Cautare

655 de rezultate pentru "mugur bunea" (3.52 secunde)
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, dezminte acuzatiile aduse de Mugur Ciuvica, referitoare la initierea de catre Ministerul Administratiei si Internelor a doua hotarari de guvern care ar fi adus beneficii unui dezvoltator imobiliar si anunta ca il va da in judecata pe presedintele GIP.
Unii dintre membrii conducerii PDL nu agreeaza ideea unui premier independent, sustinuta de presedintele Traian Basescu si de reprezentanti ai conducerii formatiunii, in discutiile care au loc la Vila Lac 1 fiind mentionate nume precum Mugur Isarescu, Mihai Tanasescu, Calin Georgescu.
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a prezentat ieri stadiul implementarii liberalizarii contului de capital, avertizind asupra riscurilor pe care le presupun ultimele etape ale acestui proces.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) isi mentine tinta de inflatie de 7% pentru 2005, ca si pe cea de 5% pentru 2006, a declarat ieri guvernatorul BNR Mugur Isarescu la o dezbatere pe probleme financiar-bancare organizata cu ocazia FINFER 2005.
Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu nu va mai accepta sa fie premier, in ciuda speculatiilor care se fac pe aceasta tema. ... Mugur Isarescu a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind guvernatorul care a stat cel mai mult la conducerea unei banci centrale.
Comisia parlamentara a votat pentru reconfirmarea lui Mugur Isarescu ca guvernator BNR. ... Mugur Isarescu a primit aviz favorabil in unanimitate pentru un nou mandat de guvernator, in conditiile in care nu a avut niciun contracandidat.
Mugur Isarescu ii sfatuieste pe romani sa nu se imprumute foarte mult de la banci. ... O spune raspicat chiar guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Mugur Isarescu a tras noi semnale de alarma in privinta nevoii de a reforma statul. ... Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a precizat ca Romania are doua alternative de realizare a corectiei bugetare:
Sunt perioade lungi cand domnul Mugur Isarescu, Guvernatorul general al Bancii Nationale, ramane o persoana discreta. ... - ca atunci cand Mugur Isarescu lipseste din prim-planul scenei politice romanesti, Romania se afla in progres, atunci este la fel de adevarat ca aparitiile lui frecvente sunt legate de un regres.
Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a anuntat ieri ca Banca Nationala a Romaniei a revizuit prognoza de inflatie pentru 2011, de la 2,8% la 3,1%, dupa ce a majorat estimarea pentru acest an, de la 3,7% la 7,8%, ca urmare a cresterii TVA.
Cristian Popescu Piedone (USL), Sulfina Barbu (PDL), Ghita Richard Vicentiu (PP-DD), Razvan Valentin Costache (UNPR), Florian Udrea (PP-PS), Ion Sarbu (PAS), Mihai Caciula (Partidul Verde), Cornel Costea (Forta Civica), Iosif Eugen Vucicu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Marinica Bunea (Partidul Poporului), Nicolae Apostolescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Mariana Serban (PRM), Adonis Cezar Mihalache (Partidul National Democrat Crestin), Sorin Cristian Nica (PER) si Gheorghe Ursa (Partidul "Totul pentru Tara") si independentul Constantin Titian Filip.
Cand aproape multi dintre noi uitasem ca exista un anume Mugur Ciuvica, iata ca acesta a revenit cu ideea potrivit careia presedintele ar fi fost colaborator al Securitatii. ... "Dar cine il baga in seama pe Mugur Ciuvica?", a fost prima reactie a lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Basescu.
Cel mai recent exemplu in acest sens este cel al lui Mugur Ciuvica, care a alimentat "moara" presei cu informatii cum ca fratele presedintelui face tranzactii cu energie cu "baietii destepti".
Este vorba despre Florin Mitroi, edilul din comuna Valu lui Traian, respectiv Mugur Mitrana - Primaria 23 August.
Desfasurata in Neptun, la crama Murfatlar, si nu in 23 August, constituirea Consiliului Local a fost insotita de depunerea juramantului de catre primarul PDL Mugur Mitrana, aflat deja la al treilea mandat. ... Avem destul de munca in comuna", a spus primarul Mugur Mitrana.
Pe Inpolitics a aparut articolul intitulat 'Mugur Ciuvica:
Pe Inpolitics a aparut un comentariu cu titlul 'Mugur Ciuvica: ... 'Presedintele Traian Basescu vrea sa controleze intreaga Romanie si tocmai de aceea a hotarat desfasurarea unei ofensive pentru revocarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, sustine presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, citat de Inpolitics.
'Mugur Isarescu si Mihai Tanasescu amana momentul unei discutii tete-a-tete cu presedintele Traian Basescu, aflat in cautarea unui premier pentru la toamana, iar PD-L a intrat intr-o "epoca a incertitudinilor, dovada fiind amanarea Congresului pentru la anul, sustine analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Ministerul Finantelor Publice respinge acuzatiile formulate de Grupul de Investigatii Politice (GIP) condus de Mugur Ciuvica si preluate de unele mijloace de informare in masa, potrivit carora ar exista "raportari false" ale Guvernului Romaniei catre organismele internationale despre cresterea numarului personalului bugetar.
'"Pensiile nesimtite" ale militarilor, promovate in 2001, de Mugur Isarescu si PDL' 'Guvernul "este nesimtit" si nu pensiile militarilor care sunt ciopartite prin "masuri nesimtite", sustine ex-premierul Adrian Nastase (foto), pesedistul reamintind ca pedelistii calca in picioare, acum, o lege din 2001, promovata de guvernul condus de Mugur Isarescu, executiv din care facea parte si PDL.
google-analytics.com