Cautare

156 de rezultate pentru "mos" (6.33 secunde)
"Curatenia" in PSD Mangalia a inceput in urma cu o saptamana, mai exact de Mos Nicolae (6.12.2007), cand consilierul Mihai Constantinescu a fost dat afara din partid pentru ca s-a considerat ca intre acesta si primarul Zamfir Iorgus exista o prea mare apropiere.
Seful statului a imbracat, peste costum, mantia rosie de Mos Craciun, postura din care a anuntat ca ii asteapta pe colindatori la Cotroceni si peste sapte ani.
"La PD-L exista ultimatum din trei in trei zile, dar cred ca ultimatumul va fi in 6 decembrie, de Mos Nicolae, cand domnul Basescu va pleca de la Cotroceni.
Nu, nu a vorbit despre cum se pune un dop de sampanie la loc, despre cat tine noaptea la Polul Nord sau despre ce i-a pus Mos Nicolae in ghetute.
Noi stim povestea in care Alexandru Ioan Cuza saruta obrazul lui Mos Ion Roata in locul in care fusese lovit de palma unui boier.
"Mos Nicolae ne aduce un nou guvern in prag de iarna". 'Prin votul judecatorului trimis de el la Curtea Constitutionala, e vorba de Petre Lazaroiu, presedintele Traian Basescu e foarte aproape de realizarea manevrei politice pe care o coace de multa vreme, dar pentru care i-a lipsit conjunctura favorabila.
Mihai Razvan Ungureanu Unul dintre blogurile cele mai active pe linie politica - de altfel se numeste "Politica ta" (vechea denumire, "Mos Califar") - face in cateva randuri o sinteza a activitatii premierului demis vineri, Mihai Razvan Ungureanu.
Acum n-ar trebui nici sa spargem damigenele de bucurie, pentru ca n-a venit Mos Craciun tra-la-la de prin naaaameeeti, sa aduca daruri multe si asa mai departe.
Napolitanele in ciocolata, desi sunt in “top 3“, au o cota de numai 9%, iar daca vorbim de produse de sezon (Mos Craciun, braduti, iepurasi etc.), acestea au doar 0,9% din piata.
In cadrul pachetelor de oferte sunt incluse micul dejun, cina cu preparate specifice de post pentru Ajunul Craciunului, cina festiva cu Mos Craciun, in cadrul careia vor fi oferite purcel de lapte, dulciuri de casa si programe artistice, dar si pranzul traditional si impodobirea bradului in zona ruinelor Cetatii Callatis, aflate in interiorul hotelului.
Astfel ca, un client nu va mai cumpara de la firmele care "folosesc geamuri din China, balamale gen mos si baba, si monteaza ferestre fara graf exterior, ca apa sa se infiltreze in casa", explica presedintele PPTT.
"Se cauta maruntisuri de Mos Nicolae, un cercel, un inel... Dar nu prea scumpe, ca lumea e saraca. Preturile sunt accesibile", a spus vanzatoarea.
Cei care nu duc lipsa de bani pot sa achizitioneze deja primele cadouri de Mos Nicolae si de Craciun, mai ales ca ofertele retailerilor includ dulciuri, jucarii si parfumuri.
Sau, daca opteaza pentru produsul de economisire Depo1000, primesc o dobânda cu 0,25% mai mare decât cea standard a bancii. Mos Craciun vine cu dobânda 0% Banca Româneasca are o oferta pentru cei care vor sa cumpere sau sa contruiasca/renoveze o locuinta.
La societatile private, salariatii performanti au prime mai mari.Mos Craciun va fi mai sarac anul acesta pentru salariatii care au negociat prin contractele colective de munca prime fixe de Sarbatori, spun reprezentantii fiscului doljean.
A fost scrisa in 2008 de 2110 copii de la scolile din Brasov si se adresa lui Mos Craciun.Cei peste 35.000 de postasi romani sunt reuniti intr-o retea de 7.100 de subunitati, distribuind in fiecare saptamana aproximativ 11 milioane de expedieri.
Atunci, va debuta "Acasa la Mos Craciun", manifestare devenita traditie in Sectorul 4. Investitia in cel mai modern parc din Capitala se ridica la suma de aproximativ 4 milioane de euro.
Batran-obosit, tanar-energic, batran-Mos Teaca, tanar-la moda. Si tot asa. Mi-ar placea ca dorinta lui Iordanescu de a urni lucrurile la nationala sa fie exact asa cum pare.
Incorporeaza insa noua tehnologie Live Preview prezenta pe senzorul Live MOS, procesorul de imagine TruePic III insa nu si stabilizatorul de imagine de pe E-510.
Nu e de mirare ca inclusiv virginitatea a ajuns sa fie arvunita pe internet. In plina era a comunicarii, Mos Craciun e cel mai cautat personaj din mediul online in aceasta perioada.
google-analytics.com