Cautare

667 de rezultate pentru "mures" (8.63 secunde)
Venind din judetul Mures, standardele in sistemul medical sunt pentru mine foarte ridicate, din cel putin trei motive. In primul rand, prestigiul, performanta si profesionalismul Universitatii de Medicina si Farmacie din Tirgu Mures sunt reperele unui invatamant medical de elita, care aniverseaza anul acesta sapte decenii.
Vineri seara, Szabi - unul dintre cei mai dedicati tineri din SMURD Targu Mures - a suferit un stop cardiac si, on pofida incercarilor colegilor sai de a-l resuscita, tanarul nu a mai putut fi salvat.
OrtoProfil Romania isi asuma un rol activ in recuperarea holistica a pacientelor diagnosticate cu cancer de san prin organizarea campaniei nationale de informare intitulata Alaturi de pacienti in lupta impotriva cancerului de san, ce a presupus organizarea unor workshop-uri de informare in 10 localitati din Romania, respectiv Bucuresti, Tirgu Mures, Cluj Napoca, Baia Mare, Ploiesti, Bistrita, Iasi, Suceava, Deva si Craiova, la care au participat 250 de femei diagnosticate cu cancer de san, a afirmat Frunda Gyorgy, Presedinte OrtoProfil Romania, in cadrul conferintei de presa.
Presedintele CNS, Jozsef Csapo, a declarat sambata, la Targu Mures, ca nu va renunta la demersurile pentru obtinerea autonomiei ¥inutului Secuiesc si ca proiectul de lege, privind aceasta problema va fi depus la Parlament si de o suta de ori, daca va fi nevoie.
Presedintele CNS, Jozsef Csapo, a declarat sambata, la Targu Mures, ca nu va renunta la demersurile pentru obtinerea autonomiei ¥inutului Secuiesc si ca proiectul de lege, privind aceasta problema va fi depus la Parlament si de o suta de ori, daca va fi nevoie.
La exact o luna de la vizita oficiala facuta in Romania, presedintele Ungariei, Solyom László, se intoarce la Targu Mures, intr-o vizita neoficiala.
UDMR Mures a luat in discutie si a aprobat toate cele 12 dosare de candidatura depuse in vederea participarii la alegerile parlamentare, printre candidati numarandu-se presedintele uniunii, Marko Bela, senatorul Gyorgy Frunda si ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely.
Senatorii UDMR nu vor participa la plen pana la rezolvarea situatiei legate de UMF Targu Mures Liderul senatorilor UDMR, Fekete Anras Levente, a declarat, luni, ca parlamentarii Uniunii nu vor participa la sedintele de plen ale acestei Camerei pana cand Guvernul nu va adopta o Hotarare privind rezolvarea situatiei de la UMF Targu Mures.
Doresc sa atrag atentia asupra catorva aspecte care tin de factorii care influenteaza potentialul de dezvoltare al judetului Mures. ... E firesc sa-mi doresc ca judetul Mures sa se dezvolte din toate punctele de vedere si sa fie un lider in regiune, in ciuda unei concurente evidente.
Ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely, a declarat, marti seara, la Targu Mures, la conferinta "Castelele medievale si moderne din Romania - memorie, identitate si proiecte de viitor", ca interesul Romaniei este sa "se cupleze" la marile itinerarii turistice din Europa, sugerand un traseu care sa cuprinda castelele de pe Valea Muresului, dupa modelul celor de pe Valea Loarei, din Franta.
N-au fost banii primul criteriu UPDATE 22:00 Transferul lui Adi Mutu la ASA Targu Mures a fost anuntat pe site-ul oficial al clubului. ... UPDATE 19:50 N-au fost banii primul criteriu Bogdan Mara, presedintele clubului ASA Targu Mures, a confirmat transferul la DigiSport.
La Targu Mures, in perioada 11 - 18 mai 2013:
s-au reinfiintat unitati sanitare, si prima dintre acestea a fost Institutul Inimii de la Tirgu Mures, s-au deblocat peste 1.000 de posturi in sistemul sanitar si se acorda o bursa lunara de 150 de euro pentru medicii si farmacistii rezidenti pentru ca vrem ca acestia sa nu mai plece in strainatate, s-a alocat un buget mai mare pentru Ministerul Sanatatii in 2014.
Magda Marincovici) Vineri, 25 septembrie, la Targu Mures, au avut loc ceremonii care marcheaza sarbatorirea a 25 de ani de existenta a SMURD. Au defilat pompieri scotieni, cantand la cimpoaie, au fost ceremonii militare cu predarea drapelului de lupta al ISU Mures si defilarea fortelor SMURD.
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie. Deputatul Laszlo Borbely, presedintele Consiliului Reprezentantilor Teritoriali UDMR Mures, a avertizat ieri ca, in caz contrar, filiala isi va muta birourile in fata Primariei.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
Presedintele PNL Mures, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca renunta la conducerea organizatiei, pe motiv ca se afla in situatie de incompatibilitate, detinand si functia de membru al Biroului Executiv Central al partidului.
Fostul primar din comuna mureseana Band, Florian Vaidean, a declarat ieri ca a plecat din PD la Partidul Conservator de teama sa nu ajunga la PSD, potrivit unor zvonuri care circulau atunci in Mures privind discutiile dintre democrati si social democrati, transmite NewsIn.
Reprezentantii romanilor din Covasna, Harghita si Mures, intruniti la Izvorul Muresului pentru a contracara adunarea maghiarilor care doresc autonomia pe criterii etnice a Tinutului Secuiesc, au adoptat sambata o declaratie prin care cer ajutorul autoritatilor centrale.
google-analytics.com