Cautare

1292 de rezultate pentru "monitorul de botosanarestari in botosani" (3.86 secunde)
Guvernul a elaborat o noua hotarire, prin intermediul careia va modifica o serie de prevederi din Titlul IX al noului Cod fiscal, publicat in "Monitorul Oficial" la 1 august.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Hotararea de Guvern privind modelul, continutul si modalitatea de depunere a declaratiei unice, care a fost introdusa de la 1 ianuarie 2011, a fost publicata in Monitorul Oficial in ultima zi din anul 2010.
Astazi echipa "Monitorul" iese in strada pentru un exercitiu care nu se vrea nici iesit din comun, nici fara precedent. Este un exercitiu normal de comunicare cu galatenii, fie ei cititori constanti sau ocazionali ai cotidianului nostru, fie ei cititori sau necititori de presa...
In urma celor peste 4.000 de furturi, distrugeri si evaziuni din 2004, politistii au calculat un prejudiciu de peste 222 miliarde lei, care, spun ei, a fost recuperat in proportie de circa 85%.
Botosaniul are in sfirsit prefect. Guvernul a aprobat, ieri, numirea primilor reprezentanti in teritoriu in judetele unde functia era inca vacanta, iar la Botosani, dupa cum anticipam ieri, postul a revenit liberalului Ion Diaconu.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) ar putea avea doua sindicate. Un grup de angajati din cadrul institutiei s-a adresat Confederatiei Cartel Alfa pentru a demara procedurile infiintarii unei noi structuri sindicale, salariatii intrunindu-se ieri intr-o sedinta.
Pe de alta parte pesedistii nici ei nu sint foarte fericiti pentru ca le-am taxat mai toate chestiile facute in ultimul timp ca fiind electorale. Ce sa mai zicem de peremisti ca ei sint suparati pe toata lumea.
Initiativa lui Mihai Malaimare, de a solicita public donatii de carti pentru scolile de la tara a devenit un succes de proportii. Numai la sediul Monitorul s-au adunat mii de carti, aduse de oameni, de firme, ba chiar si de elevi.
Un ziarist american imi spunea compatimitor prin 2000 ca sa fiu linistit, poate ca si Romania va progresa si vom avea si noi redactie si tehnica de calcul asa cum au ei.
Coalitia Anticoruptie "Pentru un Parlament Curat " considera ca trei dintre politicienii care si-au depus candidatura la Botosani pentru alegerile generale nu au calitatea morala de a face acest lucru.
Seful Pietei Centrale, Adrian Zamfir, a recunoscut, ieri, ca a obtinut "sponsorizari " de la o parte dintre comerciantii din piata, insa spune ca produsele primite au fost folosite pentru organizarea unei mese de protocol cu prilejul unei vizite la Botosani a fostului lider liberal Theodor Stolojan.
Liviu Campanu, viitorul presedinte al PC Botosani. Fostul vicepresedinte al UNPR, Liviu Campanu, se va inregimenta in PC si va primi functia de presedinte al organizatiei conservatoare din Botosani, precizeaza surse din cadrul UNPR, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Sute de oameni si o multime de oficialitati au condus-o ieri pe ultimul drum pe Florica Cozminca, sotia senatorului Octav Cozminca. De Florii, chiar in ziua in care ar fi trebuit sa implineasca 57 de ani, ea a fost inmormintata in cimitirul din Talpa, satul natal al parlamentarului.
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ". Se mai pupa o data, ea isi sterge lacrimile, iar el urca ingindurat in masina. ... "Sa ai grija de tine mama, sa ne suni ".
Biroul Permanent al PD Botosani au aprobat in ultima sedinta fuziunea prin absortie cu PUNR. Potrivit liderului PD Botosani, Radu Dragus, conducerile celor doua partide au semnat sambata protocolul de fuziune prin absortia PUNR de catre democratii botosaneni.
google-analytics.com