Cautare

1028 de rezultate pentru "mos craciun protv" (3.04 secunde)
Mos Craciun apare pe sania condusa de reni si, pentru a imparti cadouri pentru toti copiii, este ajutat de spiridusi.
Cu gusturi adolescentine sau poate doar din dorinta subita de a intelege mai bine sexul frumos, alesii neamului se inghesuisera sa puna pe lista lui Mos Craciun inca de acum o luna si ceva, cereri de abonamente la "Cool Girl", "Cosmopolitan", "Elle", "Tabu" sau "Lumea femeilor".
A venit si Mos Craciun aici. ... De Craciun au avut foarte mare succes, toate cosurile cu produse le-am vandut. Sunt produse de catre producatori artizanali mici.
Hastings relateaza in acest sens ca, in luna februarie 2016, a fost contactat de un specialist radio pensionat din Garda de Coasta SUA, pe nume Scott Mos, care a povestit o experienta OZN foarte asemanatoare cu cea descrisa de catre Chris Smith.
"Am votat cu incredere si cu speranta, am votat cu incredere ca sfarsitul de an va aduce romanilor unitate, stabilitate si de Mos Nicolae, sper, un nou guvern. ... Intrebat ce a primit de la Mos Nicolae, presedintele PSD a raspuns:
"Mos Nicolae ne aduce un nou guvern in prag de iarna". 'Prin votul judecatorului trimis de el la Curtea Constitutionala, e vorba de Petre Lazaroiu, presedintele Traian Basescu e foarte aproape de realizarea manevrei politice pe care o coace de multa vreme, dar pentru care i-a lipsit conjunctura favorabila.
La Constanta, vanzatoarele spun ca pentru sarbatoarea de Mos Nicolae parintii inca nu se inghesuie foarte tare ori din cauza ca nu au luat inca salariul, ori se lasa pe ultima zi, pentru ca sunt ocupati cu alte treburi.
In 10 minute, Marcus iesea din magazin fericit cum poate nu a mai fost niciodata de Mos Nicolae. ... Multumesc Mos Nicolae ca mi-ai dat o misiune asa frumoasa in seara asta speciala", scrie Mirela Retegan pe contul ei de Facebook.
Mos Petrescu a resit sa razbune o parte din umilintele la care au fost supusi bolnavi in ultimii ani. ... In locul celor 23 de milioane pe care le merita, mos Popescu s-ar putea capata cu biroul directorului.
Mos Petrescu a resit sa razbune o parte din umilintele la care au fost supusi bolnavi in ultimii ani. ... In locul celor 23 de milioane pe care le merita, mos Popescu s-ar putea capata cu biroul directorului.
"Joaca bine, mos Martine/Ca-ti dau paine cu masline". O diformitate capatata in copilarie, in urma unui accident, te putea determina, cu o nuanta pronuntata de morbiditate, sa-l compari cu un urs.
Schi-ul si snowboarding-ul, sporturi perfecte pentru slabit si dezvoltarea musculaturii Schiand, poti arde 700 de calorii intr-o ora PROTV : ... Asta nu inseamna ca ai o scuza sa nu faci miscare, mai ales ca mesele de Craciun si Revelion vin cu destule calorii.
Evenimentul are loc cu doar cateva zile de Craciun, pe 21 decembrie, incepand cu ora 19.30, la Sala Polivalentă
Pe site-ul ProTv a aparut un articol intitulat: ... - Este asa ca un cadou de Craciun pe care abia astepti sa il deschizi.
Mini-vacanta de cinci zile de Craciun Executivul vrea sa dea o hotarare de guvern saptamana aceasta sau saptamana viitoare prin care zilele de 24 si 31 decembrie sa fie libere. ... Astfel de Craciun bugetarii ar avea o mini-vacanta de 5 zile, iar de Revelion 4 zile.
Saptamana viitoare Serviciul Public Crese, Asistenta Sociala, Cultura, Sport, Igiena Publica din Mangalia va acorda persoanelor defavorizate ale orasului, inscrise la Cantina Sociala, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, 230 de pachete cu alimente de baza - zahar, ulei, carne de pui etc, alaturi de cozonaci si alte produse cu specific sarbatorilor.
Latifundiarul din Pipera nu va fi eliberat temporar de Craciun. ... Latifundiarul a ratat sansa de a fi evaluat de comisia de la penitenciarul Poarta Alba, pentru a obtine permisiunea de a merge acasa de Craciun.
Holden Caulfield povesteste experientele prin care a trecut in vacanta de Craciun a anului precedent dupa ce a fost exmatriculat de la scoala pregatitoare Pencey.
Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi! ... Craciun Fericit!
Tariceanu a explicat ieri ca va lua toate masurile necesare, conform atributiilor sale constitutionale, pentru retragerea militarilor romani din Irak pana la Craciun, pe baza unui calendar stabilit cu aliatii Romaniei.
google-analytics.com