Cautare

1292 de rezultate pentru "monitorul de botosanarestari in botosani" (2.54 secunde)
Adriaaan Nastaseeeee presedinte la 28 noiembrie ", astfel a fost prezentat candidatul PSD^PUR la Presedentia Romaniei de Constantin Contac, liderul judetean al partidului de guvernamint.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa.
Catalin Fluture, primarul municipiului Botosani, membru PNL, dar suspendat pentru apropierea de PLD, si var al vicepresedintelui PDL Gheorghe Flutur, a anuntat marti ca va candida din partea PDL pentru un nou mandat la primarie. "Ma voi inscrie in cursa pentru Primaria Botosani la alegerile din 2008.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Misterioasele credite de la Banca Comerciala Romana (BCR), agentia Saveni, prin care controversatul om de afaceri Constantin Cuciureanu a reusit sa faca rost de bani, incep sa fie dezlegate.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica, pe care o puteti citi in continuare.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Declaratia mea politica de azi se refera la poate cel mai important subiect de pe agenda populatiei, sanatatea, dar pe care guvernarea PDL l-a ignorat cu obstinatie.
Blocati in saracie si lipsuri! Ce arata prognozele pentru judetul Botosani si ce masuri putem lua in 2016? Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. - Judetul Botosani este, asa cum toti stim si admitem, printre ultimele din tara ca nivel de trai, investitii, infrastructura, dezvoltare.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: 2 Aprilie - Ziua Internationala de Constientizare a Autismului. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Imagineaza-ti cum e sa fii in locul meu.
Guvernul recunoaste ca nu a publicat integral in „Monitorul Oficial“ actele normative emise si promite ca va prezenta toate anexele hotararilor emise. Executivul constata ca practica nepublicarii integrale a actelor normative s-a evidentiat si in guvernarea trecuta.
Legea de modificare a OUG 138/2004, prin care au fost aduse modificari Codului Fiscal, intra in vigoare in data de 4 iunie, la trei zile dupa publicarea in Monitorul Oficial, potrivit prevederilor Constitutiei, desi mai multe articole stabilesc ca o serie de prevederi se aplica de la 1 iunie Legea 163/2005, prin care se aproba OUG 138, a fost publicata in Monitorul Oficial 466 din 1 iunie 2005, in aceeasi zi in care a fost transmisa de la Camera Deputatilor si semnat decretul prezidential, Traian Basescu aflindu-se in Japonia, la Expozitia Mondiala.
Si ieri m-a sunat o persoana respectabila din municipiu, pentru a-mi cere sa ii publicam dreptul la replica, pentru ca s-a simtit jignit de un material publicat nu de noi, ci de o obscura gazeta locala.
Ziarul pe care il cititi este al saselea in topul celor mai citite ziare locale din Romania. Clasamentul a fost facut dupa un studiu al unor agentii de publicitate si al unor firme de audit.
Anchetat in legatura cu mai multe afaceri dubioase, inclusiv de procurorii anticoruptie, controversatul afacerist Constantin Cuciureanu a trecut la contratac.
Liderii judeteni ai PSD^PUR se cearta intre ei de la banii pentru campania electorala.
Desi liderii Aliantei PNL-PD, PUR si UDMR au decis, la sfarsitul anului, ca numirea prefectilor sa se faca pana la 10 ianuarie, partidele aflate la guvernare au inceput deja sa emita pretentii in unele judete. ... Liberalii bucuresteni se grabesc sa-si prezinte candidatul pentru importanta functie de prefect al Capitalei.
Profund nemultumit de decizia conducerii centrale a PNL de a respinge toti candidatii propusi pentru functia de prefect, ieri seara senatorul Mihai Tabuleac a demisionat din functia de presedinte al organizatiei judetene a PNL, parasind totodata si partidul.
Ajutorarea sinistratilor din judetele afectate de inundatii provoaca dispute si certuri intre politicienii botosaneni.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Denigrarea si jignirile au ajuns la rang de virtute pentru presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com