Cautare

1291 de rezultate pentru "monitorul de botosanarestari in botosani" (7.01 secunde)
Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: ... V-VII, 1958-1961), studii liceale la Botosani si Calarasi - Liceul nr. 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti.
PSD considera ca primirea fostei judecatoare a Curtii Constitutionale, Aspazia Cojocaru, in PNL Botosani este un nou pas spre "Coalitia Basescu".
Scolile fara autorizatie de functionare. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In ultima perioada a fost lansata in spatiul public necesitatea organizarii unei dezbateri publice pe tema infrastructurii din educatie, dar e bine de stiut ca sunt lucruri care se intampla chiar acum.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: BATRANETE TRAITA CU FRICA IN SAN! SUTE DE VARSTNICI FARA FAMILIE RISCA SA RAMANA AI NIMANUI, DEOARECE CAMINELE IN CARE SUNT INGRIJITI RAMAN DIN NOU FARA FINANTARE!
Un angajat al IPJ Botosani a fost retinut astazi de procurii DIICOT intr-un dosar de prostitutie si trafic de persoane. In acelasi dosar, au mai fost retinute alte 16 persoane. Oamenii legii au facut marti, la prima ora, descinderi in 23 de imobile din judetele Suceava, Botosani si Timis.
Senatorul liberal Tabuleac, dupa ce s-a convins, pentru putin timp, ca ziaristii nu au ceva personal cu el anume si nici cu partidul dinsului, in mod special, m-a intrebat o data de ce-i urasc atit de tare pe politicieni.
Din clasamentul Camerei de comert rezulta ca italienii sint principalii investitori in industria judetului. Fara indoiala, asa este, numai ca in realitate stim cu totii ca nu despre italienii prezenti la Botosani este vorba, chiar daca, in scripte, lucrurile stau astfel.
Cu citeva zile in urma, grupurile parlamentare ale PUR, au depus la Senat, o propunere legislativa pentru introducerea votului uninominal. In ultima vreme incep sa zimbesc atunci cind aud de votul uninominal. Si pesedistii acum citiva ani, dupa ce au cistigat alegerile discutau de introducerea votului uninominal.
Un important om politic din Botosani, invitat de catre un ziarist al Monitorului la un talkshow la Radio Fix, dupa emisiune, s-a declarat multumit si a intrebat cit trebuie sa plateasca. ... Asemeni lui, mai multi oameni de afaceri din Botosani fac la fel.
Prin intermediul consiliilor judetene, o multime de bani au ajuns, prin diverse programe europene, in Romania. O buna parte dintre ei au poposit la Botosani cu destinatii precise, pentru reabilitari de drumuri si alimentari cu apa potabila ale localitatilor rurale.
Nu cred ca este sofer care, atunci cind calca cu roata masinii in vreuna din numeroasele gropi aflate pe strazile din municipiul Botosani, sa nu rosteasca cu naduf un blestem la adresa edililor, in frunte cu primarul.
Daca spitalul principal al judetului, rebotezat "de urgenta " a ajuns sa isi hraneasca bolnavii cu ajutoare primite din strainatate, inseamna ca s-a ajuns la capat.
Sedusi de parfumul operei eminesciene, zeci de scriitori romani si de alte nationalitati se aduna an de an la Botosani ca sa cinsteasca memoria Poetului si alte lichide specifice.
FC Botosani - Gaz Metan Medias 2-1 Liga 1 / Sezon 2021-2022 Etapa 20 Au marcat: Roman 61, Edjoma 84/ Yuri 74 Echipe de start FC Botosani: ... Valceanu - De Moura, Matricardi, Yuri, Dobrescu - Alceus, F.
Drama naufragiatului inghitit de o balena, tocmai cind era pe cale sa se salveze, n-o poate judeca nimeni la adevarata ei dimensiune.
Volumul creditelor de consum este la Botosani, conform bancherilor, mult mai mic decit media pe tara. Altfel spus, cu mult mai putini botosaneni decit, spre exemplu suceveni, fac credit la banca pentru a-si cumpara bunuri de larg consum.
Lansat cu mare vilva de fosta administratie a municipiului Botosani si finalizat cu ceva mai putina zarva sub actuala, Incubatorul de afaceri aflat pe locul fostului bazar Libertatea este un fel de hala enorma.
Pentru botosanenii care se descurca cu greu de la o zi la alta sau chiar si pentru cei mai instariti, este greu de inteles gestul complet dezinteresat lui Durigen Eberhard, germanul care, de cincisprezece ani nu pridideste sa aduca, de la mii de kilometri departare, ajutoare in judet si in municipiu.
Dar nu asta e important, ci critica in sine, care ne arata ca presedintele Contac se simte bine mersi si tare pe pozitie, e un fel de indicator de stare asa.
Dupa ce ca au facut greva timp de 90 de minute in partida cu Cetate Suceava, in care s-au jurat sa nu puna piciorul pe minge, poreclitii fotbalisti de la FC Botosani au mai pus de o greva si saptamina trecuta, cind nu s-au prezentat la antrenamente, fiindca nu li s-au dat o prima de joc pentru o victorie chinuita si obtinuta mai mult de arbitru decit de ei.
google-analytics.com