Cautare

1028 de rezultate pentru "mos craciun protv" (2.84 secunde)
Cele mai frumoase si cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun din Sibiu.
In perioada 22 - 31 decembrie, in locatiile din Bucuresti, Ploiesti si Constanta, cei mai cuminti copii au sansa de a-l intalni pe Mos Craciun si de a-i da o mana de ajutor.
Mos Craciun a renuntat la sanie si a ajuns in oras. ... De data aceasta, sania lui Mos Craciun este un autobuz, iar peisajul este unul urban in logo-ul Google.
- Eu cred ca erau trei OZN-uri pe Luna, la aterizare, si mai cred ca expresia de cod folosita pentru ele a fost de Mos Craciun (Santa Claus).
"Poate s-o puna premier pe Alina Mungiu Pippidi sau pe Mos Craciun. ... Poate s-o puna premier pe Alina Mungiu Pippidi sau pe Mos Craciun.
Galatenii pot gasi aici cele mai potrivite cadouri, atit pentru Mos Nicolae, cit si pentru Craciun. ... Este un tirg cu cadouri specifice sarbatorilor de Craciun.
- Primele mele ganduri legate de citit sunt din copilarie, atunci cand parintii imi faceau cadou de Mos Craciun carti. Cartile le ascundea Mos Craciun undeva prin casa. Prima data am dat din intamplare peste ele si le citeam pana sa vina Mos Craciun.
Aceasta opereaza in Romania cu posturile ProTV, Acasa, ProCinema si ProTV International.
ProTV este o televiziune privata (comerciala) din Romania, infiintata (relansata) in 1995 si care face parte din compania Media PRO.
Anuntul a fost facut de ministrul delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani " care va fi difuzata duminica de ProTV si de voyo.ro, incepand cu ora 10:00.
Urarea SARBATORI FERICITE este una dintre cele mai obisnuite pe care le auzim sau le facem inainte de Craciun sau in perioada dintre Craciun si Anul Nou.
Daca evenimentul de Craciun a costat 69.100 de lei, pentru cel de Revelion, Primaria Craiova a cheltuit 82.906 lei. Spectacolul din seara de Craciun a avut loc la Teatrul Liric "Elena Teodorini", intrarea fiind libera, in limita locurilor din sala.
Vineri, 2 februarie 2018, se lanseaza in cinematografele din toata tara animatia The Star / Primul Craciun, o productie AFFIRM Films si Sony Pictures Animation, ce prezinta povestea nasterii lui Iisus Christos dintr-o perspectiva inedita.
Vineri, 2 februarie 2018, se lanseaza in cinematografele din toata tara animatia The Star / Primul Craciun, o productie AFFIRM Films si Sony Pictures Animation, ce prezinta povestea nasterii lui Iisus Christos dintr-o perspectiva inedita.
Targul de Craciun din fata primarie sect 1, care va functiona pana la 31 decembrie 2017, se adreseaza acelora care doresc sa si faca cumparaturi de Craciun de calitate.
Craciun. Craciun coborat pe strada. ... Viena de Craciun. ... Craciun fericit! ... Viena s-a jucat la fel de frumos de-a Mos Craciun ca si in anii trecuti, in care stia despre romani ca sunt hoti.
Recent,la Athenee Palace Hilton, in sala Le Diplomate, reprezentantii media au scris alaturi de Deichmann o poveste de Craciun pentru copiii mai putin norocosi internati la spitalul Marius Nasta.
- Mos Gerila, Mos Gerila, nu ne-aduce daruri multe, nu ne-aduce daruri multe. Ia-le 'napoi. Ia-le. Nica Izolda : Ironia sortii. Beatrice Pop-Iordache:
Pagina Google.ro si-a modificat logo-ul de Mos Nicolae, afisand ghetute si ferestre prin care se vad fulgi de nea.
Vezi cine s-a dus la el in a doua zi de Craciun Gigi Becali a avut parte de o vizita-surpriza in penitenciar. Joi dimineata, rude si prieteni apropiati ai finantatorului Stelei au mers la inchisoare, dupa ce Gigi Becali nu a reusit sa mearga acasa de Craciun.
google-analytics.com