Cautare

1372 de rezultate pentru "monitorul de botosani arestari in botosani" (4.01 secunde)
Sintem din nou in campanie electorala si iarasi ploua cu promisiuni. Au trecut 15 ani de la revolutie, cinci alegeri generale, tot atitea locale, insa partidele intirzie sa isi schimbe fundamental modul de a cistiga voturile oamenilor.
Urmarind cu atentie sporita, dar si cu oarecare sila festivitatea de premiere a celor "Zece pentru Romania", m-am si gindit imediat la un nume luat absolut la intimplare, coleg de generatie utecista cu Tatulici.
Si ieri m-a sunat o persoana respectabila din municipiu, pentru a-mi cere sa ii publicam dreptul la replica, pentru ca s-a simtit jignit de un material publicat nu de noi, ci de o obscura gazeta locala.
Tarife secrete pentru inchirierea utilajelor si raportari care se contrazic reciproc, acestea sint doua dintre caracteristicile deszapezirii derulate la Botosani.
In ultimii cinci-sase ani, unul din ziaristii de la Monitorul era poreclit "specialistul in Cuciureanu ". Nu a fost acelasi, s-au mai schimbat in timp, insa cu multa munca si perseverenta, fiecare din ei, a reusit sa scoata la iveala itele si afacerile incilcite ale respectivului.
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil (Continuare) O alta posibila lovitura de stat, fatala pentru Erdogan Sinteza:
Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a afirmat duminica, la Realitatea TV, ca la momentul in care Dan Nica a fost remaniat din functia de ministru de Interne, in 2009, in guvernarea PDL-PSD, tocmai pregatea o actiune de arestari la Stamora Moravita, dar nu a fost lasat.
CTP, despre arestari: Ne vine sa plangem de atata nedreptate Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat in timpul unei interventii telefonice directe la Rtv, ca noul val de arestari a oamenilor din fotbal reprezinta o dovada ca justitia din Romania a inceput sa "sparga tabuuri vechi de decenii.
Lucian Avramescu) Jurnalul unui dezertor Caravana de coviltire care curge spre DNA pare unora amuzanta, amintind circul. ... Asistam la cea mai mare densitate de arestari barosane pe unitatea de masurat timpul. Intre atatea arestari cuvenite se nimereste si vreuna aiurea?
Politia din Florida a facut, duminica, nu mai putin de 32 de arestari. Este vorba despre persoane care au fost prinse in timp ce furau produse din magazine aflate in zonele devastate de Irma, uraganul care a facut zeci de victime si pagube materiale impresionante.
Citeva dintre afacerile politice de mari proportii au pornit, foarte interesant, prin aparitia unor informatii a caror sursa a ramas in anonimat. ... In aprilie 1997, s-a primit la redactii un fax, cu expeditor nespecificat.
Citeva dintre afacerile politice de mari proportii au pornit, foarte interesant, prin aparitia unor informatii a caror sursa a ramas in anonimat. ... In aprilie 1997, s-a primit la redactii un fax, cu expeditor nespecificat.
alarii mari, bonusuri, prime la nivel de multinationala pentru angajati si directori. In peisajul economic romanesc exista o categorie de firme tratate cu delicatete si cu mare discretie de autoritati: companiile din subordinea Ministerelor, in care statul este actionar unic.
Senatorul PSD Ion Moraru sustine ca din 1.068 de hotarari ale Guvernului Tariceanu, acte normative adoptate in perioada 1 ianuarie - 16 septembrie, cel putin 68 sunt ilegale si pot fi anulate imediat de instantele de judecata, deoarece anexele lor nu au fost publicate in „Monitorul Oficial“.
Disputele dintre democrati si liberali pe tema ordonantei privind transferul Oficiului pentru privatizari de la Ministerul Economiei la AVAS continua. Partidul Democrat ar putea contesta la Curtea Constitutionala ordonanta, daca aceasta va fi publicata in "Monitorul Oficial" prin aprobare tacita.
Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca nu avea nevoie, pentru a merge la Bruxelles, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) privind reprezentarea la Consiliul European sa fie publicata in Monitorul Oficial, punctand ca a fost impiedicat sa faca acest lucru de catre premier si de ministrul Afacerilor Externe.
Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. Nici biciclistii nu au scapat de schimbari.
Ziarul pe care il cititi este al saselea in topul celor mai citite ziare locale din Romania. Clasamentul a fost facut dupa un studiu al unor agentii de publicitate si al unor firme de audit.
Adriaaan Nastaseeeee presedinte la 28 noiembrie ", astfel a fost prezentat candidatul PSD^PUR la Presedentia Romaniei de Constantin Contac, liderul judetean al partidului de guvernamint.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa.
google-analytics.com