Cautare

1292 de rezultate pentru "monitorul de botosanarestari in botosani" (6.30 secunde)
Sefii Consiliului Judetean (CJ) vizati de schimbare nu mai sint de gasit la serviciu.
Nici liberalii nici democratii nu au recunoscut de ce au aminat fuziunea, insa si unii si altii au prins glas cind a venit vorba de impartirea functiilor. Tibuleac, seful PNL Botosani, nu vrea sa imparta "unul la unu " functiile cu democratii lui Dragus.
Fostul lider PSD, Octav Cozmanca, a declarat ca va anunta curand decizia privind revenirea sa in politica, adaugand ca in ultima perioada, clasa politica a oferit oamenilor numai "circ".
Printre elevii care au sustinut saptamana trecuta proba de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba romana s-a numarat si Verginel Gireada, primarul comunei Mihai Eminescu, in varsta de 42 de ani.
Decizia a fost anuntata printr-un comunicat de presa de conducerea partidului si a fost luata in cadrul sedintei Biroului Permanent condus de catre liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in care s-a mai decis si excluderea altor lideri, precum vicepresedintele Lucian Bolcas, Corneliu Bichinet, presedintele filialei judetene Vaslui si Marian Fulga, presedintele filialei judetene Arges.
Ion Apostu si Cezar Puiu au solicitat sa-si reia activitatea in cadrul Primariei Botosani. In termen de cinci zile, primarul Catalin Flutur trebuie sa emita dispozitia in baza careia cei doi functionari publici isi pot relua activitatea si functiile detinute, de secretar al municipiului, respectiv sef Serviciu patrimoniu.
Social-democratii acuza guvernul ca a impartit preferential banii pentru refacerea infrastructurii afectate de inundatii.
Proiectele cu finantare europeana i-au adus primarului Catalin Flutur titlul de "Europeanul lunii", acordat de publicatia "Buletin de Europa", editata de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania. Publicatia este editata in 40.000 de exemplare difuzate gratuit in toata tara.
Senatorul Liviu Campanu, fost lider UNPR, a declarat, vineri, ca, atat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, cat si premierul Emil Boc i-au transmis, prin intermediari, ca pot oferi posturi publice pentru a vota impotriva motiunii de cenzura.
Gheorghita (32 de ani) si Bogdan (36 de ani) Mararu stateau la masa, primul din acestia fiind impreuna cu prietena sa.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Profesorii care fac naveta intre Botosani la Dorohoi sint nemultumiti ca Primaria din Dorohoi nu le deconteaza contravaloarea transportului.
Fostul primar al municipiului Botosani, Florin Egner, a contestat in instanta decizia consilierilor municipali de eliminare a taxei de salubritate pentru persoanele care locuiesc la casa.
Odata cu aprobarea bugetului consolidat de stat pe 2010, exista sanse reale ca drumul Botosani-Suceava sa fie reabilitat in cursul acestui an.
Magistrala de gaz Harlau-Botosani este urmarita de ghinion. ... Asta desi conducta a fost umpluta cu gaze de pe 4 octombrie.
Constanta si Botosani au inregistrat intr-un an de criza, 2008, cea mai mica rata a somajului, din 1990 pana astazi.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Master Planul General de Transport elimina doua dintre cele mai arzatoare probleme ale botosanenilor. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Este un proiect care e in avantajul cetatenilor din aceasta tara. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
PROFI a inaugurat astazi alte cinci magazine in Botosani, Ciocanesti, Piatra Neamt, Ticleni si Vulcan. Magazinul din Botosani se gaseste in format City pe str. ... 3 si are o suprafata totala de 264 mp, din care sala de vanzari masoara 193 mp.
google-analytics.com