Cautare

667 de rezultate pentru "mures" (2.61 secunde)
Dupa prezenta lor la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman, cei de la SC Fejer Impex SRL, din Targu Mures, sunt prezenti cu kurtos kolacs si in Parcul Cismigiu. ... Folosim o faina ungureasca", ne-a spus Fejer Karoly din Targu Mures.
Liderii UDMR au anuntat sambata la Targu Mures ca vor ca Statutul minoritatilor sa fie adoptat de Camera Deputatilor pana la Raportul de tara din toamna.
Revista a fost realizata in orasul Targu Mures, redactor-sef fiind Peter Leb. ... Buletinul de analiza spectrografica 194/12.07.1994 al laboratorului PLASMOTERM din Tg.Mures a stabilit ca obiectul era 99,9% crom, 0,02% vanadiu si urme de mangan si siliciu.
Peter Leb, publicist si investigator OZN de la Targu Mures, analizand esantioane colectate de la fata locului, nu a remarcat nici radioactivitate, nici anomalii magnetice.
Deputatul UDMR de Cluj Konya Hamar Sandor a declarat sambata, de la tribuna Consiliului Reprezentatilor Unionali (CRU) desfasurat la Targu Mures, ca actuala Coalitie e distrusa chiar de cel care a creat-o.
Deputatul Lavinia ßandru, vicepresedintele PIN, a anuntat ieri ca va trimite DNA dosarul primarului municipiului Targu Mures, democratul Dorin Florea, pe care il acuza ca ar fi prejudiciat bugetul local cu peste 31 de miliarde de lei.
Referendum in decembrie Pe de alta parte, liderul Scaunului Secuiesc Mures, Fodor Imre, a declarat ca vrea ca referendumul "sa fie anuntat numai daca se reuseste o punere de acord cu CNMT, UDMR si UCM", adaugand ca referendumul direct se va adresa populatiei din cele opt Scaune secuiesti istorice, cuprinzand Harghita, Covasna si jumatate din Mures.
Presedintele UDMR, Markó Béla, le-a recomandat reprezentantilor Uniunii, reuniti la Targu Mures, sa bata "apa-n piua" despre autonomie "pe toate canalele posibile", pentru ca acest subiect sa intre pe ordinea de zi a politicii romanesti.
Deputatul PD Petre Strachinaru a declarat ieri ca democratii vor respinge la Adunarea reprezentantilor romanilor din judetele Covasna, Harghita si Mures orice intentie si actiune care vizeaza obtinerea autonomiei teritoriale pe criterii etnice.
In Scaunul Secuiesc Mures sunt programate astfel de referendumuri la Sovata si in minimum sase alte localitati.
Gheorghe Flutur, presedintele executiv al PLD, a anuntat miercuri ca fostii presedinti ai organizatiilor PNTCD Cluj, Mures, Sibiu, Galati si Calarasi, impreuna cu mai multi membri, s-au inscris in PLD.
Din teritoriu, Ovidiu Natea, presedinte al PSD Mures, a avut o reactie mult mai dura la adresa sefului statului si a afirmatiilor facute de acesta in aceeasi interventie televizata.
Vicepresedintele executiv al UDMR, Borbely Laszlo, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca Uniunea nu ar avea nicio retinere in a-l invita pe seful statului la evenimentul de inchidere a campaniei Uniunii.
Primarul municipiului Targu Mures, democratul Dorin Florea, a vorbit, sambata, in discursul de Ziua Nationala a Romaniei, despre "tradare si tradatori, impostura si impostori", cerandu-le celor prezenti sa le elimine pana nu va fi prea tarziu.
In replica, presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat ca o eventuala schimbare a sistemului politic ar putea duce la convocarea unui congres extraordinar al UDMR, a declarat, sambata, la Targu- Mures.
Antrenorul Ladislau Boloni va fi candidatul Partidului Civic Maghiar pentru Primaria Targu Mures. Presedintele PCM, Jeno Szasz, a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca Ladislau Boloni a fost de acord cu inscrierea in cursa electorala.
El a adaugat ca urmatorul pas pentru obtinerea autonomiei teritoriale a Tinutului Secuiesc este valorificarea rezultatelor referendumurilor interne organizate de CNS in judetele Covasna, Harghita si Mures. ... Referendumul intern, neoficial, cu urnele mobile, s-a organizat in decurs de un an in scaunele secuiesti din Covasna, Harghita si Mures.
Pe ordinea de zi a sedintei BEC se mai afla o cerere de anulare a alegerilor pentru functia de primar in Targu Mures depusa de UDMR Mures, dar si cererea depusa de Constantin Ceausu, candidat la primaria Epuresti (Giurgiu) care cere, de asemenea, constatarea unei fraude.
Conform surselor citate, este vorba despre filialele Alba, Arad, Bihor, Brasov, Cluj si Mures.
Candidatul UMDR in colegiul 2 - Targu Mures, Imre Sandor Benedekt, a depus o plangere impotriva deputatului UDMR nou-ales, Iosif Koto, motivand ca procedura de atribuire a mandatelor prin care candidatul Iosif Koto a reusit sa castige un mandat de deputat cu foarte putine voturi este "nedreapta".
google-analytics.com