Cautare

655 de rezultate pentru "mugur bunea" (4.37 secunde)
Pentru Palatul Victoria, pentru instalarea in functia de premier, cei mai potriviti sunt actualul guvernator BNR, Mugur Isarescu si liderul PSD, Victor Ponta. ... Pentru functia de premier, actualul guvernator BNR, Mugur Isarescu continua se fie unul dintre preferatii romanilor.
Mugur Isarescu catre Florin Georgescu: ... Florin Georgescu catre Mugur: ... • Cristian Popa, viceguvernator, cel care ar fi acceptat oferta lui Basescu de a-l inlocui pe Boc, ori e dus cu sorcova, ori e foarte avid dupa functii, ori Mugur a incercat sa scape de el.
Venea Mugur Isarescu, de la Banca Nationala. ... Deci, o persoana de talia lui Mugur Isarescu s-ar putea sa aiba o alta sustinere fata de un tip bun pe business, dar complet necunoscut.
"PDL pregateste marea sacosiada" Traian Basescu si PDL vor comasarea alegerilor locale si parlamentare pentru a forta, prin mita electorala data de primari, introducerea a cat mai multi pedelisti in Parlament, sustine presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
Mugur Ciuvica: "Basescu a aranjat violentele din centrul Capitalei" Presedintele Traian Basescu a dispus o serie de violente in plina strada pentru a denatura realitatea si pentru a-i discredita pe protestatarii anti-putere, afirma presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics. ... jos Basescu, jos Guvernul", comenteaza Mugur Ciuvica.
Eu am trait figura cu guvernul de tehnocrati Mugur Isarescu, eram in guvern, tot anul ala.
Mugur Ciuvica:
Mugur Mihaescu a trecut in barca puterii Dupa ce si-a incheiat socotelile cu Partidul Verde, unde a detinut pentru o perioada functia de presedinte executiv, Mugur Mihaescu s-a inscris in UNPR.
Venita din partea unui personaj cu foarte mare greutate si popularitate, pe nume Mugur Isarescu.
Un Guvern de tehnocrati, cu un premier tanar, poate fi o solutie pentru actuala criza politica, dar cu mandat clar /Agerpres Un Guvern de tehnocrati, cu un premier tanar, poate fi o solutie pentru actuala criza politica, insa cu un mandat clar si limitat la pastrarea stabilitatii macroeconomice, la asigurarea cresterii economice si la organizarea de alegeri linistite si corecte, a declarat luni guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, in cadrul conferintei prind Raportul trimestrial asupra inflatiei.
Desi se declara de partea exportatorilor, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, le transmite acestora un mesaj clar, si anume ca nu are cum sa-i ajute.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, a declarat ieri, in cadrul unui seminar cu tema “Ziua leului nou“, ca “adoptarea euro nu se va face in 2007 si nici in urmatorii cinci-sase ani, ci vor mai trece inca opt-zece ani pana cand vom fi in aceasta zona“.
Cu toate acestea, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu a declarat ca rata inflatiei poate atinge in 2005 nivelul de 7%. ... "Daca ne vom alinia la preturi in ceea ce priveste produsele energetice, in aprilie am constatat o crestere apropiata de zero la produsele alimentare ", a subliniat Mugur Isarescu.
Sistemul de pensii reprezinta o problema cruciala pentru Romania, existind chiar riscul unui colaps al acestui sistem, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Banca Nationala a Romaniei a finalizat normele de acordare a creditului in valuta, iar circa o treime dintre bancile comerciale vor trebui sa-si restrictioneze creditul in valuta, a declarat ieri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Taxa pe viciu il ingrijoreaza pe guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, in conditiile in care consumul de tigari din Romania este foarte mare. ... Ca si cand romanii mananca tigari", a declarat ieri Mugur Isarescu.
Cu toate ca a devenit "primul vanator al tarii", tinta principala a guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, ramane in continuare inflatia.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, apreciaza ca BNR va reduce nivelul rezervelor minime in momentul in care inflatia va ajunge la 5%, transmite corespondentul Rompres.
La aniversarea de ieri, guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, a declarat ca leul "greu" si-a indeplinit cu succes rolul de stabilizator de preturi, ca un "Rocky al Finantelor".
Premierul, insotit de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si de ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a dat in cursul zilei de ieri explicatii privind criza economica ce a cuprins tara noastra.
google-analytics.com