Cautare

2129 de rezultate pentru "motive" (3.51 secunde)
Pe de alta parte, majoritatea, stiind ca pe fond are rolul decisiv, are toate motivele sa aplice cu strictete regulile procedurii legislative, astfel incat sa nu riste retrimiterea legilor de catre Curtea Constitutionala pentru reluarea dezbaterilor pe motive de forma.
Iata cateva motive pentru care inseala barbatii Problema barbatilor care inseala este exagerata Cei mai multi barbati nu inseala. ... Au femeile si barbatii motive diferite de a insela? ... Barbatii inseala din motive fizice si nu emotionale.
Sambata, 1 aprilie, Nico, indragita interpreta, a venit la Farmacia CATENA din Veranda Mall (Strada Ziduri Mosi 23, zona Obor) cu cele mai noi cantece, cu CD-uri (Motive) si cu autografe, dar si cu o mulțime de alte surprize din partea CATENA.
Senatorii au adoptat marti o initiativa legislativa prin care acorda drepturi persoanelor persecutate din motive etnice in perioada 1940-1945, indiferent daca la data refugierii, expulzarii sau stramutarii aveau domiciliul in Romania sau pe teritoriile romanesti vremelnic ocupate de alte state.
"La cel de-al 16 congres al partidului PNL voi arata 10 motive pentru care Tariceanu ar trebui ales ca presedinte pentru ca a fost unul dintre cel mai bun premier nu ca nu ar fi bun si Crin Antonescu.
Marele absent al congresului extraordinar al PSD, de sambata de la Romexpo, a fost presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, din cauza unor motive medicale, dupa cum a precizat liderul social-democrat Victor Ponta.
Sunt motive pentru suspendarea lui Traian Băsescu, dar nu este un obiectiv al PSD Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Targoviste ca sunt motive pentru suspendarea lui Traian Basescu, ca depinde de comportamentul acestuia daca va fi sau nu suspendat, dar ca acesta nu reprezinta un obiectiv al PSD.
Printre acestea, nu am putut sa nu remarcam icoanele pe sticla si pe lemn cu motive religioase, dar si cu motive populare.
Insula Rodos este una din optiunile cele mai fericite, datorita diversitatii de motive pentru care o vacanta in insorita insula ti le ofera. ... Iata 10 motive pentru care Rodos este o alegere ideala pentru vacanta familiei tale:
O astfel de monstruozitate nu are voie sa se mai repete si, de aceea, trebuie sa luptam impotriva oricaror masuri de discriminare, de persecutare a unor semeni de-ai nostri pe motive care tin de etnie, religie, cultura sau limba.
Din motive de incompatibilitate el si-a anuntat demisia din Senat. ... Sfaturi pentru cei ramasi La cateva zile, deputatul PDL Teo Trandafir face un gest similar, dar din alte motive. ... El a anuntat ca a demisionat din Parlament din motive personale.
Cele 20 de motive invocate de Ministrul Justitiei: ... nu din motive de simetrie, evaluarea cuprinde 20 de puncte cate au fost si la procurorul sef al DNA.
Parlamentarii liberali considera ca nu ar exista motive de teama, dar invoca o eventuala razbunare a lui Basescu. ... Potrivit vicepresedintelui PNL, o astfel de motiune nu poate fi pusa in practica fara motive concrete.
Social-democratii, prin grupul lor de la Cluj, identifica mai multe motive pentru care o motiune de cenzura privind caderea Guvernului ar fi iminenta.
Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen Suceveanul, a salutat, vineri, initiativa Consiliului Judetean Suceava de a lansa proietul "Turism religios in Bucovina", dar a criticat clasa politica pentru ca refuza din "motive mincinoase" sa retrocedeze padurile Bisericii din Bucovina.
In opinia social-democratului, "faptul ca Basescu incearca sa provoace reactia tinerilor nu are decat motive strict electorale". ... "Atitudinea iresponsabila pe care pe care presedintele Basescu o are din motive strict electorale va crea enorm de multe deservicii Romaniei.
Jurnalul National publica articolul "Motive de suspendare", referitor la Fundatia Horia Rusu, care a identificat 10 motive pentru care presedintele Traian Basescu ar trebui suspendat.
Initiatorii au organizat miercuri la Parlament o prima dezbatere pe acest subiect si au prezentat si o expunere de motive pentru codul pe care vor sa-l adopte.
Presedintele Traian Basescu apreciaza, in mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, ca desi anul care se incheie a fost unul greu, sunt motive de optimism, referindu-se la "resursa extraordinara a Romaniei - oamenii sai".
Avem motive de optimism "Eu cel putin incerc sa va transfer ceea ce simt fiind in deplina cunostinta de cauza.
google-analytics.com