Cautare

614 de rezultate pentru "mugur" (2.94 secunde)
Sistemul de pensii reprezinta o problema cruciala pentru Romania, existind chiar riscul unui colaps al acestui sistem, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Banca Nationala a Romaniei a finalizat normele de acordare a creditului in valuta, iar circa o treime dintre bancile comerciale vor trebui sa-si restrictioneze creditul in valuta, a declarat ieri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Taxa pe viciu il ingrijoreaza pe guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, in conditiile in care consumul de tigari din Romania este foarte mare. ... Ca si cand romanii mananca tigari", a declarat ieri Mugur Isarescu.
Cu toate ca a devenit "primul vanator al tarii", tinta principala a guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, ramane in continuare inflatia.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, apreciaza ca BNR va reduce nivelul rezervelor minime in momentul in care inflatia va ajunge la 5%, transmite corespondentul Rompres.
La aniversarea de ieri, guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, a declarat ca leul "greu" si-a indeplinit cu succes rolul de stabilizator de preturi, ca un "Rocky al Finantelor".
Premierul, insotit de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si de ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a dat in cursul zilei de ieri explicatii privind criza economica ce a cuprins tara noastra.
Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei a declarat ieri, ca inrautatirea inflatiei este un fenomen temporar in tara noastra si ca trei luni de inflatie sporita nu constituie un dezastru pe economia si societatea romaneasca.
În ciuda criticilor aduse de CE si FMI, România tinteste în continuare adoptarea monedei euro în 2014.O amânare a adoptarii euro ar putea aduce o „relaxare periculoasa“ a masurilor necesare pentru procesul de convergenta a României catre nivelul statelor dezvoltate ale Uniunii Europene, a sustinut ieri Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a României (BNR), la prezentarea ultimului raport trimestrial privind inflatia.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declarat ieri, la finalul sedintei cu reprezentantii celor doua Birouri Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor, ca aranjamentul financiar in care tara noastra s-a implicat nu este "numai necesar, ci si unul bun".Acesta a explicat ca "fondurile pe care le vom primi de la UE vor compensa generozitatea capitalului privat al bancilor din Romania"."A fost un privilegiu pentru mine sa prezint in fata liderilor politici pozitia BNR si concluziile acestui aranjament.
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a aratat ca din actuala criza financiara avem de invatat noua lectii importante:
Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), a intrat oficial ieri in Cartea Recordurilor ca fiind guvernatorul care a stat cel mai mult la conducerea unei banci centrale, dupa ce si-a inceput mandatul in 1990, conform World Records Academy.
Noua conducere a Bancii Nationale a Romaniei (BNR) a fost validata de plenul Parlamentului, cu 251 de voturi pentru si 42 de voturi impotriva, Mugur Isarescu primind un nou mandat de 5 ani in fruntea bancii centrale.
Acum o saptamana, aflat intr-o vizita la Craiova, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, s-a intalnit cu oamenii de afaceri locali, carora le-a povestit cum a fost umilit la ghisee de functionare.
Mircea Geoana ii cheama si el la Senat pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si ministrul de Finante, Sebastian Vladescu. ... Nu pe premierul Boc, ci pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu si pe ministrul de Finante, Sebastian Vladescu.
Consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu sustine ca eventuala marire a taxelor va produce inflatie si va creste costul tuturor afacerilor.
Pentru acest eveniment, Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a invitat la Bucuresti personalitati din lumea financiara, care au avut o legatura cu istoria recenta a Bancii. Seful Misiunii Fondului Monetar International (FMI) pentru Romania, Jeffrey Franks, a fost unul dintre invitatii guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, la aniversarea Bancii Centrale.
Arieratele reprezinta una dintre cauzele pentru care Romania are si recesiune, si inflatie, a explicat Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declarat ieri ca bancile sunt vinovate pentru 22 din cele 90 de miliarde de euro, cat reprezinta datoria externa a Romaniei, dar ca "nu s-au imprumutat ele ca sa indatoreze Romania, ci s-au imprumutat romanii".
Extrem de prompt, domnul Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale, a contracarat acest scenariu. ... Dar sare ca ars guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu.
google-analytics.com