Cautare

156 de rezultate pentru "mos" (3.10 secunde)
Se pare ca anul acesta Mos Craciun nu a simtit criza: in imaginea Google de marti se pot vedea o gramada de cadouri lasate sub brad!
Pinguini, papagali, scrisori catre Mos Craciun, google a pregatit un intreg puzzle pentru festivitatile din decembrie 2017. In urmatoarele saptamani utilizatorii Google vor putea urmari aventurile personajelor cu pene din acest doodle.
In Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie, Vlad (Dragos Bucur) este un politist care in timpul liber se deghizeaza in Mos Craciun pentru diferite cauze nobile.
A venit si la ea Mos Nicolae si a fost darnic si bun! Delia Antal paseste incet, dar sigur in cariera ei de actrita.
Cele mai frumoase si cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun din Sibiu.
Am masti mari - la 180 RON si masti mici, decorative, din impletitura de sfoara de canepa - intre 50 - 60 RON, sub forma de mos si baba, bufnita mare si mica - la 50, respectiv 30 RON", ne-a spus Stelian Popa din Bucuresti.
Horatiu Malaele (Mos Peleus) - 1.500 de euro/episod Maia Morgenstern (tata Rapidoaica) - 1.500 de euro/episod Adrian Vancica (Celentano) - 1.300 de euro/episod Mihai Bobonete (Bobita) - 700 de euro/episod Costi Dita (Giani) - 700 de euro/ episod Anca Dumitra (Geanina) - 300 de euro/episod Satenii nu mai vor sa joace Chiar daca "Las Fierbinti" are foarte mare priza la public, echipa de productie face fata cu greu filmarilor deoarece nu reuseste sa gaseasca figuratie.
Atelier de decorat cizmulite pentru cadourile de la Mos Nicolae Sambata si duminica, intre orele 10 si 17. Toate materialele folosite la atelier sunt puse la dispozitie de catre coordonator, iar la final, obiectele realizate vor fi luate acasa.
Am masti mari - la 180 RON si masti mici, decorative, din impletitura de sfoara de canepa - intre 50 - 60 RON, sub forma de mos si baba, bufnita mare si mica - la 50, respectiv 30 RON", ne-a spus Stelian Popa din Bucuresti.
Filmul In cautarea lui Mos Craciun (SUA, 2003). A doua zi de Craciun • 19.30. Cireasa de pe tort • 20.30.
A petrecut atat Craciunul, cat si Revelionul in noua ei locuinta pe care a achizitionat-o de Mos Nicolae, situata in cartierul Nothing Hill.
fulgi de zapada, ingerasi, cercei sub forma de Mos Craciun, dar si ingerasi, bijuterii din swarovski cu argint, pentru doamne coliere din margele in culori diferite, perle de cultura, gama din perle si cristale - pentru nunti si diverse ocazii, cristale cu trandafiri (pentru ca au stralucire si merg de sarbatori), inele cu cristale, bratarile prieteniei, cu divese accesorii metalice, o gama pentru fetite, cu fluturasi, floricele, buburuze si gama pentru barbati (cu cranii, accesorii metalice, ata sau snur textil(, bratari,, cercei si pandantive cu ametist, malachit, turcoaz, granat, cuart, cuart rz, piatra lunii, ochi de tigru, piatra soarelui si coral", ne-a spus Angela Avram.
A facut plaja, s-a pozat in cele mai exotice locuri, dar nu a ratat nici fotografiile alaturi de unul dintre cei mai cool caini, imbracat in Mos Craciun si accesorizat cu ochelari de soare, un catel care era atractia turistilor in Cuba, si pe care nu-l rateaza nicio vedeta care ajunge acolo.
Alexandru Ioan Cuza si Elena, Eminescu si Veronica Micle, Monalisa, Mos Ion Roata, dar si cel al cantaretului C.R.B.L.
Din 25 noiembrie, Bad Santa 2 te va face sa uiti toate povestile frumoase cu Mos Craciun si te vei pregati pentru sarbatorile de iarna prin hohote de ras.
Pentru noi a fost cea mai mare placere sa le vedem ochisorii sclipind de bucurie la vederea zapezii adevarate, facand bulgari si oameni de zapada si dandu-se cu saniuta, intampinandu-l pe Mos Craciun intr-un peisaj de vis cu ninsoarea proaspata pe culmile muntilor!
Mos Craciun mi-a mai adus o surpriza extraordinaraa si am sa spun asta seara. Dumnezeu ma incearca si am sa fiu tata pentru a treia oara, a spus Ștefan Banica pe scena Salii Palatului.
Programul artistic a continuat cu sosirea lui Mos Craciun si a colindatorilor care au destins atmosfera de sarbatoare prin colinde traditionale romanesti.
HIV Street Art porneste in caravana in Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca. Prima oprire va fi la Bucuresti, in Centrul Vechi, chiar pe 6 decembrie, de Mos Nicolae.
Tot de la Editura Humanitas, avem la vanzare in cadrul targului de Craciun cartea Din viata lui Ion Bratianu, pe care o recomand tuturor romanilor) si cartea Darul lui Mos Craciun de T.O.Bobe.
google-analytics.com