Cautare

156 de rezultate pentru "mos" (4.06 secunde)
TARGUL COPILARIEI SI ORASELUL LUI MOS CRACIUN Bucurei, 8 Dec 2016 - 22 Dec 2016 FESTIVALUL IERNII, 25 noiembrie - 08 ianuarie 2017, PARCUL IOR, LA STATUI, ALEEA PRINCIPALA, SECTOR 3 TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN PLAZA PIPERA Bucuresti, 10 Dec 2016- 23 Dec 2016 TARG DE CRACIUN Targul de Craciun Bucuresti, 11 Dec 2016 - 11 Dec 2016 Iubim Craciunul si stim ca si tu la fel de mult ca noi!
pana la momentul aducerii-aminte ca vine Mos Nicolae, Mos Craciun si altele asemenea... ... Si, tot in ajun de mos Nicolae si alte alea, copilasii nostri demonstreaza, inca o data, ca profesorii care s-au plans ca sunt agresati de invatacei au avut o oarecare dreptate.
Creat de Pragmatic Play, acest slot ofera o experienta vizuala imbunatatita, cu grafica detaliata , avandu-l in prim plan pe Mos Craciun care acompaniaza jucatorii pe tot parcursul jocului, si simboluri festive care includ globuri de Craciun, ciocolata calda, un om de zapada, o acadea in forma de baston, un om de turta dulce si un brad de Craciun.
Mos Craciun a venit inca de ieri la Organizatia Judeteana PC Galati pentru a le aduce daruri celor mai mici dintre conservatori.
Pedelistii gorjeni organizeaza o noua editie a actiunii "Scrisoare pentru Mos Craciun". Reprezentantii Organizatiei Judetene Gorj asteapta sa primeasca scrisori din partea copiilor din judet, iar cele mai frumoase vor fi premiate in cadrul unei gale:
Hastings relateaza in acest sens ca, in luna februarie 2016, a fost contactat de un specialist radio pensionat din Garda de Coasta SUA, pe nume Scott Mos, care a povestit o experienta OZN foarte asemanatoare cu cea descrisa de catre Chris Smith.
"Am votat cu incredere si cu speranta, am votat cu incredere ca sfarsitul de an va aduce romanilor unitate, stabilitate si de Mos Nicolae, sper, un nou guvern. ... Intrebat ce a primit de la Mos Nicolae, presedintele PSD a raspuns:
"Mos Nicolae ne aduce un nou guvern in prag de iarna". 'Prin votul judecatorului trimis de el la Curtea Constitutionala, e vorba de Petre Lazaroiu, presedintele Traian Basescu e foarte aproape de realizarea manevrei politice pe care o coace de multa vreme, dar pentru care i-a lipsit conjunctura favorabila.
Mos Craciun ne-ar putea aduce carne din Europa Cum nu exista sortimente de carne care sa coste doar 100.000 de lei, rezulta ca este vorba de carcasa (care include carne, oase, grasime, sorici).
La Constanta, vanzatoarele spun ca pentru sarbatoarea de Mos Nicolae parintii inca nu se inghesuie foarte tare ori din cauza ca nu au luat inca salariul, ori se lasa pe ultima zi, pentru ca sunt ocupati cu alte treburi.
Chiar daca nu se pot costuma de Sarbatori in Mos Craciun, bancile vin si ele cu cadouri si facilitati sub forma dobanzilor mai mici la credite si lansarea unor noi produse bancare.
Mos Craciun a venit mai devreme pentru copiii olimpici ai angajatilor de la Doljchim si i-a rasplatit pentru rezultatele deosebite pe care le-au obtinut anul acesta la concursuri si olimpiade.
El a precizat ca nu este Mos Craciun si ca, in conditiile in care aceste companii vor acumula in continuare datorii, va lua masuri drastice.
ToysMall se alatura campaniei Black Friday pentru a-i ajuta pe Mos Nicolae si Mos Craciun sa-si umple din timp desagii cu cele mai dorite cadouri pentru copii, jucariile.
Acesta ar vrea ca Mos Craciun sa-i aduca o victorie cu Gaz Metan Medias in prima etapa a returului sezonului regulat. "Pentru mine, Mos Craciun vine pe 14 ianuarie, cand jucam cu Medias", a declarat Nikolic.
"Anul acesta pot sa spun ca Mos Craciun mi-a adus mie toate cadourile sub forma de fericire: ... Acum detin secretul cozonacilor parfumati si pufosi!", mai spune cantareata, care in seara de Ajun a fost la colindat si s-a intalnit cu...Mos Craciun.
Pe barba lui Ponta II se prelinge cresterea economica, mos Craciun are sediul in Palatul Victoria sI de acolo o sa vina tot binele!
Colindele ce au rasunat intr-un decor feeric, generozitatea invitatilor si melodiile speciale pregatite de Cristi Nistor au creat un univers magic in care, la initiativa Deichmann s-au pregatit cadouri pentru copiii la care Mos Nicolae nu ajunge.
"Mos Craciun si-a pregatit sacul cu daruri de la Carrefour!" "Anul acesta continuam traditia concursului de desene dar il si modernizam prin adaugarea componentei digitale prin care dam sansa la castig si elevilor din orasele sau satele in care plansele nu sunt distribuite.
In 10 minute, Marcus iesea din magazin fericit cum poate nu a mai fost niciodata de Mos Nicolae. ... Multumesc Mos Nicolae ca mi-ai dat o misiune asa frumoasa in seara asta speciala", scrie Mirela Retegan pe contul ei de Facebook.
google-analytics.com