Cautare

1028 de rezultate pentru "mos craciun protv" (3.14 secunde)
organizeaza in perioada 13-15 decembrie "Targul Craciun Taranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos.
Cadourile de Craciun au fost studiate stiintific de cercetatori. ... Cumparaturile de Craciun ar putea deveni activitati mult mai simple. ... Astfel, de Craciun oamenii pierd foarte mult timp cautand cadouri diferite pentru prieteni si, potrivit unor studii anterioare, acestia au tendinta de a supraestima pretul obiectelor cumparate.
Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, organizeaza si anul acesta Targul de Craciun in toate magazinele proprii. ... Targul de Craciun organizat de Hornbach in acest an se va desfasura pe o suprafata de aproximativ 200 de mp, in fiecare magazin in parte.
Iulia Corau din Botiza, Maramures, este prezenta in luna decembrie cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Universitate. ... Cozonaci vom avea de Craciun. Pensiunea Botiza din Maramures este ocupata din aprilie pentru sarbatorile de Craciun.
Cosmin Manuel Soare, director al firmei Smin Codex SRL, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... Ce poate fi mai frumos sa daruiesti de sarbatorile de Craciun decat o pereche de botosi imblaniti sau o pereche de manusi din piele naturala?
In perioada 10 decembrie - 24 decembrie 2014, MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group Romania, deruleaza campania sociala "Imparte bucurie", prin care cumparatorii pot participa la crearea unui Craciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achizitionand pentru ei un brad de Craciun, la pret redus.
Bradul de Craciun asezat frumos aici si impodobit de cei mici cu globuri facute de mana lor, m-a impresionat. Mi-a amintit de copilarie si de farmecul sarbatorilor de Craciun.
Craciun si Revelion cu cantar, mers pe jos si cumpatare (Autoare: ... In orele premergatoare mesei festive de Craciun si Revelion, nu te infometa: ... Sunt avantajate persoanele care nu renunta la mersul pe jos, in ritm alert, cel putin o jumatate de ora in fiecare zi intre Craciun si Revelion.
Cei care mai au de facut cumparaturi pentru Craciun trebuie sa stie ca astazi programul hipermarketurilor va fi mai scurt.
Afla de la medicul nutritionist Mihaela Bilic cum putem manca preparate traditionale de Craciun fara sa ne ingrasam / mariustuca.ro / Autoare: ... Sa nu uitam ca, intre Craciun si Anul Nou, preocuparea noastre este mancarea. ... - Doamna doctor, dumneavoastra cu ce va rasfatati de Craciun?
Program Craciun 19-23 decembrie: ... Program Craciun 19-23 decembrie: ... Program Craciun 19-23 decembrie: ... Program Craciun 19-23 decembrie: Program centru comercial 24 decembrie:
Meniu sanatos de Craciun, recomandat de antrenoarea de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen Kinga Sebestyen, cea care a facut celebru fenomenul Kangoo Jumps in Romania si peste hotare, recomanda ca de Sarbatori sa avem un meniu atent selectionat astfel incat sa contina preparate in tonul acestor zile speciale, dar si sanatoase pentru a nu dauna sanatatii si siluetei.
Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit de Craciun, la nivelul intregii tari, iar ninsorile vor fi prezente doar la altitudini de peste 1.800 de metri, a declarat Elena Mateescu, director general al Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).
in ajun de Craciun puteai sa te autoservesti cu brazi moca sau la pret de nimic. ... Pentru altii, acelasi Craciun a insemnat neaua partiilor de la munte. ... - decat atunci cand era purtatoarea de grija a imaginii prezidentiale, a ramas in Romania de Craciun.
GOOGLE a creat un DOODLE special de Craciun Marti, 25 Decembrie 2012, Google si-a schimbat logoul cu unul in care sunt prezentate mai multe personaje si jucarii colorate, care ilustreaza starea de bucurie specifica sarbatorilor de iarna, pentru a le ura utilizatorilor sai "Sarbatori fericite!".
A petrecut atat Craciunul, cat si Revelionul in noua ei locuinta pe care a achizitionat-o de Mos Nicolae, situata in cartierul Nothing Hill.
Cateva dintre lucrari au fost achizitionate de oficialitatile orasului Calarasi acestia facandu-si unii altora daruri de Craciun, constand in lucrari de arta plastica. ... Programul artistic a continuat cu sosirea lui Mos Craciun si a colindatorilor care au destins atmosfera de sarbatoare prin colinde traditionale romanesti.
La inceputul lunii decembrie, Grand Casino a lansat clientilor sai, publicului larg si operatorilor din industria de gambling invitatia de a se uni pentru a oferi un Craciun plin cu zambete copiiilor din satele Valea Plopului si Valea Screzii, aflati in grija Asociatiei ProVita.
Va simtiti datori sa le intoarceti favoarea si le organizati de Craciun o petrecere pe cinste. ... Nerabdatori sa-l asteptati pe Mos Craciun cu daruri faceti o mica greseala.
In Tara PROFI vizitatorii se vor bucura si de felurite bunatati, de la branzeturi si mezeluri traditionale, pana la dulciuri de Craciun, cafea aromata si vin fiert. Sunt asteptati si cei mici care au ocazia sa se intalneasca cu Mos Craciun si spiridusii sai.
google-analytics.com