Cautare

1373 de rezultate pentru "monitorul de botosani arestari in botosani" (2.94 secunde)
REZUMAT | CFR Cluj - FC Botosani 1-1. FCSB s-a apropiat la opt puncte de lider Liga I, sezonul 2021-2022 etapa a 23-a Au marcat: Deac 45+1 / Dawa 81 Echipele de start: ... Hindrich, Cestor, Bouhenna, Paun, Costache, Chipciu, Negut, Birligea, Sacko FC Botosani:
Este riscant, in ziua de azi, sa scrii ceva despre Eminescu. Cu atit mai riscant cu cit o mina de initiati aniverseaza, alaturi de o alta mina de politicieni ipocriti, mai mult de un veac jumatate de la nasterea poetului national. Eminescu a fost botezat in fel si chip:
La mai putin de 24 de ore dupa ce oficialii Ministerului Economiei au dat asigurari ca iarna aceasta nu vom mai suferi din frig din cauza lipsei gazelor si ca la Botosani problemele s-au rezolvat, aproape intreg orasul a ramas fara gaz.
Profitul consistent din afacerile cu tigari de contrabanda le face cu ochiul din ce in ce mai mult angajatilor Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
Scaunul comandantului Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Costica Holca a inceput sa se clatine.
Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
In zilele urmatoare va vom prezenta o serie de articole despre viata botosanenilor din Italia. Reporteri ai Monitorului au stat mai mult de o saptamina printre oamenii din Botosani care au plecat la munca la italieni, asa ca sintem in masura sa va relatam de la fata locului.
Decizia guvernului Ponta de a cere banii inapoi loveste insa si in primari ai USL, care nu au cheltuit fondurile primite. 52 de primarii din Dolj au primit peste 22 de milioane de lei de la guvern, cele mai mari sume revenind Craiovei, Calafatului, Bailestiului si Teascului.
Ecranul are o diagonala de 27 de inci. Monitorul vine la pachet cu o pereche de ochelari 3D activi si ofera mai multe intrari HDMI.
Un decret emis in 1987, dar niciodata publicat in Monitorul Oficial, produce efecte in Banie si dupa aproape doua decenii.
Decizia premierului Calin Popescu Tariceanu de amanare a alegerilor pentru desemnarea romanilor din Parlamentul European a luat prin surprindere autoritatile judetene, care incepusera deja sa se pregateasca de scrutin.
Sedinta de guvern cu scantei ieri la Palatul Victoria.
Fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Alexandru Galiatatos, a demisionat din functia de vicepresedinte al Organizatiei Judetene Galati, dupa ce s-a dovedit ca a fost informator al Securitatii.
Senatorul PD Nicolae Iotcu a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, o adresa interna a PSD care ar dovedi, potrivit democratului ca localitatile din Arad primesc bani de la Guvern in functie de rezultatele pe care PSD le-a obtinut la europarlamentare in aceste localitati.
PDL sesizeaza public autoritatile statului asupra faptului ca pentru alegerea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, Monitorul Oficial a tiparit 33.600 buletine de vot in plus fata de necesarul si rezerva prevazute de lege, se arata intr-un comunicat al PDL remis marti publicitatii.
De ce premierul Emil Boc nu doreste alegeri partiale in colegiile ramase vacante Camera Deputatilor a anuntat vacantarea a 3 posturi de parlamentar, dar Guvernul evita sa anunte programarea de alegeri partiala in colegiile ramase fara reprezentare parlamentara.
Hotararea Parlamentului prin care presedintele Traian Basescu a fost suspendat si cea de convocare a referendumului pentru demiterea sefului statului au fost publicate, vineri seara, in Monitorul Oficial. Hotararea Parlamentului de suspendare a presedintelui si cea de convocare a referendumului au fost publicate in Monitorul Oficial.
Autoritatile au reusit inca o data sa bulverseze intreg mediul de afaceri romanesc (si nu numai) prin modificarile aduse Codului Fiscal. De data aceasta, pe langa majorari de impozite, oamenii de afaceri romani au fost obligati sa inghita si incredibilele balbe ale guvernantilor.
Majorarea de la 0,1% la 1% a pragului de detinere a actiunilor emise de catre societatile de investitii financiare (SIF) va fi valabila incepand de marti, 2 august.
Guvernul a elaborat o noua hotarire, prin intermediul careia va modifica o serie de prevederi din Titlul IX al noului Cod fiscal, publicat in "Monitorul Oficial" la 1 august.
google-analytics.com