Mures, dar si pentru "cedarea in fata intereselor straine de a vinde ce a mai ramas din resurse".
Sunt discutii cu colegi de la PDL pentru a vota si ei motiunea noastra de cenzura, cred ca printre cei din zona Ardealului vor fi foarte multi care nu inteleg de ce trebuia cedat unui santaj in ceea ce priveste Universitatea din Targu Mures.
Mures, inlocuind din mers un anonim, ce deja fusese anuntat, demonstreaza stradania UDMR de a-si reface macar imaginea, daca nu si propriul bazin electoral. ... Mures printre motivele ei - aceasta-i intrebarea!...
Deputatul a dat drept exemplu decizia PDL in legatura cu UMF Targu Mures, aratand ca aceasta "i-a pus capac". ... Decizia in cazul Universitatii Targu Mures mi-a pus capac, pentru ca iti bati joc de autonomia universitatii", a mai spus deputatul PDL.
google-analytics.com