Cautare

1373 de rezultate pentru "monitorul de botosani arestari in botosani" (4.04 secunde)
Pe de alta parte pesedistii nici ei nu sint foarte fericiti pentru ca le-am taxat mai toate chestiile facute in ultimul timp ca fiind electorale. Ce sa mai zicem de peremisti ca ei sint suparati pe toata lumea.
Initiativa lui Mihai Malaimare, de a solicita public donatii de carti pentru scolile de la tara a devenit un succes de proportii. Numai la sediul Monitorul s-au adunat mii de carti, aduse de oameni, de firme, ba chiar si de elevi.
Un ziarist american imi spunea compatimitor prin 2000 ca sa fiu linistit, poate ca si Romania va progresa si vom avea si noi redactie si tehnica de calcul asa cum au ei.
Coalitia Anticoruptie "Pentru un Parlament Curat " considera ca trei dintre politicienii care si-au depus candidatura la Botosani pentru alegerile generale nu au calitatea morala de a face acest lucru.
Seful Pietei Centrale, Adrian Zamfir, a recunoscut, ieri, ca a obtinut "sponsorizari " de la o parte dintre comerciantii din piata, insa spune ca produsele primite au fost folosite pentru organizarea unei mese de protocol cu prilejul unei vizite la Botosani a fostului lider liberal Theodor Stolojan.
Liviu Campanu, viitorul presedinte al PC Botosani. Fostul vicepresedinte al UNPR, Liviu Campanu, se va inregimenta in PC si va primi functia de presedinte al organizatiei conservatoare din Botosani, precizeaza surse din cadrul UNPR, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Sute de oameni si o multime de oficialitati au condus-o ieri pe ultimul drum pe Florica Cozminca, sotia senatorului Octav Cozminca. De Florii, chiar in ziua in care ar fi trebuit sa implineasca 57 de ani, ea a fost inmormintata in cimitirul din Talpa, satul natal al parlamentarului.
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ". Se mai pupa o data, ea isi sterge lacrimile, iar el urca ingindurat in masina. ... "Sa ai grija de tine mama, sa ne suni ".
Biroul Permanent al PD Botosani au aprobat in ultima sedinta fuziunea prin absortie cu PUNR. Potrivit liderului PD Botosani, Radu Dragus, conducerile celor doua partide au semnat sambata protocolul de fuziune prin absortia PUNR de catre democratii botosaneni.
Sefii Consiliului Judetean (CJ) vizati de schimbare nu mai sint de gasit la serviciu.
Nici liberalii nici democratii nu au recunoscut de ce au aminat fuziunea, insa si unii si altii au prins glas cind a venit vorba de impartirea functiilor. Tibuleac, seful PNL Botosani, nu vrea sa imparta "unul la unu " functiile cu democratii lui Dragus.
Fostul lider PSD, Octav Cozmanca, a declarat ca va anunta curand decizia privind revenirea sa in politica, adaugand ca in ultima perioada, clasa politica a oferit oamenilor numai "circ".
Printre elevii care au sustinut saptamana trecuta proba de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba romana s-a numarat si Verginel Gireada, primarul comunei Mihai Eminescu, in varsta de 42 de ani.
Decizia a fost anuntata printr-un comunicat de presa de conducerea partidului si a fost luata in cadrul sedintei Biroului Permanent condus de catre liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in care s-a mai decis si excluderea altor lideri, precum vicepresedintele Lucian Bolcas, Corneliu Bichinet, presedintele filialei judetene Vaslui si Marian Fulga, presedintele filialei judetene Arges.
Ion Apostu si Cezar Puiu au solicitat sa-si reia activitatea in cadrul Primariei Botosani. In termen de cinci zile, primarul Catalin Flutur trebuie sa emita dispozitia in baza careia cei doi functionari publici isi pot relua activitatea si functiile detinute, de secretar al municipiului, respectiv sef Serviciu patrimoniu.
Social-democratii acuza guvernul ca a impartit preferential banii pentru refacerea infrastructurii afectate de inundatii.
Proiectele cu finantare europeana i-au adus primarului Catalin Flutur titlul de "Europeanul lunii", acordat de publicatia "Buletin de Europa", editata de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania. Publicatia este editata in 40.000 de exemplare difuzate gratuit in toata tara.
Senatorul Liviu Campanu, fost lider UNPR, a declarat, vineri, ca, atat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, cat si premierul Emil Boc i-au transmis, prin intermediari, ca pot oferi posturi publice pentru a vota impotriva motiunii de cenzura.
google-analytics.com