Cautare

655 de rezultate pentru "mugur bunea" (4.66 secunde)
Comentarii pe pagina de Facebook a lui Mugur Bunea, pe marginea unei fotografii: Florin Badita, revolutionarul din fata Guvernului, calatoreste in metrou fara pantaloni, adica in chiloti - Mugur Bunea: ... - Mugur Bunea: ... - Mugur Bunea: ... - Mugur Bunea:
Primele acuze de fapte ilegale aduse primarului Dumitru Nicolae, pentru proiectul "Siret Plaza" au fost ale presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care sustine ca terenul de 5 milioane de euro, dat fara licitatie de primarul Galatiului, era destinat locuintelor sociale.
Romania inca este dependenta de fluxurile de capital extern, a evidentiat ieri Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale, cu prilejul Forumului Financiar Central si Sud-Est European organizat la Bucuresti.
Presedintele Consiliului Judetului Braila, Gheorghe Bunea Stancu spunea in urma cu aproximativ trei saptamani, cand candida pentru un nou mandat la sefia CJ, ca nu stie cum se vor derula "ostilitatile" in ceea ce priveste problema cartierului Cantemir, in conditiile in care si colegul sau de partid, Dumitru Nicolae, va castiga un nou mandat la Primaria Galati.
Nimic nu s-a intamplat insa Bunea, sapat de proprii colegi La Braila, o situatie similara, dar cu PNL si o parte dintre social-democrati in postura de blatisti.
„Fondul de investitii BCR Expert are un risc ridicat si asa cum arata si numele sau este destinat expertilor in analiza pietei de capital“, a declarat ieri Dan Bunea, vicepresedinte executiv al Grupului Banca Comerciala Romana (BCR).
Bunea Stancu, presedintele Consiliului Judetului Braila, ne-a declarat ca nu este de acord cu indreptarea terenului catre ridicarea unui complex imobiliar, insa ne-a precizat ca pentru moment nu va depune o plingere la Parchet.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, a declarat ca este interesat de un nou mandat de guvernator al bancii centrale, pozitie pe care o ocupa de aproape 19 ani.
Astazi, isi aniverseaza ziua de nastere Mugur Isarescu, unul dintre cei mai importanti economisti romani, care indeplineste in prezent functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.
Dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat constitutionala noua Lege a Pensiilor, Inpolitics a notat opiniile a trei reputati analisti politici - Bogdan Teodorescu, Mugur Ciuvica si Dan Pavel - privind sansele motiunii de cenzura si actiunii de suspendare a presedintelui. ... • Mugur Ciuvica:
Mugur Ciuvica este sceptic in privinta motiuniidar si a suspendarii, majoritatea parlamentara fiind relativ omogena. • Mugur Ciuvica:
Aceasta este concluzia guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, transmisa la Forumul Financiar Central si Sud-Est European. ... Previziunile lui Mugur Isarescu se bazeaza pe prevederile acordului cu Fondul Monetar International (FMI), de care avea nevoie Romania.
Mugur Isarescu: ... Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a avertizat, in cadrul briefing-ului ocazionat de decizia bancii centrale de a mentine neschimbata rata de referinta, la 3,5%, ca descurajarea economisirii este periculoasa, chiar daca in acest moment traim o perioada de represiune financiara, cu dobanzi negative.
Totodata, reprezentantul galatean al PD-L a accentuat faptul ca, de departe, situatia creata intre liderii PSD din Galati si Braila - Dumitru Nicolae si respectiv Bunea Stancu - nu ar avea decat un dedesubt electoral.
Pe de alta parte, presedintele Consiliului Judetean Braila, Bunea Stancu, a declarat ca nu mai este dispus sa mai poarte discutii cu galatenii pe marginea subiectului privitor la cartierul Siret si la zona metropolitana.
Candidatul independent Sergiu Diacomatu (sustinut de AVB si, informal, si de catre PPDD) este pe primul loc in preferinte brailenilor potrivit unui sondaj CSOP la o diferenta de unsprezece procente de candidatul USL Bunea Stancu.
Niculae Banicioiu, Eugen Bejinariu, Gheorghe Bunea Stancu, Ion Calinoiu, Ion Calea, Titus Corlatean, Adrian Duicu, Dan Nica, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Cristian Rizea, Dan Sova, Marian Vanghelie.
Ratele la creditele in valuta vor creste in urmatoarele luni ca urmare a posibilei majorari a ratei dobanzilor pe piata internationala la moneda europeana si dolar, a declarat ieri vicepresedintele Bancii Comerciale Romane (BCR), Dan Bunea.
In pofida acestui succes, banca va emite in viitor obligatiuni pe piata internationala, a declarat ieri vicepresedintele executiv al BCR, Dan Bunea, citat de NewsIn. ßi asta din cauza costurilor mari ale pietei de capital romanesti, a explicat Bunea.
In cadrul conferintei de presa ce a avut loc la Galateca, au tinut prezentari Emilia Bunea - CEO Metropolitan Life si Lucian Mandruta.
google-analytics.com