Cautare

667 de rezultate pentru "mures" (2.62 secunde)
Mures. ... Mures, dr. Claudiu Puiac, spune ca, in cele 6 luni, de cand conduce spitalul, s-a reusit pornirea Compartimentului de Radiologie Interventionala si din octombrie, acesta este centru pilot, in programul Ministerului Sanatatii, privind accidentul vascular cerebral
Mures, in 2011, aflat in slujba pacientilor inca din 1995. ... Mures, copilul sau de suflet.
Lucrez de 25 de ani in pediatrie, cu experienta in hematooncologia pediatrica si ingrijirile paliative la adulti si copii, iar de 18 ani lucrez in reteaua de medicina scolara din Targ Mures.
Curtea unui gospodar din judetul Mures s-a transformat in ferma pentru cerbi lopatari. Situata la o distanta de 20 de kilometri de Targu Mures, ferma adaposteste animale, pasari domestice si 10 exemplare de cerb lopatar.
Un barbat din judetul Mures a fost impuscat in piept, vineri seara, cu un pistol cu bile de cauciuc, in urma unui conflict care a izbucnit intr-o benzinarie din Bistrita si in care au fost implicate trei persoane, victima fiind transportata la spital, insa refuzand internarea.
Razvan Gabriel Trifan, in varsta de 34 de ani, si sotia acestuia, in varsta de 32 de ani, si-au pierdut viata, marti, intr-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judetul Mures. ... Mures, medicii fiind rezervati in privinta diagnosticului, potrivit infobraila.ro. ... Mures.
Trei consilieri locali ai municipiului Targu Mures au decis sa nu mai reprezinte, dupa 11 august, formatiunile pe listele carora au fost alesi, transmite NewsIn.
Suceava l Presedintele Organizatiei municipale a PNL Targu Mures, avocatul Ciprian Dobre, ar putea fi viitorul prefect de Mures, conform algoritmului din cadrul Aliantei D.A.
La randul sau, liderul UDMR, Markó Béla, a declarat, sambata seara, la Targu Mures, ca Uniunea va analiza oportunitatea numirii unui prefect in judetele ramase neocupate deocamdata dupa ce va studia ce oameni si ce reprezentare are UDMR in aceste judete.
UDMR vizeaza posturi de secretar de stat in peste opt ministere, a declarat sambata, la Targu Mures, presedintele UDMR, Markó Béla. ... Deputatul UDMR de Mures, Kerekes Karoly, a declarat joi ca Dane Karoly a fost propus la Ministerul Educatiei si Csiki Zsuzsanna este propusa la Ministerul Sanatatii.
Danut Moisoiu (foto) isi va pastra functia de consilier local dupa ce Tribunalul Mures a respins, saptamana trecuta, solicitarea fostului lider PDL Constanta, Ion Popescu, de constatare a nulitatii mandatului de consilier.
La debutul sedintei, presedintele Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania, episcopul reformat László Tökés, a anuntat sambata la Targu Mures ca renunta la calitatea de presedinte al acestui for si a afirmat ca nu stie daca va mai candida pentru un nou mandat.
Consiliul Reprezentantilor Unionali si Consiliul de Coordonare al Uniunii conduse de Markó Béla, reunite in sedinta comuna la Targu Mures, au decis sa se continue dezbaterea legata de reorganizarea regiunilor economice de dezvoltare, cele actuale fiind considerate nefunctionale.
Radu Cristian Georgescu, senator PSD de Mures, presedintele executiv al PSD Mures - administrator la COMSIG SA; Aurel Gubandru, deputat PSD de Buzau - administrator la BANCA COMERCIALA "ION TIRIAC" SA, Sucursala Buzau (renuntind la functie doar in urma cu citeva zile);
“Colegii romani cred ca in privinta Legii minoritatilor exista o disputa maghiaro-maghiara, adica intre diferite grupuri din randul maghiarimii, insa noi avem de fapt controverse cu Guvernul roman si cu romanii, puncte de vedere diferite“, a declarat sambata Markó Béla, la Targu-Mures.
La randul sau, presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat la Targu Mures ca schimbarea presedintilor celor doua Camere nu reprezinta prioritatea Uniunii in aceasta sesiune parlamentara, subiectul putand fi readus in discutie abia in toamna.
In cazul zborurilor TAROM Bucuresti-Targu Mures cu escala la Sibiu, pasagerii vor fi transportati intre aeroporturile Sibiu si Targu Mures cu autobuze.
Aproape 800 de localnici din comuna mureseana Vanatori au inceput procedurile pentru schimbarea din functie a actualului primar, Adrian Lapadat (PSD), la Prefectura Mures fiind trimisa o lista cu semnaturi ale acestora, ei solicitand organizarea unui referendum.
Acalmia Capitalei a fost insa contracarata la Targu-Mures, unde radicalii maghiari au revenit in forta asupra unui subiect extrem de sensibil:
O replica dura vine din partea Organizatiei de femei a PD Mures, care cere demiterea lui Orban din toate functiile administrative. Intr-un comunicat, Organizatia de Femei a PD Mures condamna "limbajul mizerabil si indecent al liberalului Ludovic Orban la adresa colegelor de partid si de alianta".
google-analytics.com