Cautare

1373 de rezultate pentru "monitorul de botosani arestari in botosani" (2.72 secunde)
Citeva dintre afacerile politice de mari proportii au pornit, foarte interesant, prin aparitia unor informatii a caror sursa a ramas in anonimat. ... In aprilie 1997, s-a primit la redactii un fax, cu expeditor nespecificat.
Citeva dintre afacerile politice de mari proportii au pornit, foarte interesant, prin aparitia unor informatii a caror sursa a ramas in anonimat. ... In aprilie 1997, s-a primit la redactii un fax, cu expeditor nespecificat.
Ziarul pe care il cititi este al saselea in topul celor mai citite ziare locale din Romania. Clasamentul a fost facut dupa un studiu al unor agentii de publicitate si al unor firme de audit.
alarii mari, bonusuri, prime la nivel de multinationala pentru angajati si directori. In peisajul economic romanesc exista o categorie de firme tratate cu delicatete si cu mare discretie de autoritati: companiile din subordinea Ministerelor, in care statul este actionar unic.
Senatorul PSD Ion Moraru sustine ca din 1.068 de hotarari ale Guvernului Tariceanu, acte normative adoptate in perioada 1 ianuarie - 16 septembrie, cel putin 68 sunt ilegale si pot fi anulate imediat de instantele de judecata, deoarece anexele lor nu au fost publicate in „Monitorul Oficial“.
Disputele dintre democrati si liberali pe tema ordonantei privind transferul Oficiului pentru privatizari de la Ministerul Economiei la AVAS continua. Partidul Democrat ar putea contesta la Curtea Constitutionala ordonanta, daca aceasta va fi publicata in "Monitorul Oficial" prin aprobare tacita.
Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca nu avea nevoie, pentru a merge la Bruxelles, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) privind reprezentarea la Consiliul European sa fie publicata in Monitorul Oficial, punctand ca a fost impiedicat sa faca acest lucru de catre premier si de ministrul Afacerilor Externe.
Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. Nici biciclistii nu au scapat de schimbari.
Anchetat in legatura cu mai multe afaceri dubioase, inclusiv de procurorii anticoruptie, controversatul afacerist Constantin Cuciureanu a trecut la contratac.
Liderii judeteni ai PSD^PUR se cearta intre ei de la banii pentru campania electorala.
Desi liderii Aliantei PNL-PD, PUR si UDMR au decis, la sfarsitul anului, ca numirea prefectilor sa se faca pana la 10 ianuarie, partidele aflate la guvernare au inceput deja sa emita pretentii in unele judete. ... Liberalii bucuresteni se grabesc sa-si prezinte candidatul pentru importanta functie de prefect al Capitalei.
Profund nemultumit de decizia conducerii centrale a PNL de a respinge toti candidatii propusi pentru functia de prefect, ieri seara senatorul Mihai Tabuleac a demisionat din functia de presedinte al organizatiei judetene a PNL, parasind totodata si partidul.
Ajutorarea sinistratilor din judetele afectate de inundatii provoaca dispute si certuri intre politicienii botosaneni.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Denigrarea si jignirile au ajuns la rang de virtute pentru presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu", pe care o puteti citi in continuare.
Afacerea Delphin International, care se deruleaza si la Botosani este ilegala. Aceasta este concluzia la care au ajuns politistii botosaneni care au anchetat jocul ce s-a desfasurat in judet.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Copilarie in singuratate: Mii de elevi din judetul Botosani au parintii plecati peste hotare! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Ar fi trebuit in numarul de astazi sa evocam evenimentele din decembrie a89. De-a lungul anilor am povestit ce s-a intimplat atunci in Botosani si mai ales in tara, pentru ca la Botosani nu s-a intimplat nimic.
In fiecare zi, 3000 de romani sint intorsi de la granita ca nu au actele in regula. Probabil inca pe atitia au acte in regula si pleaca la muncit in strainatate. Si asa ajungem la criza cronica de forta de munca din Botosani, un subiect nu indeajuns de discutat.
La ora cind scriu acest material meciul anului, disputat de F.C. Botosani cu campioana tarii la fotbal, Dinamo Bucuresti inca nu a inceput.
Nu pentru ca siguranta cetateanului pare sa devina o gluma la Botosani, nici pentru ca Pietonalul Unirii devine simbata noaptea un soi de circuit de raliuri si, cu siguranta, nici pentru purcoiul de bani pe care il iau la pensionare.
google-analytics.com