Cautare

156 de rezultate pentru "mos" (2.67 secunde)
Beteala, ghirlande, luminite colorate - toate institutiile constantene si-au atarnat pe la usi si pe peretii cladirilor primeneala care anunta ca Mos Craciun si Noul An sunt pe aproape.
Facind-o pe-a Mos Teaca in "ezercitiul functiunii ", ministerul domnului Iorgulescu a reusit sa impuna racanilor din subordine sa explice stiintific cum ca din punct de vedere al accesului la cultura, intre tirgau si peizan n-ar fi mari osebiri.
Cum ieri a fost 26 ianuarie, m-am intrebat oare ce ar fi adus ziua asta daca mai traia mos Nicolae Ceausescu, serbari prelungite pe stadioane, demonstratii cu pancarte, oamenii muncii care ovationau in frig si asa mai departe.
Sa faci cadouri de Mos Craciun copiilor oradeni ori sa le oferi martisoare achizitionate pe cai incalcite, ambele pot fi considerate gesturi frumoase, dar este total in afara rostului de a fi al Primariei.
Un alt prieten, si el plecat putin, m-a dus intr-o carciuma din Tismana, unde mai canta un tigan lautar, poate ultimul urmas de geniu al lui Barbu Lautaru. Cand l-am vazut pe tigan mi-am amintit imediat de tabloul lui Luchian, "Mos Nicolae Cobzaru".
Au disparut vacantele de Pasti si Craciun, ne-am trezit cu Mos Gerila. Multi studenti au fost exmatriculati fiind surprinsi in biserici in noaptea Invierii.
Caucazul de Nord, care inglo­beaza cele trei foste republici sovie­tice, face parte nu numai din bazinul ex­tins al Marii Negre, dar si din ve­ci­natatea imediata a Rusiei, adica teritoriile din fosta URSS in care Mos­­cova are mari si nedi­si­mulate interese.
Cu gusturi adolescentine sau poate doar din dorinta subita de a intelege mai bine sexul frumos, alesii neamului se inghesuisera sa puna pe lista lui Mos Craciun inca de acum o luna si ceva, cereri de abonamente la "Cool Girl", "Cosmopolitan", "Elle", "Tabu" sau "Lumea femeilor".
Entuziasmul popular care ar fi trebuit sa explodeze la vestea ca nimic nu mai sta in calea aderarii Romaniei la UE nu se prea simte.
Viena s-a jucat la fel de frumos de-a Mos Craciun ca si in anii trecuti, in care stia despre romani ca sunt hoti.
Avem proprietati si am mos-tenit o tara frumoasa. Sunt atuurile noastre si ar trebui exploatate la maximum. Nu avem voie sa mai vindem nimic din toate astea.
Un mos care - chiar si daca s-ar plange n-ar avea cine sa il asculte - strangea de pe marginea drumului, intr-o sacosa, cutii goale de bere, PET-uri, cel mai probabil pentru a le duce la un punct de colectare.
Adica, teme ioc, scoala in doru' lelii si pregatiri de Mos. Asa ca, draga Stolo, fa-ti mai repede echipa si cu totii la treaba, ca e destula.
A venit si Mos Craciun aici. Vom face si documentare si filme istorice aici. - Ce evenimente urmeaza la Nominoe? - Vom avea duminica, de Dragobete, niste evenimente frumoase aici.
Vizitatorii se pot bucura de spectacole, concerte de colinde, carusele, dar si de bucate specifice sarbatorilor si vin fiert. Cea mai mare atractie este Casuta lui Mos Craciun, unde copii invata mestesuguri traditionale.
Mos Craciun poate pune cateva cadouri in sac si de la Agentia Nationala AntiFrauda. La magazinul Fiscului poate gasi haine, accesorii sau chiar decoratiuni care au fost confiscate..
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com