Cautare

950 de rezultate pentru "monitorul de vaslui" (5.63 secunde)
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Un primar PSD din judetul Vaslui isi bate joc de consatenii care au alte opinii politice. Intr-o declaratie politica prezentata ieri in plenul Camerei, deputatul liberal de Vaslui, Dan Mihai Marian, a aratat ca a fost sesizat in legatura cu comportamentul abuziv al unor primari PSD din judet.
75 de membri ai Partidului Conservator (PC) din judetul Vaslui, in frunte cu lideri ai filialei municipale, au demisionat in bloc si s-au inscris in PD, pe motiv ca nu se mai regasesc in ideile formatiunii conduse de Dan Voiculescu.
In urma tragerii la sorti, Dinamo se va duela cu Gaz Metan iar FC Vaslui cu Rapidul, in penultimul act al competitiei, scrie HotNews. ... Finala se va disputa pe Arena Nationala in data de 23 mai.
Deputatul Dan Marian, presedintele PNL Vaslui, a anuntat ca Biroul permanent a decis retragerea sprijinului politic pentru doi dintre directorii de servicii publice descentralizate.
George Becali, le-a urat succes in alegeri colegilor de partid din teritoriu, dar a tinut sa le spuna ca nu le va da bani pentru campaniile electorale.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Decizia a fost anuntata printr-un comunicat de presa de conducerea partidului si a fost luata in cadrul sedintei Biroului Permanent condus de catre liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in care s-a mai decis si excluderea altor lideri, precum vicepresedintele Lucian Bolcas, Corneliu Bichinet, presedintele filialei judetene Vaslui si Marian Fulga, presedintele filialei judetene Arges.
Victor Ponta a declarat sambata, la Vaslui, ca presedintele Traian Basescu avea si are in plan distrugerea PSD, partid pe care l-ar considera principala amenintare pentru PDL si actuala guvernare.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
USL si-a stabilit candidaturile La locale, PSD va avea candidati pentru 22 de consilii judetene, iar ACD pentru 19 Dupa negocieri grele, liderii USL au ajuns la o intelegere si au finalizat listele candidaturilor pentru alegerile locale ce vor avea loc anul viitor.
Este posibil ca UNPR sa aiba soarta fostului ApR si sa dispara de pe scena politica Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede ca UNPR va avea soarta fostei Aliante pentru Romania (ApR), desprinsa in 1997 din fostul PDSR aflat la vremea aceea tot in opozitie, si va disparea de pe scena politica, in conditiile in care, in opinia sa, este formata din tradatori.
Unde se duc marile batalii politice Atmosfera campaniei electorala s-a dezmortit doar in cateva zone din tara, unde candidatii Puterii si Opozitiei sunt cotati la diferente foarte mici de procente. ... Primaria Cluj este disputata de fostul premier Emil Boc si candidatul USL, liberalul Marius Nicoara.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Daca n-as avea si altceva de facut, de dimineata pana seara as citi, as asculta, as incerca sa invat cate ceva din retorica, uneori exemplara, a celor care se adreseaza maselor.
Fostul premier a primit raspunsul imediat de la un lider al PSD. Dumitru Buzatu, seful PSD Vaslui, a spus, joi seara, la Digi 24, ca Ponta are capul confiscat de infantilism.
Executivul a aprobat in sedinta de ieri acordarea unor ajutoare financiare in valoare de 2,32 miliarde de lei vechi pentru 85 de familii cu venituri foarte mici, in vederea refacerii locuintelor distruse de incendii, intemperii si alunecari de teren.
Agricultorii care au înregistrat pagube la culturile de toamna din cauza secetei vor primi despagubiri de pâna la 70% din valoarea cheltuielilor totale efectuate pentru înfiintarea si întretinerea lor, sumele urmând sa fie achitate pâna la 1 august.
Rata somajului inregistrat la nivel national a fost la sfarsitul lunii mai de 3,8 la suta, mai mica decat cea din luna aprilie cu 0,1 puncte procentuale si mai redusa fata de cea din luna mai a anului trecut cu 0,3 puncte procentuale, a anuntat miercuri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
google-analytics.com