Cautare

950 de rezultate pentru "monitorul de vaslui" (3.63 secunde)
Un politist de frontiera din Vaslui a urcat baut la volan si a gonit cu 103 kilometri pe ora in localitate. Acesta a fost oprit de agentii de la Politia Rutiera care l-au rugat sa sufle in alcooltest: rezultatul a fost de 0,72 mg/l.
O femeie de 79 de ani a murit chiar in fata unei clinici medicale din municipiul Vaslui. Aceasta a cazut la pamant, iar martorii au asistat neputinciosi la cumplitul incident.
Fiul unui consilier local din Vaslui a fost arestat preventiv pentru ca ar fi violat o minora de doar 15 ani.
La data de 21 iunie 2011, in jurul orei 17:00, Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca intr-un apartament situat in str.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 07:15 Sectia 5 Politie a fost sesizata despre faptul ca intr-un imobil situat in Aleea Tomesti, sectorul 4, se afla o persoana necunoscuta. ... Adrian, ca este in varsta de 22 de ani si ca este din judetul Vaslui.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 07:15 Sectia 5 Politie a fost sesizata despre faptul ca intr-un imobil situat in Aleea Tomesti, sectorul 4, se afla o persoana necunoscuta. ... Adrian, ca este in varsta de 22 de ani si ca este din judetul Vaslui.
Decizia DSP Vaslui de a suspenda cursurile tinute in praznicarul din cimitirului satului va fi atacata la Judecatoria din judet de adiminstratia scolii.
Parintii unui adolescent de 15 ani din Vaslui au facut acuzatii extrem de grave la adresa unui echipaj de jandarmi.
Medicii din Husi, judetul Vaslui fac un apel disperat si spun ca pacientii mor cu zile din cauza lipsei medicamentelor. Cadrele medicale se plang pe grupurile de WhatsApp ca lucreaza intr-un cimitir si ca nimeni nu face nimic pentru a rezolva situatia.
Au aparut primele imaginile de la tragedia din Murgeni, judetul Vaslui, acolo unde un copil de 4 ani si-a pierdut viata intr-un accident grav.
O femeie de 42 de ani din judetul Vaslui a avut parte de un sfarsit dramatic chiar in casa amantului sau. Acesta a ucis-o dupa ce s-ar fi certat la un pahar de bautura.
Un pacient de la Vaslui, in stare grava dupa ce a cazut de la etaj in timp ce incerca sa fuga dintr-un salon cu bolnavi COVID
Cu pretul platit pentru doar un metru patrat de teren in Cartierul Primaverii, adica 3.500 de euro, se poate cumpara o mica mosie, de 5-6 hectare, in Teleorman si de 10-12 hectare in Vaslui, arata expertul imobiliar Artur Silvestri.
Senatoarea Doina Silistru Monitorul de Vaslui informeaza :
Mai multi directori executivi si adjunctii lor de la institutiile descentralizate din Dolj au fost destituiti vineri prin ordine ministeriale, ca urmare a intrarii in vigoare a ordonantei ce va rade toata sefimea din fruntea autoritatilor subordonate guvernului.
Scaunul comandantului Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Costica Holca a inceput sa se clatine.
Octavian Stireanu) Evenimentele din ultimele 24 de ore impun adoptarea oricaror masuri apte sa restabilieasca ordinea in tara, ca si apelarea la personalitati cu experienta in deblocarea unor asemenea situatii.
Senatorul social-democrat Ion Moraru a declarat ieri ca PSD „ia in calcul atacarea in instanta a peste 60 de hotarari adoptate in ultimele opt luni de Cabinetul Tariceanu“.
Deputatul PD Ioan Oltean a admis ieri ca alesii locali au la dispozitie 45 de zile de la publicarea in "Monitorul Oficial" a noii legi care interzice migratia politica sa decida din ce partid vor sa faca parte, termen dupa care, daca isi vor mai schimba culoarea politica, isi vor pierde functiile.
google-analytics.com