Cautare

614 de rezultate pentru "mugur" (5.80 secunde)
El a precizat ca nominalizarea lui Lucian Croitoru a avut ratiunile ei din moment ce vorbim despre un profesionist in materie fiscala care are in spatele sau umbra guvernatorului Mugur Isarescu. ... Era vorba despre un profesionist care avea in spatele sau umbra lui Mugur Isarescu.
Victoria lui Teo Trandafir din colegiul 19 din Capitala a reprezentat o gura de oxigen pentru PD-L, acest succes fiind "garantat" prin absenta electorala a primarului conservator Piedone care nu si-a sprijinit mai deloc candidata, explica presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
Aceasta explicatie apartine presedintelui Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica (foto), citat de Inpolitics. ... Alexandru au fost facute la indemnul si la indicatia directa a sefului statului", sustine Mugur Ciuvica pentru Inpolitics.
51% dintre cei chestionati nu au indicat niciun nume, 25% l-au nominalizat pe Mugur Isarescu, 9% l-ar vedea pe Victor Ponta la Palatul Victoria, iar 6% si l-ar dori pe Klaus Johannis.
Si presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, este de parere ca printr-o astfel de functie influenta Elenei Udrea in Guvern va creste. ... Sa duca turistii sa vada muntii cheliti de paduri de dl Verestoy?", se intreaba Mugur Ciuvica.
Una de nervi" Discursul d-lui Traian Basescu dupa intalnirea cu premierul Emil Boc, guvernatorul Mugur Isarescu, ministrul Finantelor Gheorghe Ialomitianu si sefii din BNR a fost unul corect. ... Sau cum ar spune-o mai elegant guvernatorul Mugur Isarescu:
"Orice ar face, PDL va pierde alegerile" Comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare nu este o optiune democratica dar PDL forteaza schimbarea regulilor jocului pentru a evita un dezastru electoral in 2012, afirma presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
"PSD nu pierde nimic prin excluderea lui Geoana!" In conditiile in care presedintele Traian Basescu a spus, ieri seara, ca PSD a facut o greseala ca l-a exclus pe Mircea Geoana, inseamna ca social-democratii au luat o decizie foarte buna in acest sens, afirma presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
Mugur Isarescu, noul presedinte al Romaniei? ... O asemenea logica pune in discutie figura lui Mugur Isarescu". Dar in continuare, cei de la PSD apreciaza ca acesta nu are apetenta de tribun si nici vocatie pentru a se arunca in lupta politica.
"In 2012, Basescu isi va aresta si dusmanii, si prietenii" 2012 va fi cel mai agresiv an electoral de dupa Revolutie, an in care pedelistii vor fura pe rupte din banul public iar presedintele Traian Basescu isi va aresta, dupa bunul plac al inimii, atat dusmanii, cat si prietenii care nu ii raspund cu promptitudine la comenzi, afirma presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
Radu Berceanu nu crede in solutia "guvern de tehnocrati", reamintind ca a facut parte din cel condus de Mugur Isarescu.
Gradele acordate lui Kovesi, Turcescu si Kelemen au fost retrase la cererea acestora Ministerul Apararii Nationale a revocat ordinele de acordare de grade Codrutei Kovesi, lui Robert Turcescu si lui Kelemen Hunor, la solicitarea acestora, si anuntat ca a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor din anii 2011 si 2012 pentru care s-au constatat nereguli, pe listele publicate din august de minister aparand o serie de personalitati publice, de la Mugur Isarescu la Gheorghe Hagi.
"PDL moare inainte de Congres" Eu imi doresc ca Elena Udrea sa castige sefia PDL pentru ca astfel s-ar alege praful si pulberea de partidul lui Traian Basescu, afirma presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics. ... In general, nu este bine sa primesti traseisti", comenteaza Mugur Ciuvica.
Regret ca trebuie sa folosesc aceasta sintagma, dar citind ceea ce scrie Lucian Isar pe site-ul sau, nu se poate sa nu-ti pui intrebari despre mobilul obsesiei in privinta guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, pe care si-o cultiva si afiseaza cu obstinatie domnul respectiv.
Printre laude si critici, ori printre explicatii despre cum sta treaba cu aprecierea leului, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, ne spune ca imbunatatirea standardului de viata depinde de cresterea productivitatii muncii in economie.
Referitor la declaratiile recente ale guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, potrivit carora, in toamna, evolutia cursului de schimb valutar s-ar putea stabiliza, exportatorii spun ca nu pot astepta “o iluzie“. ... neseriozitate, dupa cum a declarat purtatorul de cuvant al BNR, Mugur Stet.
Banca Nationala a Romaniei nu este obligata sa asigure stabilitatea cursului, a declarat ieri intr-o conferinta de presa, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, raspunzind astfel acuzatiilor exportatorilor.
Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, care a luat parte la aceste discutii, alaturi de Traian Basescu si Theodor Stolojan, si-a exprimat opinia ca "se va ajunge, in cele din urma, la un compromis ".
Reducerea dobanzilor este contrabalansata din punct de vedere al efectului inflationist de aprecierea monedei nationale, spune guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu.
Romania va trece la euro intre 2012 si 2014 Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, a declarat ca iadoptarea euro nu se va face in 2007 ssi nici in urmatorii cinci-sase ani, ci vor mai trece inca opt-zece ani pina cind vom fi in aceasta zona.
google-analytics.com